Ne znam koliko si ti, ali ja sam pukao masu para. :(
Printable View
Hajduk- Inter 0:2 :mad::rolleyes::) 24. min
Pukoh 2 tiketa na jebene bajern i aston vilu.Boli me ***** nemogu se kontrolisat dacu sjutra jos jedan
salke 1
fenerbahce 1
marsej 1
united 1
totenhem-pool 3+
ako prodje prodje ko ga jebe taman da pokrijem dosadasnje gubitke
Uff... Cekao Arsenal GG, i jedva u zadnjem minutu 1:6.
a ja htio da igram everton-arsenal 1x :oops:
ebao me Ipsvic,ubijedjen sam bio za Arsenal,ali procitah da Fabregas mozda prelazi u Milan i stavim ovog Ipsvica mrtvog.A dobili su Lester 6 puta od zadnjih 7
Moj tiket danas....Twente 2,Arbroat 1(2.30),Hafnafjordur 2,Jagiellonia 1,Bordo 2,i cekam Selburn za 160 e sa 5e :)
celzi 1, 3+
celtic 1, 3+
lyon 1, 3+
psg 1
az 1
wolfsburg 1
colcester 3+
Cekao sam jos jedan tiket nocas i trebalo mi je Lorient-Montpellier 1 do 3 gola.. za 340 eura. I prvo poluvrijeme 0-0 i molim se samo da padne go u drugo. Ja provjerim oko 85 minuta i 1-2.. Ne mogu da vjerujem da su 3 gola pala u drugo, i sva tri u 10 minuta. Reko aj da provjerim je li zavrseno kad 2-2.. U francuskoj ligi na utakmici 4 gola! (sva 4 u drugo).
Jos ne mogu da se osvijestim. :(
ao brate stvarno maler
Pricajte ljudi.. Znam da je vecina popadala, ali je li dobio ko sto ovo kolo?
Sjecam se kad sam sa drugom odigrao prosle zime...
Lece-Inter 2
I dva Francuza 0-2....
Dodje Inter , a u 20h dva Francuza oba po poluvrijeme 1:1 ...
Uplatili po 15-20e ne sjecam se,a dobitak je bio 165..
I ostanu Francuzi po 1:1
:D
Ja pukoh 2 tiketa sad cekam za 80 dinamo,fenerbahce i benfiku.Dinamo vodi,benfika jos nije pocela,a fener 0-0 poluvrijeme.E pa ako mi to ne dodje...
Ja sinoc cekam Palmeiras - Botafogo 3+ ..... 1:1 poluvrijeme, milion sansi promasenih u drugo poluvrijeme i ostalo 1:1 :P
Nocas cekam Colo Colo 4+.... 3:0 u 75' i + igrac vise, i opet nista... :)
e stvrano se noge osusile onima iz benfike, jos su uspeli penal da promase, penali jedni, pih
Fino otvorismo sezonu :)
dobio sam 12 eura na kladionicu gaziii !!!
Totenhem-Liverpul GG
PSV-Ajaks GG
Bilbao-Barselona GG
Grashopers-Bazel GG
Lucern-Jang Bojs GG
Fereira-Porto 2
Pogodite uljezza....:mad:
I to stavim i Porto GG,nego rekoh ko zna umije li ova Fereira go dat,bolje fiks cisti,a inace me Porto stalno ispostuje,kad ono trt........
A poslije vidjoh Fereira odlicno igrala prosle sezone kuci........
Ovo je bilo s 5 e. za 75......
doslo je vrijeme da ne treba da ubodes 5-6 dobrih, nego da izbacis uljeza :)
Eo gledam sad kvote za kvalifikacije za LE.Jel moguce da je 1.60 na valensiju sa villom,slivom i matom u gostima mrtvom tromsu?1.50 na romu u gostima protiv kosica?1.50 na lacio i genovu sa odenseom i elfsborgom doma?!
E ako nesto ne uvatim u cetvrtak da batalim kladionicu za citav zivot
Tromso ne igra ni sa Valensijom ni sa Romom,no aj izgleda ste bili nenaspavani obojica :)
mislio sam na kosice - roma, zbunio sam se a nisam dobro ispratio momka... i stabek - valensija.. svejedno 1.5 kvota na romu je vrh. mada sam nasao negdje i 1.60 bwin,
gengamp - hamburger 2, @1.60 .....
paok - herenven 1, @1.90 vrh
sivaspor - sahtjor 2, @2.50 vrhhhhh
bilbao - tromso 1, @1.30 :P
edit: a tu je i vanredno kolo championshipa nothingam - watford 3+, @1.80
i schuntorpe - Middlesbrough 2, @2.00
a chitam mnogi kao i ovdje pali na Porto,Benfiku...jbg kad ne obracate paznju no stavljate parove iz Bwin lige koji su namjerno ostavljeni za kalkulisanje !
ajde nauci ovdje ove sto padaju na porta i benfiku, i ostale, cime da se sluze i na sto da obrate paznju kad se klade? :)
Prije 3 dana citam na jednom stranom zatvorenom forumu da ce Sporting, Porto i Benfika da odigraju nesrijeseno ovo kolo, pricam to drugu u petak . . . i pored svega ja odigram Benfiku 1 , cekam samo nju i . . .
Sion-fenerbahce 1.85?Perfekcija,nemogu da vjerujem
Da ne pominjem da nema kvote ispod 1.2 a i te su rijetke,a ima bar 7-8 cistih zicera kod kuce.E ako neke pare sad ne skinem neznam kad cu,odavno bolje kvote vidio nisam.I to jos svi jaci timovi nece nimalo da kalkulisu,ako ispadnu propade im sezona.Kazem opet sjajno!
Ima li neko kakvu siguricu za danas, il neku vecu kvotu iznenadjenje?
Milsim da Djurgarden moze da iznenadi Orebra, precjenjen je domacin iako je favorit, mislim da dupla sansa na DJurgarden dolazi >@2.00
evo i jos nekih mojih tipova...
Jablonec - Ostrava over 2.5, @>2.00
Droylsden - Northwich over 2.5, @>1.80
Halmstad - Aik over 2.5, @>2.00
Ne bi odigrao ziv kvotu ispod 1.50 .... svi portugalci zajedno nisu bili kvota 2
Onaj tiket prodje. Uplatih danas tenis. Rekoh da probam da nije mozda niz u pitanju
Simon 1
Morezmo 1
Ljubicic 1
Opet sa malo jacom uplatom