ima li nade da ce owa optika zazhiwjeti u narednih 2 god kod swih u CG :D ?
Printable View
ima li nade da ce owa optika zazhiwjeti u narednih 2 god kod swih u CG :D ?
Ubacili su mi optiku, ali kako nisam bio kuci kad je vrsena zamjena uređaja uzeli su mi stari Pireli ruter. Je li on u vlasnistvu T-com ili da zovem da se žalim? :)
Zna li neko zasto mi ne radi na iMac internet preko kabla, konekotvao sam modem i iMac sa Lan kablom ali mac ga ne prepoznaje, postoje li neka podesavanja koja trebam da stavim ili sta? -.-
Jesu li tel1 i tel2 izlazi na ovaj Huawei ruter za dvije razlicite linije (broja) i postoji li vise mogucnost da imam dva telefona (aparata) u stan na isti broj? Hvala.
Jesu, za dva broja...
Mižeš imati na dva aparata, prvo ti treba spliter iz rutera u spliter a onda iz spliteravu dva aparata.
Poslato sa fax mašine
Inace, za sad bih pohvalio T-Com, da kucnem u drvo, jer sam ocekivao od ovih 20 Mb ako 10 bude da sam zadovoljan :)
http://www.speedtest.net/my-result/3123203660
super ti download nego meni je smijesan upload... samo 1mbit su ti dali...olosi!!!
Pa koliko ti idedownload preko torrenta,2mbps?
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Ide i do 2,5 kako kad...
Attachment 114800
Imam EXTRA TV, bez Internet paketa. Optika je u pitanju. Nakon odredjenog vremena uredjaj pocne da ispusta zvuk kao traktor i dodje do prekida signala.
I tako svako malo. O cemu se radi, interesuje me, posto tehnicka podrska dolazi vec 10 dana, a nidje je nema.
Hard disk vjerovatno
Dokle se stiglo sa optikom u BP?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Hvala na info.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nismo se razumjeli. Pitao si o cemu se radi, pa rekoh da odgovorim.
Svako dobro.
Ventilator ili HDD...
Evo i kod mene optika. Sve OK.
http://www.speedtest.net/result/3145987748.png
Dakle podgorica 100 metara od t com zgrade nemam optiku(zgrada carina preko puta vektre). Pratim ovaj topik i u prethodnim komentarima saznajem da ce se najvjerovatnije optika ubaciti u moju zgradu za nekih 5-6 godina jer za sada ne postoji mogucnost tj t comu se ne isplati da kopa sada kroz kvartove u uzem centru grada. Alal vam vjera!!! Kad to bude stiglo do moje zgrade tad ce to biti smjesno. Uzi centar glavnog grada jedne drzave ...kameno doba!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk