nem neke veze sa automobilizmom, ali zna li ko dje se nalazi meser u podgorici? treba mi da zamijenim bocu co2 za aparat za varenje... jednom sam bio, ali sam potpuno zaboravio dje...davno je to bilo :)
Printable View
nem neke veze sa automobilizmom, ali zna li ko dje se nalazi meser u podgorici? treba mi da zamijenim bocu co2 za aparat za varenje... jednom sam bio, ali sam potpuno zaboravio dje...davno je to bilo :)
Ima li auto gromobran? :D
https://www.youtube.com/watch?v=ud9R5uqdcaY
nema ali ima gume
moras mu skicirat to
Automobil, avion, autobus,... se u slučaju udara groma ponaša kao faradejov kavez. Šta je to? Eh,... kome pisati...
Sent from my Motorola 8400
to je 8 razred osnovne
Kako da saznam koji model komande za davanje zmigavaca odgovara amom autu, jer provaljujem da imaju dvije vrste, sa fletom i sa kablom:
https://ae01.alicdn.com/kf/Udf8e0569...437b9d2837.jpg
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1g8xXf...xh7MsVXan.jpeg
Renault Megan 2015 godište,imam problem sa bluetooth-om
Uspijem da se povežen sa telefonom ali odmah ga diskonektuje.
na svaki tel koji sam probao isti je problem.
ima li neko neku ideju šta bi moglo biti ili rešenje ?!
Mozda ima maksimalan broj koji moze da se poveze,probaj da izbrises sve uredjaje sa auta prvo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja mislim da je to.
Nema bez dva tri uparena telefona,tako da nije do toga...
U pitanju je R-LINK 2 ekran .
Skini poklopac ispod volana.
Imas li automatska svijetla?
Što znači ovo null u opisu oglasa za prodaju auta? Vidim, jako je popularno. Mislim da smo najzaostalije društvo u Evropi sigurno po svim parametrima.
Prazno polje je NULL, ali to ne bi trebalo da se vidi.
Moguce da misle da je auto bez ulaganja.
Null ulaganja, moguce
ulaganja bez
Skinuo mi se poklopac brizgaljke sa branika. Stigao novi ali je u crnoj boji, dje cu poci da mi to ofarbaju u boji branika, a da nije skupo? U ovlasceni su mi trazili za poklopac 30 € plus 35 za farbanje. Sa Aliexpresa sa shipingom i nasom postom 3 eura :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Naruci sprej po kodu boje(mozes kod kruznog cetinjski put) i sam ispricaj u vise tanjih slojeva.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
u sprej je samo baza ,morao bi da kupi i sprej sa lakom,ponesi to kod nekog lakirera da ti to ofarba
Uz pomoc koda za boju dobijes bazu i bezbojni.
Ako nema metala u bazu moze akril da se napravi u 80% slucajeva.. ako ima a vjerovatno ima mora baza pa lak... 8e sprej baze + 4-5 bb lak i koja smirgla... ne isplati se :)
zna li ko ima li dje auto da valja 2010+ tu do 5.5?? manje auto i da nije preslo preko 200, po mogucnosti dizel ali nije presudno
nemoj da gledas kilometrazu, svaka je vracana
a znam al se nadam da ce iskocit neki da nije.. evo 2 mjeseca trazim auto bezuspjesno.. gledam polo,clio,308,c3.. evo sad vidim i neki fluence, prvi vlasnik 70k presao..1.6 benz
https://www.autodiler.me/auto-plac/RJ477
a aspitaj se i u lizing kuce d anemaju sta vraceno mlado :)
To su sve grobovi...sve sto je valjalo od tih auta je davno prodato
nikad ne bih kupio polovnog golfa 5-6, clia ili citroena c3
trazi neko drugo alternativno resenje :D
prije bih kupio i hyundaija i kiu...pa onda honda i toyota
ja ne znam odakle iskace toliko bijelih clia i citroena, ko drzi tolike firme :D
sad sam bio do tamo, bio je ovaj Cupko dosta ljubazan.. kaze sva bijela kola su im VAN kao i vecini i clio i c3 i 208.. pa u Cacak stavljaju klupe koje se prave i kaze ako uzmem kod njega auto i naknadno na neki otpad ili nedje uzmem sjedista otkupice ta moja za 250e koliko ih oni placaju... posteno..ali me zanima koliko je bezbjedno auto koje je bilo VAN u slucaju udesa? i generalno da li valja uzet takvo auto?
to su ista auta ,samo van dodje bez zadnje klupe i gotovo uvijek sa manje opreme. namijenjena su za firme koje se bave uglavnom nekom vrstom dostave
sto se tice bezbjednosti ista je kao u drugom koje nije van
Imao sam, vozio, prodao i sad imam jedan bivši van, nista ti nije bolji ili gori za udes od bilo kog drugog. E sad sto je sa opremom uglavnom siromašan to nije bila tema.
Ja sam shvatio da ti oces sto mladje auto, za 5k €, koje bi te služilo bez većih izdataka i mislim da ne bjezis od tih bivših vanova, o 208 sam ti pisao, isto ti vazi za c3/308/c4...
Poslato s Jadrana
Ima li neko iskustva sa Kramarom iz Nikšića?
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока