Freelander 2 td4 2.2 je top, a za prethodni model nisam cuo rijeci hvale.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Aooo brate ti filozofiras i ides uvijek u neku drugu stranu, upoređujes osjecaj u LS i Corsu, Clio i ostale cekerende! Možeš li da sidjes sa oblaka i da se staviš u kožu nekog ko bira najbolje za 3, 5, 10k €, i da daš objektivan komentar sa tog gledišta u datom momentu, a ne iz sjedišta Lexus-a!
Ima nas još koji znamo za mnogo dobrih auta, vozili tuđa , imali svoja, nije važno, pa ne gledano s visine.
Znam ja da nije to premium auto, znam da se čuje 1.4 kad ga guras preko 3k obrtaja, da ce popiti 8L i to, i kažem da me ne zanima, pitam za tehničke mane proizvođača usled hiper produkcije u današnjem procesu proizvodnje?
Ako neko zna nesto o kvarovima kod Korse E, neka napiše, čisto da imam neku sliku, hvala.
Poslato s Jadrana
Dje cu naci posudu za tecnost za brisace,treba mi za pezo 308?
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
eee ...da si pomenuo da je to neka tojotica.... rekao bi ti kako uziva u tisini dok njen potentni motor od jednog litra vuce uz brajice na 1500 obrtaja uz potrosnju od 2 litra
A da jeste, samo Toyota/Lexus vrijede ostalo je sve smeće
Bas smrdi ovdje od vase price.
Evo vam novi sajt za prodaju kola. :)
Je li bolji od dilera? :D
https://i.postimg.cc/xTSSg6vQ/20190911-103028.png
Plin na Land Cruiser, 2010, 2.7 benzin....cijena i isplati li se?
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Naravno da se isplati, samo nadji dobrog majstora.
Milos
067854548
Prepusti to njemu i ne sikiriki.
Pretpostavljam da je to isti motor kao u ovu Korsu što vozim dosta često, doduše Corsa D iz 2008, znam da je 1.4 ali kolko konja ima ne znam sad što neću provjerit, znam da je tu neđe, oko 90, ima neki davač pritiska ulja, kad vidiš da ti bali motor poneđe, to je oko 10 eura, drugo ništa, mijenjao sam svjećice, pakne, sijalice dva, tri puta. Ali što jes jes, troši prilično, pravi je gradski auto, znači da se prebačiš na posao i nazad i to je to. Mislim, vozio sam ga ja i u Albaniju, i u Bosnu, čak se spuštio do Bukumirskog jezera preko onih krša, to je ka tenk ali uzbrdo se samo skloniš da te preteknu :) Može se vozit van grada samo treba da se privikneš, ja sam navika na te tranje sa 70, 80 konja, prije nije bilo drugih auta :) prije Berkovića i turbo dizela. Bučan nije nešto naročito, poslije dizela to je kao pjesma slavuja, meni se najviše sviđa izolacija od spoljnjega svijeta u to auto.
Da pitam evo i odje, ima li ko iskustva sa citroenom c4 2007-2008 godiste, 1.6 hdi 80 kw? Dje poves' auto da ga pogledaju, eventualno provjere km? Je li efel ovlasceni?
Ovo sigurno takumi zna..
------------------------------
Glicerin za kocnice (DOT 4 Class 6) ne znam je li ovo najnovije od ATE'a ali da li da se uspe ne znam koja je razlika ova klasa 6 od ostalih ATE'a ili od drugih marki....
https://i.postimg.cc/vm26ksLD/bfluid...le-us-data.jpg
https://i.postimg.cc/hGNVhnJ6/ate-brake-fluids4.jpg
Viskozitet ovoga je 750 cst na -40, dok obicni DOT4 je 1500 cst.
I ovaj je bolji je neke novije modele dihtunga i gumica.
Sto ce ti to? Da sipas to u onu tvoju crnu kramu?
Siplji slobodni
Sipaj DOT 4 obicni. Kakve crne gumice na Minija iz 2002?
Ovaj Class 6 je za Ferkane, Bentleje i to.
takumi kaze da ne sipam. :)
Ne nego 1992 :) > znaci kad je tako dobar da ga sipam > 220hp na oko 1000kg isto bi trebalo dobro da ide. :) treba to zaustavit sa takvim soferom.
Nista mu ne moze biti - Znaci da ga ljuljnem?
11/12e litar.
Imas ti 220 konja moj qrc.
Mozda covjek racuna vise auta Takumi [emoji1787]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufff, moguce to. Izvinjavam se.
Dje ga je harry? Buca li a5?
Ufff vidio sam ga prije par dana, tamo me je ostavio na semafore da sam pomislio da mi se gasio motor.
Mislim da prelazi na nesto drugo....
https://www.facebook.com/groups/kupu...826214&sfns=mo
Ima ih dva...
dzabe ga prodaje... :D
uzeh plocice prednje i zadnje danas...prednje brembo...jesam li se sto zeznuo?
textar su zadnje...textar evo godinama koristim
A bgm to nije b od bremba... Kad mi rekose ol brembo 40e [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Zeznuo si se :)
a da ne sumnjam u to ne bih ni pitao.... evo vidjecu kakve ce mi biti ove prednje...ako budu jos mogle, necu ih dirat.... pa cu sacekati textar...
zadnje su za zamjenu, njih moram mijenjat, ali eto textar nadjoh :)
Ja sam ih uzeo za Mini prednje plocice jer su i diskovi brembo oko 90tak eura su bili sa popustom.
Testirao ih nisam jer ga nisam ni palio. :D :D :D :D
Mislim da ce dobro da brejk u to nesto ne sumnjam zbog kvaliteta kutije u koju su bile. :)
Ja imam dobra iskustva sa Brembom i Textarom.
valja li stavljat nove diskove a pakne vec koriscene? ostalo je je 70% mesa
Ne.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ako su diskovi ravni mozes.