Ma to je pasat star 15godina, koji košta 3500-4000e, neka odrade to u asferrari, vidim da imaju mušterija mnogo.
Ili neka bizbi završi nedje za 50-100e :D
Printable View
Ma to je pasat star 15godina, koji košta 3500-4000e, neka odrade to u asferrari, vidim da imaju mušterija mnogo.
Ili neka bizbi završi nedje za 50-100e :D
Pa t onda radi u asferari. :) prevari se narod.
--------------------------------------------------------
Ovi ti rade sa njemcima prikopcaju ti komp i ovi gore ti ga steluju tako da zbog toga to traje bas dugo.
Ti vidji sto i kako - samo se nadam da ti je auto ispravno jer prvo sto ti strada to jeste kvacilo.
Čuješ formulaciju "... jer prvo što ti strada TOJESTE kvacilo."
Doktor!
Može li da se javi iko kome je ovaj lapazan završio popust, za bilo što?
poslato s Jadrana
Ja mislim da ti momci ipak voze ecu za germaniju sa sve biznismenovom trojčicom.
Treba im 20e za gorivo do tamo i nazad, 120e plate chiptuning u germaniju jer saradjuju sa njima i to 10e zarade, da imaju po red bull da popiju usput na neku pumpu.
Hahahahahha, ne vjerujem, kanturine - reče vozač ne registovanog(vjerovstno i neregularnog) Golfa 3!
Ne mogu, stvarno! :D
Ali boldovani dio - nisam znao da u jednoj rečenici mogu da stanu dvije kontradiktornosti koje veze nemaju sa smislom, i zdravim razumom. Bravo!
Bizi, da ti nisu radili doktori što oko glave kad si bio mali?
poslato s Jadrana
Bizbi, moram ti reći da si omanuo....ovo je automatik fratelo. Oli ti završavati popust ili se zaebavaš odje sa mnom...spušti to na 100e i nek' mi napucaju još 40ks i 140nm pa da se dogovaramo...?
Ne reče mi, oće li mi dimiti....
Što ne sad, fratelo?
Ne dimi sad...koliko ima ks tvoj golf? Je li puno 200 za pasata?
Nemam ti kad sad idem kola da perem. :)
Ima bez Zorice moje 145 a tebi ne bi smetalo 200 ima da ide da ide.. :)
Imamo li mi sporazum sa EU da ne treba zeleni karton ko sto Srbija ima? Njima samo traze u Bosnu, Makedoniju i Albaniju i tamo Rusija itd nebitno? I zasto placamo to ***** uopste koje je samo potvrda da ti je auto registrovano, papir mali bacamo pare koji ih nista ne kosta.
Da li znate ko mi je ukrao kapicu od ventila?
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1qHQXL...570-font-b.jpg
Hvala.
Neko ko vozi LADU jer je sličan znak pa da kompletira ;)
Sumnjam na jednog momka, eto da ti se osveti za prozivke na forumu, ali nemam dokaza zbilja :D
A170 2005. oko 130 hiljada presao ili Mazda 2 2009. oko 60 hiljada presla? Mercedes iz Njemacke, Mazda ovdje kupljena. Mazda skuplja skoro 2 hiljade e.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Mazda bez razmisljanja.
Koji je to budžet i zašto ne auris iz germanije?
Necu renoa.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
pa taj mercedesov 1.5 motor ti je s renoov zapravo :P
inace, generalno mi stara A klasa (a bogomo i B) niejsu lije, udobne ili prakticne... jasno mi je sta je bio pokusj, ali mi je cijeli auto nekako sprcen i neudoban za voznju... nijesam ga licno ima, ali sam imao priliku da ga jedno cca 10 dana vozim na redovnoj osnovi (1000-1500km ukupno) i nijesam bio zadovoljan...