A ja mislim da se u istoriji omladinske reprezentacije bilo koje zemlje nije desilo da ekipa koja osvaja duplu krunu nema nijednog igracha u nacionalnom timu...
Printable View
Ada ne može Crna Gora bez lobirnja, veza, protekcija... Baš ne može!
Ali meni je neshvatljivo da trener omladinske reprezentacije nikad ne dodje da gleda derbi omladinske lige, npr Sutjeska - Buducnost, bila je fenomenalna utakmica, Sutjeska pobijedila 3 - 2. Ali i u jednoj i u drugoj ekipi strasnih igraca, poteza, utakmica kao da je prva liga. Neshvatljivo mi je da ne odgleda ni jednu jedinu utakmicu prvaka lige. Pa za sta ga oni placaju jbt? I najvaznije, ko ga placa?
Ko zna Miljenovica ne treba to da ga cudi.Kao da se on tu mnogo pita...U toj generaciji Sutjeske ima jako kvalitetnih igraca.
Ja sam se nadao da je u pitanju dogovor sa klubom (Sutjeskom), ali ako je stvarno tačno da ne posjećuje utakmice kluba koji je najbolji u omladinskoj konkurenciji, onda je svaka priča o ozbiljnosti suvišna. Velika je nepravda napravljena prema tim momcima jer, iako oni u narednom ciklusu za U21 selekciju dolaze na red, tu će imati konkurenciju u generaciji 1992. No kod koga dolaze (ukoliko se nešto neočekivano ne dogodi što priželjkujemo) i tu im se loše piše jer je Vlaisavljević majstor uništavanja generacija. Miljenović ne poziva onoga koga bi trebalo, ali makar ima igru i rezultat, dok
Vlaisavljević uglavnom u početku pozove koga bi trebalo dok ne zarati s nekim iz ekipe a o igri i rezultatu je suvišno i govoriti jer svi znamo kako to izgleda.
Kazes zadnje 3 godine aaa ? http://fscg.co.me/index.php?option=c...=42&Itemid=671
nego na kojem topiku bi trebalo da budem , prosvjetli me.
ja sam javno rekao da mi se njegovi zadnji postupci ne svidjaju ali vi ga malo preceraste. bar neki od vas. neki bi oprostili kranjcaru da nas nije doveo ni u baraz ali zamjeraju sto je ovaj ispao u baraz.
ne svidja mi se mnogo toga, prvo pozivanje nekih igraca ala pejovic i sl ili nepozivanje nekih igraca ali sto se ostalog tice sacekajmo.
ako kojim slucajem dobro krenemo u kvalifikacije sto cete onda pricati zanima me?
Kao prvo zamolio bih te da mi objasnis na koje ti to godiste mislis ?
Ako mislis na 93' genericiju, pored Buducnosti i Mogrena, Sutjeska nije nikad nista uradila a ove godine je prva samo iz razloga sto Buducnost poslala igrace u Kom a u Mogren su prikljuceni prvom timu.
A to da nijedan igrac nije bio vec godinama u reprezentaciju mozes da farbas samo ove likove na forum koji to ne prate pa vjeruju tebi koji napises svaku glupost...
Itekako su bili pozivani i Radovic i Cukovic i Kosovic, a takodje i iz celika Zoric i Drincic...
A tebi mora da neko dodje nesto iz uprave ili ti je neki od igraca brat, posto ih zastupas ovdje kao advokat. Ne moze se opstati od tebe i igraca sutjeske kao da je skola ajaksa.
Od Brnovica i Vlaisavljevica odosmo sad i da smjenimo Miljenovica... i na kraju nista da se uradi
Ne igra ni Pekovic protiv Belgije.
Sutjeska jeste najbolja skola fudbala u CG. Generacija 94 je osvojila tri godine za redom, a generacija 93 je osvojila kadetsku ligu sa nekih 10 bodova razlike, pa je presla da igra sa starijima jer ostali nijesu bili na nivou. Ta cuvena "Mijanova" generacija je bila neporazena u kadetskoj ligi. Te igrace koje pominjes, i jos par njih, su pozivani tokom kadetske repke. Bilo ih je cak 9 tamo. Al onda kad dodju kvalifikacije, samo se skrajnu. I neka si se ti nasao pogodjen da branis Miljenovica, tu trenercinu. I to ne mjenja cinjenicu da je mali Janjusevic najtalentovaniji igrac omladinski u CG, da je Stjepovic najstandardniji bek prve lige i da nijesu pozvani. Da je mali Vlado dao euro golove i odigrao strasne partije, a da trener nije nijednom dosao da gleda. Ne mijenja ni cinjenicu da je Sutjeska pobijedila Buducnost, i izbacila je iz kupa. Ne mijenja ni cinjenicu da su osvojili titulu, a da je Buducnost bez trofeja. Ne mijenja ni cinjenicu da ce iz Buducnosti i Mogrena biti pozvano 10 igraca, iz Sutjeske 0. Ne mijenja ni cinjenicu da je Sutjeska porazila mogren 5 -1.
Ocu da mi odgovoris na samo jedno pitanje - dje si bio kad je strucnjak iz niskica zvani Musjo zvao u reprezentaciju po 10 iz Sutjeske?! Napomenucute da smo tad izgubili 8-1 od Danske.
Zatim sto se tice te vase skole - o tome govore titule Mogrena i Buducnosti koji su uvjek bili najbolji u mladjim kategorijama.
A sto se tice pozvanih igraca za elitnu rundu to su sve igraci koji igraju u nasu prvu ligu ili u inostranstvo (izuzev Denija i drugog golmana iz Celika)
http://fscg.co.me/201205182380/Vijes...-englesku.html
A ti i dalje nastavi da furas tu tvoju pricu da su svi protiv vas i da lazes likove koji ovo ne prate !
O musjovim trenerskim kvalitetima radije ne bih, sreca je sto nije vise trener. Inace ta repka sto je izgubila 8 - 1 od Danske je igrala 1 - 1 sa Hrvatskom, i nerijeseno sa jos nekim, ne sjecam se, cini mi se Belgijom. Trebao im je remi protiv Danske za prolaz, jer su ostali rezultati odgovarali. Musjo ih je postavio 10 u odbranu, i kad su ih naceli, izivjeli su se, jer nasi igraci nijesu bili fizicki spremni da odigraju 3 utakmice u 4 dana. Inace, prve dvije utakmice su odlicno odigrali. Inace ta repka je bila 6,7 igraca sutjeske i 6, 7 igraca buducnosti + mrdak + andrija kaludjerovic + isljami. To je bila repka. I bilo je realno, jer su tada buducnost i sutjeska bili kilometar ispred svih ostalih. A mogrenova ekipa je stvorena kupovinom svih najboljih omladinskih igraca, kad su postali sampioni crne gore u Prvoj Ligi. Pricam za generaciju prije djordjevica, kad su doveli mrdaka i ostalu kompaniju, cak im je i crnac neki igrao. Ali reci da je mogren najbolja omladinska skola je smijesno, pokazi mi samo koliko su titula osvojili i koje generacije. I neka si se ti registrovao da mi kazem da lazem, i da je mogren sampion. Zivio, i vise ti necu odgovarati, jer vidim koliko je sati. Pozdravi Miljenovica, posto ti je vjerovatno iz porodice. Pozdrav.
Pa ni ja nebih vise odgovarao da sam na tvoje mjesto jer bi me bilo sramota koliko lazem.
Crnac je igrao u Rudar pa da li lazes ili ne znas to je vec pitanje.
A o toj cuvenoj skoli Sutjeske govore i rezultati prvog tima koji nebi ni u drugu ligu igrali da ne namjestaju utakmice zadnjih 5 kola svakog prvenstva.
A registrovan sam davno, samo sto sam poceo da postujem da tebe malo provociram jer ne moze se uci na forum od tebe i sutjeske. POLUDJESMO OD TEBE !
Zivio mi kralju, pa komplekse lijeci na nekom drugom mjestu.
Kapiram da te vrijedja sto sam pricao protiv bakica i zarubice i batrovica i jos masu njih, falsh igraca. Nedje sam te pogodio, u nekog tvog, cim ovako reagujes. Istina boli, a mozda i ja grijesim, ali na kraju krajeva uvijek ce stadion biti posljednje mjerilo kvaliteta svakog od njih. A mi cemo vidjeti za 5 godina koji ce od ovih momaka imati karijeru, a dje ce zavrsiti oni koji se guraju.
Pozdrav za oba nicka, koja zajedno nemaju 100 postova, a ja cu odje nastaviti da postujem zbog ljudi sa kojima sam citave godine pratio desavanja u cg fudbalu.
Kako se ovđe istina govori do jedne ure, a onda kako bi se argumenti pojačali malo se doda i nepostojećeg:
@prekidi
Ne možeš govoriti o igračima Budućnosti i Mogrena kako ih ima 7 a među njima je najbolje što Crna Gora ima a to su Đorđević i Bakić koji odavno ne igraju sa svojom generacijom. I Budućnost bi uzela prvenstvo, ali im pola igrača igra za prvi tim Koma.
@Niggaz
Ako su Tatar i Kopitović igrači prve lige, onda sam ja Vojo Koštunica neobaviješteni. A u Sutjeskoj ima čak standardnih prvotimaca iz 1993 generacije koji nijesu pozvani.
ja predlazem da sve smjenimo treneri i da mi sa foruma postavimo nase
Da preskocih njih dvojicu, samo sto Tatar igra u 2 Ligu, moja greska.
A sto se tice prvotimaca, njih ima, al zato se i prvi tim nalazi tu dje se nalazi. A ponavljam da ne namjestaju utakmice nebi se ni nalazili tu, vec u 2 ligu dje im je i mjesto vec godinama unazad.