Momci tu sam, na PM cim saznate detalje. A ne moze se ovako vise, pa neka nas ide trojica samo barem cu izvizdat i izmrsikat to *****!
Sent from my HTC M8
Printable View
'eba nam majku ovaj Volkov u odbrani to je nevjerovatno. Repriza one sa Linheštajnom (mi u ulozi Linhenštajna)
ovaj savic je namjestio utakmicu svega mi
6:0 u kornerima
Koliko su losi savic i beciraj
Mene najviše brine to što će Brna da nam sroza samopouzdanje i moral po čemu smo bili prepoznatljivi, trebaće godine da se psihički oporave igrači od ove muke.
Auh, moglo je bit 5:0 do sad...
Veznog reda nema.
Ubaci Boljevica majku ti jebeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmm!
Najbolje je sto je i Austrija losa, a i mi ne dasmo losi nego ubijeni u pojam bez imalo volje. Kad bi odigrali i pet minuta kao drugo pol protiv Engleske u PG preokrenuli bi rezultat. Inace obicno se u fudbalu kaznjavaju ovakvi promasaji tako da se ovo vjerovatno zavrsava 1-1 ako uspijemo da sutnemo na gol makar jednom :banghead:
Poslato sa moje cukalice
Alaba, ciji je otac nigerijac a majka filipinka koja je dosla da radi kao medicinska sestra u Becu."Upoznali su se i on je tako rodjen"
Inace njegovo puno ime je David Olatokumbo Alaba. To Olatokumbo znaci "bogastvo sa mora"
Sto je sa Sofrom ko da nam je malo ova muka sto gledamo nego jos nam i biografija Alabe treba.
A mene vise brine sto sutnuli nismo za 70 minuta igre i to protiv jedne Austrije čemu da se nadamo protiv Švedske i Rusije
Ovaj kreten nista ne mijenja hhahahahhaha
Aooooo kakvi junci a ŠUTNI JE SIROVINO KOME JE BAČAŠ U SREDINU inače Rusi povedoše iz penala
Ovome Vučiniću stvarno puca **** za reprezentaciju
Ne znam gledamo li sa istih kamera ali na SK5 Brnović ne spušta ruke i na zatvara usta "AOOOOOOO, OSTADOH BEZ POSLA"
Sutni to ka momak majku ti ***** u Pickuuu!!!!!
4 napadača, Brna na djelu
I evo nas. Sad će tek da pucaju kontre.
i evo gaaaa opet na cetiri spica:) moj mirko kako ga ne uvali
Pih kakva *****tina sa njegovim majstorskim potezima i dodirom klase piiiiih.
Beciraj ce igrati i kad bude imao 40 godina.
Izjednači odmah Moldavija. Nemojte tako o kapitenu viđećete njegovu klasu kad opet budemo igrali protiv Lihenštajna i Moldavije
Treba banovat onoga ko okaci neki njegov gol iz faking emirata dje igra!
Ne, ne, Simon će da plete sve dok bude aktivno igrao.
Momak je klasa.
Šta radi Bećiraj sve mu mrtvo *****
Sa svojih 100 kg sam brži i okretniji od Bećiraja
Jebe se Saviću, makar je pare uzeo
Osipali ste po Jovovicu a najvise se trudi, vise od svih zajedno.. Da su svi ka on pa i po 10:0 da gubimo ne bi mi bilo ža'..
Inace rece li ono Brnovic da idemo na ova dva gostovanja po 4 boda a da bez lazne skromnosti mozemo i 6 iscupat?
Damjanovic nije takao loptu.
I evo prvog šuta u 85 minutu
PIIII, kako ga ne dade. 'ebeni golman
Haha pa ova austrija je tuga od ekipe
Taman koliko su se ispromasivali ovi Austrijanci zaslužili su kaznu gol u 92 minutu:smile:
Sto ispromasivase ovi Austrijanci. Staro pravilo nalaze da ga prime. Ali ipak smo mi na suprotnoj strani. Mi to ne zaslužujemo
Poleksić više nego dobar
Trebalo bi nam jos jedno 6 igraca da bi mozda mogli nesto uradit...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Beta
Poleksic je pizda velika, nijednu loptu ne hvata, samo boksovanje
Igraci koji nikad vise ne smiju biti pozvani: Vlado Bozovic, Patos Beciraj, Volkov
Igraci koji nikad ne smiju biti u startnoj postavi: Vukcevic, Zverotic
Igraci koji moraju dobiti dosta prilika: Djordjevic, Boljevic, Grbic
2 rak rane crnogorskog fudbala: Dejo Kamata Savicevic i Brnovic
Evo recepta za veliko takmicenje.
Uh i zaboravih...Jovetic da napravi nesto. KONACNO
Šta bi s' ovim kornerom ?
Bravo Vucina, zacini tim kornerom dvije katastrofalne partije.
koga je vidio mirko ondje nije mi jasno.
Da se razumijemo vlado bozovic uopste nije bio los
Da nismo igrali*****sto mozda bi i ucinjeli nesto.
Prvo poluvrijeme je nadam se potpisalo otkaz ovom kretenu retardiranom.