https://www.youtube.com/watch?v=Poh-uKKgPAg
Printable View
U Wagen 120€ je komad nov u celofan jutros ih gledao. Mogu da ih dovezem u CG.
Trebacu da idem kolima do BG. Koji je put najbolji i kuda sve da idem?
Sent from my SM-G930F
PG/BP/Zlatibor/Užice (sad možeš preko Valjeva al ne bih preporučio) nego Čačak pa ibarskom do BG
Edit: u Čačak na ulaz sa lijeve strane kad ideš za BG kod Dragiše obavezno svrati nećeš pogriješit.
Idem vjerovatno sa djecom...komplet porodica tako da mi treba da je dobar put i sto manje krivina...preko Valjeva je cini mi se bilo dosta loseg puta a preko Cacka ne sjecam se kad sam isao zadnji put. Gledah avio karte ali su nesto skupe valjda nije sezona a i treba mi fixan datum...hvala puno...tako sam i mislio da je najbolje.
Sent from my SM-G930F
Na proljeće je preko Čačka bilo ok, ne bi trebalo ni sad da je drugačije...
Hvala svima. Znaci idem preko cacka :-)
Samo mi jos treba info dje ima da iznajmim stan ili apartman sa obezbjedjenim parkingom blizu ili u BG?
Sent from my SM-G930F
To se podrazumijeva. Prije 3-4 dana sam bio kroz Čačak dosta mostova je presvučeno novim asvaltom. Na izlaz iz Čačka kružni tok novi (uključenje za auto put) top urađeno stvarno. Po meni najbolji put do BG-a. Bez opterećenja ikakvog. Mene je cio put pratila kiša, al bez ikakvih gužvi i slično. Eee da da prije Čačka rekonstruišu između tunela jedan dio puta (semafor je postavljen) nema dužeg zadržavanja od 4-5 minuta.
PG BG krenuo u 7h ujutro (u CG do BP 5 patrola), kroz SRB 6 od granice do BG-a. Stigao oko 14h
Oni na proljece planiraju da se ide autoputem od cacka do gore nedje ne znam sad tacno dje se zavrsava blizu bg.
Sent from my iPad using Tapatalk
plan im je bio od septembra ove godine...makar su tako pisali pocetkom godine
Trebalo je od Ljiga do Preljine da se pusti jos u avgustu dionica od 40km ali su strucnjaci zeznuli nesto sa tunelima,pa sad to ispravljaju. Trebalo bi do kraja oktobra to da otvore.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Da. Ali jos jedna dionica na proljece. I onda tipa nesto malo do bg. San. Polako zVrsavaju. Ici ce se nekad do gore za 3-4 sata. Ful po ogranicenjima i dosta bezbjednije nego nekad
Ko prodaje djelove po narudzbi u tolose?
Sestri mi je neko elegantno odsrafio retrovizor i sad ni policiju ni nokog ne interesuje a steta 300e. Takodje drugu branik od bmw 1. Jutros na dva kraja grada neko fino operise
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Bizbi, treba da se čipuje jedan pasat 5, 130ks...u asferrari kažu +35ks za 120e i sat vremena posla.
Imaš li ti bolju ponudu i dje? Koliko? ;) završi mi to...
Kontaktiraj brzog_psa sa foruma što se tiče čipovanja...
to sto ce da ostane auto citavi dan ne znaci da ce to bolje uradit... i kako je bolja ponuda 150 umjesto 120?
Pa to nije spuštanje, nego +30 eura i +23 sata. Koliko konja se dobije sa tim čipom? Jesu li pouzdani, oće li dimiti? Pričaj i završavaj...