nista kad ne dolaze naizmjenicno da pitaju je li sve u redu
Printable View
nista kad ne dolaze naizmjenicno da pitaju je li sve u redu
5.5 ili 6 je doručak, za te pare može da se jede i a la cart pristojno, po PG. (u Kristal za te pare imaš super doručak, ima još lokala gdje ima za te pare fino da se jede), čuš šta očekivati veli, ovo je PG, nije primorje. :)
U Galeriju je do skoro bio super doručak za te pare (ali su se iskvarili pa više ne idem, mada su toplo-hladno, rekoše mi kolege da je skroz bilo ok zadnji put), a rekoše mi u Meeting Point da je isto dobar švedski sto, Ribnica...
Sve to stoji, ali i ona računica. [emoji846] A samim tim i "kvalitet".
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pravimo ja i kum bratwurst po domaćoj recepturi iz Nemačku. Da ne objašnjavam sad odakle recept itd. Kobasica od 120-130g sa solidnim kvalitetom mesa (svinjsko), običnom kiflom I prilozima da je prodaješ sa malom zaradom je 4 - 4,5 eura. Pa ti vidi šta jedeš u restoran za 5,5e[emoji16]
I to ne u restoranu već u nekoj trafičici
Ne stoji brate vjeruj mi, pođite u Cotto (Beograd na vodi, nije Mala Moštanica :D), fenomenalan doručak, izbor, za manje od 6 EUR - https://www.facebook.com/reel/607085962347466
Sigurno da to nije premium meso ali je uvjek bilo svježe i ukusno kad god sam bio.
Kad može u BG da ga sabiju u neku normalnu cijenu i to na tako izvikanu lokaciju, a može vala i ođe... ;)
Ne kažem ja da ne može ta cijena, nego ti kažem koji otprilike kvalitet dobiješ za tu cijenu. Ima tu naravno još faktora. Kvantitet itd. Ali ona računica o kojoj je Mojsije govorio je osnovno pravilo. Jer i ja ovu kobasicu mogu da napravim jeftinije ali ne sa ovim mesom.
Bavim se restoranima, troskovima i sl, i po cijeni znam koja mjesta da zaobilazim :)
S druge strane, ima restorana koji peru pare, profitabilnost im nije u prvom planu, pa onda ako naplate dorucak 6-7e, naprave ga za iste pare, i saldo je 0 :) tj gubitak, jer osim troska hrane imas i dduge troskove npr osoblje, energija, waste itd.
Ko radi na principu profitabilnosti, trosak hrane im je oko 25-30% max, zavisno od tipa restorana.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Mislim da vama zeludac vise nije u redu... jednostavno zeludac do 30 godina je ko varburg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pominjete cijene obroka. Evo u radovce 4.50 eura supa, glavno jelo , salata i kolač pa se isplati. Evo kako popeci izgledaju .
https://ibb.co/zTWFvR1TAttachment 180373
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Ja cu prije doma da spremim vrhunski obrok sa kvalitetnim sastojcima koje sam kupio, nego da jedem ovaj junk za 4-5e, sa svim najjeftinijim i najnekvalitetnijim stvarima koje stave.
U kucnoj radinosti sa 5-6e mozes po osobi odlican obrok da spremis. I ne traje predugo.
Poceo sam mnogo vise paznje da obracam na to sto unosim u sebe :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Vjeruj mi da je ovo preukusno, porcija 500 grama. U restoran sigurno desetak eura ovo .
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Ovo za doručak i kvalitet meni je onaj arabian tea house skroz okey imaju i dosta laganije varijante.
ARABIAN TEA HOUSE, Podgorica - Menu, Prices & Restaurant Reviews - Tripadvisor
Restoran u pokusaju
Aroma u Big Fashion. 1kg przenog tovljenog brancina 50 eura, a 1kg oslica 30 eura.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
The Meeting Point, švedski sto, tanko, pretanko al makar bi svježe.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...127d8039cd.png
poširano organako jaje, tostirani hljeb od kiselog
tijesta, šunka, pesto od paradajza, pjenasti holandez sos sa začinskim biljem
The Guesthouse Vienna
U sred Beča 14€, a onda dodješ u pg i neki prosječan doručak i lokal se platiš 7-8-9€ ….
Ne pamtim kada sam posljednji put ovako uživao u doručku.
Gošović danas totalno podbacio sa CLUB sendvičem. S obzirom da je prvi put, dobiće još jednu šansu
Kad si ga uzimao prije toga? Ja pomenuh prošle godine neđe, totalno razočarenje bi a ako ga je ko hvalio to sam ja. Posle toga nešto nikad ga više nisam ni poručivao kako su me smorili, još mi kolega reče da je bio prije neki dan, svratio kod njih i veli isto, skroz razočaran.
Btw, u Bajku lazanja prva liga, ja i đeca se raznijesmo, bolonjeze isto skroz korektne bjehu. Ne poručim hranu često tamo ali vazda konzistentni budu čini mi se + cijene dosta korektne s obzirom na divljanje današnje.
U "Vuk" ćevapi meh, ražnjići podbacili dok u Akademiju danas suljpa bješe prva liga!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...30919867c4.jpg
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Da, da, neđe prošle godine, baš odavno. Bili bez ideje, pa ajde na najbolji sendvič. Razočarenje
Dje ste rekli u Sarajevu da je jede lijepo? I cevapi dje su dobri?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk