Zna ga dejo
Printable View
Zna ga dejo
Bez Jovetica nemamo ni 0% sanse.
Momci, noćas idemo u Austriu na jedan :
http://talktomeaboutaustria.files.wo...pg?w=600&h=480
P.S. - da pojasnim,
mi njih naravno..:)
Sastav je onaj koji sam postavio s tim što Joveta ide na klupu. Igraće drugo poluvrijeme ili još kraće. Umor, tek oporavljen, nije baš za 180 minuta u 4 dana.
Simon iza špica i Mirko naprijed.
Sto je sa Vukcevicem? vidim da nam je starter svaki put a nisam ga gledao u klupskom fudbalu par godina...
Vezni nam se raspada otkad ode Boskovic. Kakav je ono gospodin bio.
^ Pomozi Boze!
Odlican sastav. Samo me brinu ova dva mentola lijevo.
Haahahaha puno je tu mentola
Овако иду на побједу, е паааа
Beciraj odlucuje danas!!
Ovo je 0:0 taktika.
ovo je taktika da produzi sebi nekoliko mjeseci platu i osiguranje sram ga i stid bilo.
Zasto Vlado Bozovic prije Boljevica? Zasto Simic koji je bio nesiguran protiv Lihtenstajna prije odlicnog Tomasevica? Brna doktore.
Pih sramote ove.
gledam ovaj topfudbal.me i ne mogu da vjerujem da ovako poltronska rabota postoji, gadluk.
Simic jer je brzi.
0:0 i Mirko ga uvaljuje tamo nedje u 3. minutu i ostane 0:1
Nadam se da će Austrijanci biti dovoljno prisebni da nas izmasakriraju 5:0, da vidimo da li će onda i dalje Genije imati obraza da drži Kumaricu za trenera. Ovakva taktika i pristup igri bi bili razumljivi da igramo protiv Njemačke ili Holandije, ali protiv jedne prosječne Austrije koja nema nikakvu fudbalsku istoriju od koje treba zazirati, ovo je velika sramota. Da ne pričamo o tome da su nam bodovi prijeko potrebni.
Da u reprezentaciji nema mjesta za Tomaševića, Vlada Boljevića i Grbića, a da igraju nespremni i loši igrači kao što su Bećiraj, Zverotić i Vladimir Božović... neoprostivo. Nadam se da je ovo taktika kojom je Brnović sebi potpisao otkaz, konačno.
ajde sve vala, ali:
ZVEROTIC
????????
Oce li Grgur komentarisat, znade li ko?
Prije bi njega gleda i na radio, nego neki HD prenos...
Pazi nam sastava..
ja nmg da vjerujem koliko covjek insistira na Beciraju kao krilo...centarsut i pas nikad nije imao..ali vise nije ni onaj brzi voz..nije mogao igrace Lihtenstajna pretrcat..nego je svaki duel izgubio..ne razumijem..
da ne pominjem smekera Bozovica, Zverotica koji je postao mrcina(a bio je masinica)..
ima da nam puva..dzabe nam i deset Basa i Savica u odbrani..
Jel ko gledao sportsku subotu sinoc, Srdjan Radonjic je gostovao, i prilicno je iskritikovao Brnjovana, i bio je prilican pesimista sto se tice naseg uspjeha..
bas me prijatno iznenadio..sem tim pesimizmom..no nije mu ni cudo..
Veceras je zurka, 1:2 lagano.
Gledam ove navijace u Bec sto kace slike po fb, pola njih su rozajci i albanci iz Tuzi koji su glavni aktivisti DPS-a.
Jos kad vidim sto se radi sa sastavom....
Tragedija.
Ipak ne mogu navijat za ovakvu reprezentaciju.
Neće ovakav sastav biti, to je Brnaševa taktika. Prepreden je on ka' mačka, no mi nismo upoznali tu njegovu stranu.
Rakune, zar se mi nismo dogovorili da ćeš ti da se makneš sa sportskih tema?
Ma sigurno. Ko je od nas dvoje maloprije vezao politiku sa reprezentacijom i izjavio da ga nervira to što Albanci iz Tuzi navijaju za reprezentaciju SVOJE ZEMLJE CRNE GORE
Drži se ti svog Brnovića jer ipak je red da ostane barem neko uz njega
Eto, da išta znaš i da čitaš makar što neko drugi piše, ne bi pisao ovakve nebuloze i komentare koji su već prežvakani
Ako je ko otvoreno protiv Kumarice i Genija na ovoj temi, onda sam to ja. No si ti trol, ja sam šašav što se nerviram na tvoje amaterske postove
A SAD... JEDNO VAŽNO PITANJE
Da ne zna neko možda ima li neki inostrani kanal preko CS-a, da gledam ovo u HD?
Ovaj sajt www.liveonsat.com često baguje, pa ne mogu da ispratim preko njega.. ako ko ima, neka napiše ođe ili u INBOX
ORF i to je jedna od boljih hd slika bila tokom SP. Astra 19,2 e.
I los I nespreman.
Kako god ili se vracemo u trku za trece mjesto ili Brna ide.
Da mi je ko pricao da cu za njega misliti da nema mjesta u prvoj postavi nakon sto su se svakakvi "igraci" izredali po nasem veznom redu reko bih mu da laze.Greota stvarno kako je propao od kako je otisao u Fulham mrtvi, nit igra nit je u formi, ni sjenka onog zahvalnog igraca iz prethodnih ciklusa.