Zahvaljujem...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Zahvaljujem...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A umije li stvarno napraviti luft u letvu?
Ma jok ti umijes
Pitanje: Ugradnja sekvent plina u accord type s 2.4 i-vtec,preporuka za majstora Cg i Srb. Preporuka za proizvodjaca ,tj sta da ugradim.
Kontaktiraj momka sa foruma sa nickom massa na 067854548 i nemoj da brines.
Mislim da je radio slicnu Hondu prije mjesec dana.
2 se prodaju sad,10--11l, 15-16 na stazi
Cuo sam da fale nekog tadica u nk da je dobar,imao sam hondu sto joj je boljevic radio sekvent bilo je ok sve
Sent from my SM-N910C using Cafe Del Montenegro mobile app
Ti si isto mislio da da radis hondu legend prije neku godinu i znam da si bio nasao nekog lika andjela ili slicno u srb.da je najbolji. Reci mi ko je ovaj massa prvi put cujem za njega.
Ovo se odnosi na Fabiju,cijenim njegovo misljenje inace.
Ako cijenis moje misljenje onda uzmi telefon ujutro, nemoj nista da ga pitas, reci mu godiste, model, motor i zakazi ugradnju.
E da, Andjelko se zapalio :(
Ne podnose plin? LOL
Sto se desava ovim motorima na plin?
Cekaj, to si cuo ili pricas iz iskustva?
Fabia sta bi preporucio do 4000e da je zilavo na ove visoke temperature UAE.
Nalece ova petica gti: http://tnydu.biz/DOtjw2
Al cuh da imaju neke osjetljive cipove elektroniku sta li na visoke temperature.
Ovdje za te pare svi preporucuju toyotu yaris al da poredim da vozim ovo naspram jos malo skuplje yaris, radije cu vozit ovo pa nek ulazem u rupu bez dna :D.
Za ove pare naleti i poneka honda, nissan, toyota. Koliko vidim po % auta definitivno bi bilo najbolje uzet neku toyotu al za ove pare jedino yaris :D
tamo se iz mog iskustva voze grmade po 5000-6000kubika...pusti golfa otisao iz iz cg baci golfa idi na jaci nivo ako zelis da uspijes... :)
Petica GTI tamo ti je macak u vreci. Yaris ti je siguran bet.
Hahaha injection slazem se potpuno zato i zelim da probam nesto drugo mimo vw :). Ali te gromade ne nikad. Gledam ove dzipove americke splacine ko da su za sahranu koliki su i ove gume ogromne i to vozis po autoputu svaki dan. Kriminal. A i budzet mi je kao sto vidis prilicno ogranicen :)
Nisam te vidio odavno, i raspitah se, vele UAE...
A ja i injekcija crkavamo ispod raznih kanti za to malo mrme. :(
Uzmi Yarisa, ne glumi ludilo. Pa kad nabavis jos 10k uzeces auto. Yaris za uae je definicija svakog expata :D
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
A ja studentski ovamo ne brini ne zgrcem milione, makar ne jos haha :P E ako je tvoj lexus kanta onda ne znam sta je auto :)
Hahah izgleda najsigurnija odluka, nema druge :D Mogao bi ja uzet i nesto jace al moram stekat za stan, vecina hoce godinu dana unaprijed a treba skrpit 10k za nesto najosnovnije :(
Ima li ih tamo?
Lexusa? Ima bas dosta, pogotovo onih dzipova :) Slao sam ti poneke slike na temu Lexus tamo al si zaboravio izgleda :P
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...08#post4485808
Neko da mi lakira blatobran i branik. Bilo koji, samo da ne moram cekat. (PG)
Broj telefona.