Prica taksista sa nekom zenom preko telefona (pretpostavljam da mu je djevojka) i 'ladno govori - uVatila te nejebica, a?
Zavrsi razgovor i kaze - ti nemas problema sa ovim klosarskim izrazavanjem je li?
Printable View
Prica taksista sa nekom zenom preko telefona (pretpostavljam da mu je djevojka) i 'ladno govori - uVatila te nejebica, a?
Zavrsi razgovor i kaze - ti nemas problema sa ovim klosarskim izrazavanjem je li?
Smucilo mi se od losih ljudi, od izigravanja majki tereza po forumu, od jadnih ljudi koji ne umiju lijepu rijec rec` , od onija koji ne znaju prepoznat momenenat, od kukavica, od seronja, od kenjatora verbalnih, od laznija parova i ljubavi, od foruma, od toga sto sve sto je valjalo je otislo, od cg, od naseg naroda, od drzave, od besparica, od parasa, od plitkija, od alkoholicara i djevojke koja me uhodi, Od propale mladezi i drogasa po coskova i po kuca. Od uslova i neuslova. Od drustveno beskorisnih, od svekrva i majkinih sinova.
Dozvolicu svojoj malenkosti da iznesem svoj zakljucak iako time rizikujem da se bujica nervoze okrene u mom pravcu.Mislim da se Vama osim stanja u drzavi smucilo od svega jednog ili dvoje ljudi.
i OD ONIJA KOJI IZNOSE SVOJE BESPOTREBNO misljenje
Momak mi se smucio, smucilo mi se od bloka 5, 6, 7... konika i snijega. Smucilo mi se od bespotrebnih komentara. Od debilizma glupih ljudi koji stavljaju jos uvijek slike sa vukajlije.
mene nervira PMS ova ženska partija! sve što ne valja izađe iz mene, aaaaaaaaa neeeeećuuuu daaa izlaaaziii! neeeećuuuuu! a od sledećeg mjeseca ćemo drugačije! eto tako! kosa mi se na glavu diže od nervoze! vrišti mi se od nervoze i izliva emocija! eto tako!
E ajde sad sve to zamisli 15 dana! Poludjeh! :D hahahahha
/me soooo emotional... <3 :D
mene nervira kad ne dobijate!
I mene, sto mislim da cu puknuti od emocija. :))) Ali dobro, makar sirimo ljubav. :mrgreen:
Dok me neko ne iznervira, hahahahhaha, onda ga je ugasio, hahahahhaha :lol:
kad mi "pukne film".a samo do mene je.i vazda misllim da mogu to popravit lijepim rijecima.ali nemoze...
nicki minaj
Nervira me naša stvarnost.
Vijesti, te isprazne, plitke, jedne te iste vijesti.
Investitori, strateški partneri, evropske integracije,
američki interesi, krediti, zajmovi, stand by aranžmani,
euroatlantski put i sve što nema alternativu....
dođe mi lik na http://www.conquiztador.rs/index.php i kaze da googlujem :S pa mi prijeti da ce da me prijavi kod admina pffffffff.....
ja pobijedih :D
kolko nervoznih ljudi sto je ovo :D
voditelj na 101.5, kao i voditeljka na D radio. njihovi glasovi me nerviraju.
russkoe radio more
kad mi mila majka natakari (da ne obolim) bukete brokolija i karfiola po sred supe...
Išašavim...
Zamalo da me iznervira to sto mi drugi put zaredom nema filma koji sam snimio.Jednsotavno ja ga snimim on nestaje.Vec dva puta.Nego rijesih da se ne nerviram pa mi ne smeta inace bih bas dobro ispizdio.
Iznerviran sam sto nije prosla Viktorija na piramidu!
Viki protiv Velimirovica? Au. :D
'cu da izadjem na televizor a nisam pozdravio ekipu sa foruma. neka me sramota, kako sam to zaboravio!
što mi se povraća koliko me glava boli!
http://media.tumblr.com/tumblr_lyflfkReVs1ql0g31.gif
Pa makse od kompjutera ;)
ne mogu, maloprije sam ušla :p slušam muziku
Mene nervira kad cekam nesto na tv da gledam cijeli dan a to je u ovoj situaciji u 2:30 i nikako da pocne a minut je cini mi se kao godina ! :)
a plus mi se jos i prispalo :sleeping: :upset:
T-mobile reklame za pozive ka inostranstve, stvarno...
ova druga je dobra, kad ga zovu na mob i na fiksni...
E mene (ne) nervira kad neko misli da zelim da ga promijenim, a ne shvata koliko me ne boli briga za njega. On sa sobom mora da zivi, ne ja s njim.
emisija utisak nedelje na b92.
Kad vam neko $edi i pije u kuću, a onda, poslije izvjesnog vremena, ne umiju se ni javit, tj. prave se blesavi...
Ne nerviraju me, no nema teme 'koga žalite'....
Reklama za t-mobile... Chu nastavice se... I don't give a damn!
Soja.
uffffff!!!!!!
Dan nije potpun bez foruma... :)
pitanje: "a brate sto je ovo sa interom?"
Prejela sam se. Ocu da umrem.