Montenegro petrol? Ja sipah na euro petrol u blok pa do bd, pa onda na ovu drugu, na euro petrol mi je bolje isao auto
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Printable View
Montenegro petrol? Ja sipah na euro petrol u blok pa do bd, pa onda na ovu drugu, na euro petrol mi je bolje isao auto
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2
Samo vi sipajte na euro petrol...
Potrazi malo linkove i iskustva na ovoj temi. Pucale su im kazne za lose gorivo i prijave za sverc iz albanije.
Petrol.me i tacka.
Plin samo tako, standardno na ovaj novi 500 izguram, a ne ka na neke pumpe 400-450(jugopetrolove ili ona kod autobuske).
Benzin samo na Petrol pumpama i to je to.. Petrol pumpa kod autobuske, fino preko Union bridge-a pravo naprijeT, nije daleko ka shto se chini.
A i meni ponekad.. A inache sa iste polazne tachke idemo.. Ja tudijeN svako jutro na posa' idem i nekako mi se chini da se preko Juniona relativno brzo stigne do na Petrol.. Shto znam, ja uglavnom sipam malo vishe goriva pa mi nije crnjak. Vjerovatno bi se smorio da idem redovnije.. Mada znam ponekad i na EuroPetrol u Dalmatinsku da sipljem.. No ne znam kakvog je kvaliteta tamo...
Da li je isti vlasnik i isto gorivo na Euro Petrol pumpama u Dalmatinskoj ul. i u Danilovgradu ?
http://www.cdm.me/ekonomija/od-ponoc...plji-tri-centa
Bruka i sramota!
Počinje sezona:-)
A
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=3
Sjutra cemo i hrvate da presisamo...
http://img.tapatalk.com/d/13/06/17/qu9etadu.jpg
Gorivo skace, dukati padaju... Showtime!
sitno je ovo mogu oni puno bolje...
Bgm jedva cekam brata tj avgust pa da picim put Beograda. Odrase me, ne mogu vise... :)
Njegovo auto jbg, moracu mu doves nekog poznavaoca-automehanicara da ga nagovorimo da mu ugradimo plin, znas kakvi su ameri po tom pitanju, oni ne znaju sto je to + ovaj je znao odavde za plin pa misli da je to onaj plin za golf 2 :mrgreen:
Što je ovo poskupljenje za ove forumaške ECO motore benzince koji ne prelaze sa potrošnjom 5.5 litara na 100 km? To im je 16 centi više na tu potrošnju i pređene kilometre.
Još ako pale klimu, ne prelazi im 5,7 litara gradske :D
Juče sam se vozio sa EKV-om po gradu u njegovu Alfu 159, čipovana 180 KS, 1.9 JTDm, potrošnja na bordu 4,9 litara a nije je štedio dok je vozio.
Na koju foru? O.o
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta
Ma palinjaju. Ekaveu trosi 10 kroz grad.
Zašto je čudno? Ako benzinci troše 5,5 litara gradske zašto ne bi dizeli manje?
koji to benzinac trosi 5.5 gracke? yaris 1.3 MOZDA.
A evo svaki dan se pročitaju ti komentari, pogledaj unazad.
Meni polo 1.9 SDI 65 konja troši 1,5 litar kroz grad, na otvoreno 0,4 litra ;pp
^ dobro, to je vec realna potrosnja za 1.9 sdi
Zadnji put sam natočio rezervoar na božić, prije deset dana mi se uplaila lampica za rezervu i evo jos ga rolam..
Zar ne rece ti meni juce da ti se rezerva upalila za Vaskrs?
Pa vaskrs je bio prije 10 dana budalo ;p
drug kupio hyundaja I10 1.1 benzinac, prosao do sad sa njim 30.000km, potrosnja 9.3 grad. :)
u servisu su rekli da je to normalna potrosnja,
kolega vozi polo 2008 1.4 benzinac, kaze 10L lagano kroz grad trosi. ;)