Ili možda ne..
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Printable View
Ili možda ne..
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Dobih Novu M HD upravo ...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
HBO pušten
Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka
Nije na Move
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Upravo tako, pustena nova m hd i hbo na obicne resivere za sada
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f63ddf8a2b.jpg
Meni HBO zaključan
Na Move nema Nova M, samo na kabl...
Zna li ko,a mislim da je bilo u Mtel da se uzme na rate PS4?Na sajtu n m da nadjem nikako...
Uzgred,rachuni se ne placaju do daljnjeg,recheno mi je iz call centra.
https://mtel.me/oec/pojedinacni-ured...hock-kontroler
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Dobijali su opet. Provjeri.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kad ocu da mi se kanali posloze onako kako ih je operater postavio TVCG1,TVCG2, Vijesti..... da li cekiram LCN ili ne
Na kom broju je Nova M? Do nedavno je bio zamračen ekran na broju 6, sad mi je nema nigdje, restartovao sve više puta... Usput je li još nekome na 315 viasat history ide sa ruskim titlom?
Od kad je ova frka, Nova je dala frekvenciju i ostalim operaterima da koriste, na 8.
Prvo je Telekom odobrio Telemach i Total tv-u da prenose njihova 2 kanala MNE Sport 1 i 2(Uci doma 1 i 2)..pa sad kao oni dali besplatno Mtelu u Telekomu
Nemam prevoda na HBO npr. Kako se to rešava?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Imaš na daljunski tipku title i postavi srpski. Ako ti je cam modul onfa ti je tipka na daljinski od tv. Ako je resiver onda na daljinskom od resivera.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Evo i na Move Nova M HD
Kako se na move uključuje/mijenja titl?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nova nadogradnja na Move.
Zna li se kakva su se poboljsanja dobila?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Na koji je broj nova m? Ja ne nadjoh kod mene preko csm modula
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Broj 8
Na koji kanal je sad atlas a1?
Da li Move sam preuzima softver ili treba rucno azurirati..tu novu verziju
Ruter Eltex NTU-RG-1421G-Wac:rev.A1, zna li neko admin user i pw? Treba mi da uradim neka podesavanja firewalla a to ne mogu sa user:user
Da objasnim, pokusavam da otvorim port 27015 (Counter Strike), port forwarding mi je dostupan sa ovim nalogom (user:user) ali ne funkcionise, ne vide me spolja... Online kad skeniram IP adresu nalazim da je port zatvoren. Skeniranje sa nmapom nisam probao... Nesto ga blokira pa rekoh jos da pokusam da potpuno ugasim firewall a to mogu jedino sa admin nalogom.
Trazi javnu adresu. Neces to portovima završiti.
Pozdrav, prijavio sam se za mbox paket, volio bi cuti vase iskustvo sto se tice same kablovske, stabilnosti interneta itd...Citam komentare i vidim da neki ljudi kada se desi kvar cekaju i po 15 dana da rijese? Nadam se da je takvih slucajeva malo, jer ionako jasno stoji u ugovoru pristup internetu 24h. Posto sam se prijavio prije 5 dana, jos me niko nije pozvao. Koliko odprilike se ceka na prikljucak? Hvala unaprijed na odgovorima.☺
Net je stabilan , brzina je ful , izbor kanala je najbokji u CG .
Za uvodjenje se cekalo dan dva naksimalno alu vjerovatno zbog ovoga virusa i oni su smanjili broj ekipa .
Na kvarove reaguju u toku dana najkasnije sjutra ( ako se desi pisi i ja email im )
Uradjej mowi je nesto sad sredjen ali jos uvjek sporo reaguje ( doduse dzabe je pa zavrsava posao ) , movitv na iphonu zna da svako malo da da je prekoracen broj uredjaja pa zoves kol centar .
Ps ako ti se desi kad ti uvedu da net uvece nesto slabije radi to je zbog velikog saobracaja. ( koliko cujem youtube i netfix smanjuju protok u Evropi zbog enormnog povrcanja saobracaja , jbg svi sjede kuci .
Ps2 za sad su najbolji ako se pokvare ide se kod drugih ( koji su sad mnogo gori )