Nisam upućen u AR, kako nema? Šta je sa ovim što su dosad napravljene?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Nisam upućen u AR, kako nema? Šta je sa ovim što su dosad napravljene?
Nova Julieta je u pitanju, valjda.
Radi se o novoj limuzini srednje klase (koja je trebala da naslijedi 159) čija je prodaja trebala da počne u martu ove godine. Ostali modeli (MiTo, Đulijeta i 4C) se i dalje prodaju, tim prije što su to sada već stariji modeli kojima su ispeglane razne tehnikalije.
Serdjo kaze da je sve OK.
Jedna poluispravna stigla u SAD:
http://youtu.be/eoudrq3aEV0
Realno fino izgleda, ali šta znam, Lexus
mozemo mi srat koliko god ocemo,ali je i spoljasnost i unutrasnjost ove alfe cista perverzija
Trebao sam da stavim drugi link.
Mada i ova je neispravna.
Ahahha, a što se kvare te alfr toliko? Tačnije, zašto kao nove dolaze neispravne? [emoji51]
Zato shto su "Alfe".
Malo ti prica bzveze. Znam za slucaj dje je na merc B klasi crkao motor poslije 20 000 predjenih kilometara, i dje se raspala bregasta na Nisan Pathfinder poslije mjesec dana i urnisala motor. Pa covjek cekao novi da posalju i zapakuju u auto. Pa ni ti ljudi ni ja nece reci da su merc i nisan ******
e ne znam kolko je smece al je alfa manje opoziva imala od japanaca pa njemaca pa tako dalje............
To nije dobra stvar ako je ona imala najmanje opoziva..
To znači da ih boli k.. za krajnje kupce
To je masovna proizvodnja, mora imati grešaka, pitanje je koliko je ko voljan da se ispravi..
Zato je toyota ubjedljivo no1 godinama..
Pa Alfa nije imala 2 opoziva od kad ja znam za sebe. 147 je inala opoziv zbog problema sa bravom prednje haube. Znas li koliko bi auta povlacili kad bi morali? Sveeeeee.
sto je opet manje od japanaca ;p
Pa japanci prodaju 20 miliona a Alfa 150000 auta godisnje.
naravno, kad bi japanci znali sklopit nesto sto nije karic prodavali bi i oni manje , a ne dvije sperploce nekakva 4 okrugla tocka i eto kao auto , za nekog ko je karijeru poceo u fabiu bijelu elegance bolje ni nije ................
toyota ---- > http://www.ezadar.hr/repository/imag...5d2_header.jpg
ovaj upgrade sa jambolijom je lexus ----> http://novi.ba/storage/2015/06/15/55...trokolica1.jpg
Inace tvoji omiljeni digići rade oko Giulije oko 7 godina i opet su odlozili pocetak proizvodnje, a po salonima salju neispravne modele iz pretproizvodnje.
I ti i dalje mislis da je Alfa Romeu uspjesna.
Inace karijeru sam poceo nekoliko godina prije Fabije, u cistokrvnog talijana.
i prije ce se prodat svaka no lexusi svi po salonima ;p karic jbg ostaje karic a mag je mag kolko god se ceka vise ce srca da iskoci iz peta od srece
aha kenjas kvake leksus razvaljuje a ti si pglu za automobile
ada cus razvaljuje to se veli u narodu razvaljuje ka lexus , al u tuze i u albansku dijasporu samo , jer je ka mecka , moz drob da spakujes, i cini ti se da imas veci tuki kad ga vozis , a dobar je za rupe kad nema puteva ...................
Interesuje me da li je motor JTDm 150hp pouzdan kao i JTD 115hp?