A dzabe je opet Barsa osvaja.......;)
Printable View
A dzabe je opet Barsa osvaja.......;)
http://www.limundo.com/slika-Husqvar...493676x640.jpgQuote:
Originally Posted by UFO
http://www.as.com/recorte/20081008da...rlan_Simao.jpgQuote:
Originally Posted by FC Barcelona
:mrgreen:
raspored je laksi za barsu u narednih 5-6 kola (do derbija) a onda real ima znatno laksi raspored. trebalo bi napravit neku razliku do derbija mada , opet , ce dosta zavisit i od lige sampiona.
keita van terena 1 mjesec , ture 2. dobro je sto ne igramo cl ove nedjelje.
To ti je kad te ISKUSNO PREŠEGAJU :lolblue:
Sudjenje katastrofalno. Oni iz Aletika su isli noge da im okinu...
Samo da se ta odbrana malo konsoliduje, igra je i dalje vrlo dobra. Čudo jedno sa povredama odjednom. Tokom cijele sezone nije bilo nikakvih problema i eo sad odjednom "bolnica". Ne valja što su oba zadnja vezna (i Ture i Keita) slomljeni. Masu se gubi na čvrstinu. Mogu Buskets ili Markez da odrade posao, ali opet to nijesu njihove pozicije.
Mnogo će zavisit od Lige šampiona. Prošlih godina su (dok su se trkali za 1. mjesto) Barsa i real bili u različitim položajima, jer je real redovno ispadao iz LŠ u 1/8 finala a Barsa skoro uvjek išla dalje od njih, pa je imala i više mečeva i svega. E ove godine se očekuje i da real ode dalje od 1/8 finala LŠ tako da će i njima biti zgusnutiji raspored i moraće dobro da gledaju kako se i đe troše, što nije bio slučaj u posljednjih 5 godina. To će naravno koristit Barsi, jer će i real imat "prioritetne" mečeve ove godine (sve ovo pod uslovom da se prođe lion, a dati su sazreli više za to).
E da, španska fudbalska asocijacija je odlučila da će 1 meč svakoga kola biti odiigran poneđeljkom. To je kao neki "pilot" prijekat i biće forsiran do kraja sezone, pa ako se gledanost poveća onda će vjerovatno to bit praktikovano i narednih sezona.
Kolika je mene frka od ovoga Liona, to je sramota.
Oni su već pukli u prvenstvu, nemaju nikakvu šansu za titulu. Nemaju šta da izgube u ovom dvomeču, i to može biti ono što Realu može doći glave.
Upravo ta rasterećenost.
Tako je igrao i Atletiko sinoć protiv Barselone, i pobijedio...
Ali stvarno mislim da su zreli poslije 6 godina da prođu tu 1/8 finala, ako ne... onda ne znam stvarno što da mislim više...
Nije poslije 6 no poslije 5 ;) (roma, arsenal, juventus, bajern i liverpul)
Sudjenje jeste bilo katastrofalno, ali na Atletikovu stetu.O tome najbolje govori nedosudjeni penal i nepokazani (a davno zasluzeni) drugi zuti kartoni za Jeffrena i Maxwella.Kazes da su igraci Atletika lomili noge igracima Barse, a ko je gledao mec jasno je vidio da je nesrecni Rejes tucen tokom citavog meca, ubjedljivo najvise od svih na terenu...
E stvarno je Rejes "popio" 2-3 klasicna nokauta :p Kako volim onoga igraca, pozitivan je maksimalno.
Nego Vlado, Marsej je popio 5 komada, najbolje bi bilo da Lion ne primi 6.
Može li ova štrudla njemačka izbacit Barsu iz LS, zaboga :D Ajte ljudi ne sprdajte se, Real ako se ne prošeta protiv onakvog abeljavog Liona, nek odustane od LS.
Real osvaja Ligu Shampiona, to ti je zavrseno prije nego sto je i pocelo.
ne navijam ni za jedan spanski klub, ali kad vidim koliko su primitivni navijaci reala sve vise volim Barsu :)
Što se mene tiče, ambisala se oba :)
A navijači Reala su uzlećeli nakon injekcije od 250 meleona €, fala im. Prošle godine su ih tražili uplakane po sobama, zamalo su se pojedini zamakli nakon one šestarde. Mrzna mi je i Barselona, da ne bude kako sam navijač katalonaca. No ka da je to bitno.
Dobar vic :D Jos neki? :D
Ja se tjesim cinjenicom da je tradicija navijanja za El mejor club del mundo na ovim prostorima makar koju deceniju duza od "tradicije" navijanja za pomenuti, manji, Katalonski klub ;) Tek da ne pominjem prosjecnu starost "navijaca" Barse PRIJE i POSLE ere Ronaldinja, kao i sportsko vaspitanje i obrazovanje istih (govorim o vecini, ne o svima - da ne bude zabune) - tu ih tek Merengesi jedu za dorucak :D
a ti navijas za real od vremena jera i zamorana jel? neka djaoLje :D
nema to veze, ljudi vole dobar futbal a najbolji futbal zna se ko igra od vremena ronaldinja, tako da tu nista cudno ne vidim... ne kazu dzaba "ponavljanje je najbolja nauka" a to barsa radi vec 5 godina ;)