Bezobraznik. Poganov.
Printable View
Bezobraznik. Poganov.
Ide ovo u 7, reče dobro komšo...
A Kavaja...Igra do JAJA. Supermen.
Auh...kakvo mrkanje...pomrčenje...
Dobro, za Clipperse je u stvari bolje da bude 2-2. Ono, jes' da Doc Rivers nije tu, ali njima je kao franšizi zaštitni znak da povedu 3-1 i useru, tako da ovako bar imaju šansu.
Ispašće strašna serija, za pamćenje...
Kako je Brudi loše [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma, on se sprda sa svima nama, ka i Jokić...
Uživa, bogat čovjek.
On pola troluje, a pola ubija tugu za svoje izgubljene over-undere. Zna čovjek košarku u prste i zapravo piše dobre stvari. Provalio sam da ga nerviraju heliocentrični™ napadi pa koji god igrač da je u pitanju, odnosno da se sve akcije i napadi neke ekipe vrte oko jednog lika i kad jednom to shvatiš možeš da razumiješ kontekst u kojem piše svoje postove. Ovo što piše za Jokića, ja vjerujem da je u pitanju njegov mladalački buntovni duh, da ga nervira što se javljaju ljudi koji i inače ne gledaju NBA pa se oduševljavaju Jokićem - znam, i mogu da prepoznam, jer sam ja slično u svojoj nadrkanoj adolescenciji prošao slično sa Sacramentom prije 20 i kusur godina. U stvari on kao ljubitelj košarke ne može da ne voli kad Jokić pogodi čovjeka u trepavicu u suprotni korner za otvoreni šut, nego lupa kontru namjerno, to je jače od njega čak i kad odraste. Što bi rekao jedan veliki pjesnik, "he is in his second childhood".
Maestralno!
Bruda na aparatima jbt..
Kakav awol Hardena nocas
Daleko od toga da se ne razumije i da ne voli, ali da ga Jokić izuva izuva. E sad koji su to razlozi stvarno ne znam. Ovo što si ti naveo mi djeluje malo meko za ostrašćenost koju on ima. Meni lično nevjerovatna kad je u pitanju "naš" ili ti igrač sa ovih prostora.
Zamuti mu ga Bogi. Idemo!
Đe pomenuh ovog baksuza od Brude [emoji16][emoji16]
E, ovo najviše volim. SES!
Killing Norman kao Robert Horry.
Ovo nije gledalo faula u napadu, ne znam sto sviraju ove sudije
Aooooooooo! Klinika!
Evo šanse za još jedno budženje statistike - novi TD.
Preko ovoga se ne može!!!
Derrick white flashbacks :D :D :D
Može li ovo, pahahaha. Cijela lopta mora da prođe, da ja znam?
Kakva utakmica sto je ovo [emoji2962]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orgazam!
Kakva je ovo serija, sta je ovo .. Zamalo epski choke Denvera, ali imamo potencijalan game 7 odje :D