Ima li ko da mu ne radi kablovska?
Printable View
Ima li ko da mu ne radi kablovska?
Kod mene u komsiluk glavni vodovi pali vec 3 mjeseca u livadu ,dva puta to prijavio mtelu niko ne dolazi da ih podigne na stubove. Sada kad se budu livade kosile bice pokidanih kablova i da ne radi kablovska i internet.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Moze li se kablovska i internet prebaciti iz jednoga grada u drugi? Vezan sam ugovorom jos godinu dana.
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
posle duzeg vremena prelistah kanale i vidim da je mne sport 2 i 3 skremblovani . Da li je moguce da neko za njih placa koliko recimo za tridesetak kanala relax paketa . totalna mi enigma osta .
Mislim da je muka naci i za mne sport 1 sadrzaja za 24h dnevno a ne za 3... Mozda su ih ugasili... [emoji848]
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ima ih trenutno 38 u tom paketu . Ima na sajtu spisak da sad ne kucam toliko .
Ima li ko problema sa move uredjajem, prikacio sam ga ali nikako da uspjesno prodjem test ip povezanosti - a kabl je ispravan?
Ruter je DLink? Ako jeste, onda neće moći i moraš da promijeniti za Edimax ili Netis.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Totalno razočarenje kablovskom. Tačnije sa risiverom. Ovak skymaster je jedno smeće obično. Zamijenili su mi prethodni, ali ponovo ista stvar. Softver mu ništa ne valja. Sreća pa nisam odjavio Total. Brate kod Totala za 12 god korišćenja risiver kao risiver nikad zaštekao nije. Pih.
Meni resiver super radi, ne pamtim kad mi je zablokirao
E ne znam, EPG se stalno gubi a i risiver mi baš često zabaguje i restartuje se.
https://youtu.be/8-lVt-315lU
Ako koristiš USB (za premotavanje namotavanje izmotavanje...)mnogo je izbirljiv ja sam imao istih problema sa sporošću i restartovanjem dok nijesam našao jedan stari usb od 8 gb, djeca su se igrala s njim ali otkad njega ubodoh resiver nije imao nikakvih problema, radi brzo i ne restartuje više, a tri sam usb-a probao, makni usb pa viđi je li to razlog kod tebe...
Ne koristim USB
E šteta...
EPG se svima gubi. Neko je već napisao, prebaciš na kanal 1 10tak sekundi i pojavi se EPG na svim kanalima (moja preporuka da tih 10tak sekundi bude smanjen ton i da zažmuriš, oće od tog kanala da se oštete čula :) ). Problem sa zaglupljivanjem resivera sam i ja imao sa pojedinim fleškama.
To sam ja neđe napisao 😁, ali postalo je iritantno. Flešku nisam koristio, tako da nije do toga...
Probao sam danas kao i ti...i nije mi zakocio resiver..jesi li azurirao sofver?..trazi da ti opet zamijene resiver
Pozdrav
Zna li neko kako na ovom Huawei malom resiveru, kada dodam kanale u omiljenu listu i kad hocu da prebacim na sledeći kanal, on promijeni listu u Sve i tu mi bira kanale. Da li može da se ova omiljena lista postavi kao default?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kad se koristi cam modul, ima li prikaza EPG?