Evo čitam ponovo i niđe to ne vidim. Niti jednom riječju ih nije uporedio sa bivšima, niti rekao da će nas opelješiti više (bar u poslednjem postukoji si citirao, nisam išao dalje).
Sent using Tapatalk
Printable View
Ја сам ову изјаву мало извукао из контекста , "Sad dolazi ekipa kojpj ve bit prioritet da se nasklapa tako da nece na bolje" , и процијенио да је желио рећи више него што јесте.
Свакако, највише ми је засметао тај песимизам који је био очигледан .
Генерално је форум баш црн постао, у коју год тему уђем неко жаљење и јадиковање.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Od Primorskog mjesta Oludeniz u Turskoj, do Babadag planine koja je na 1950 m (inace babadag je jedno od najvecih poletista za paraglajding u svijetu) cijena zicare (gondole) u oba pravca je 200 turskih lira, sto je nepune 7 eura.
https://skyfethiye.com/en/babadag-ca...ag_Paragliding
Koliko je para zicara u kolasin? isto tako 10 eura jel ???
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U Luku Kotor će ove godine uploviti više od 460 kruzera sa pola miliona turista.
taj turista ce da obidje sve u dan, neka pola tih turista podje na zicaru a oce i vise od toga eto planirane dobiti od 4 miliona eura. Joko dizi cijene zajebi ovu boraniju sto samo buku stvaraju . i ta zicara nije linijski prevoz nego privatna sa namjerom da zaradi. Ada zip line koliko kosta 10-20 eura, zicara kolasin isto 10 eura ako ne i vise za odrasle... samo nemojte da spominjete koliko je voznja u antaliji ili ulaz u ajfelov toranj
Kada već pitaš za Paraz evo neke cijene (oktobar mjesec prije neku godinu):
- krstarenje Senom - 14 eura
- Luvr - 11 eura
- kafa (makjato) na Trokaderu (ne znam ime kafea) - 4,5 eura
- Diznilend - 64 eura (za djecu 54)
- gradski prevoz za šest dana (uključene tri centralne zone) - 26 eura
- Versaj - 35 eura
- muzej ispod Noterdama - 3 eura
- muzej seksa - 7 eura
- Ajfelov toranj - 11 eura
- koktel u ,,crnoj macki” - 14 eura
…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo je lira mnogo devalvirala.
Ove 2023 godine je 200 lira = 7e
Prošle 2022 je bilo 10e.
2021 je 200 lira bilo 20e.
Da ne idem dalje, od formiranja cijene je devalvirala oko 10x tako da su oni stavili cijenu 70e.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Oćeš da kažeš da je lira ojačala?
Slagali su te poznanici, jer više vjerujem sebi.
Ajde ovako, svake godine od kada sam u Tursku.
Ljeta 2017 su mogao za 1e da dobiješ 4 lire
Računaj neđe jun mjesec
Ljeta 2018 si mogao za 1e da dobiješ 5lira.
Računaj neđe avgust mjesec
Ljeta 2019 ai mogao za 1e da dobiješ 6 lira
Računaj neđe jul mjesec
Ljeta 2020 1e = 8 lira
Ljeta 2021 1e = 11 lira
Ljeta 2022 1e = 18 lira
Ove godine još nisam išao ali trenutni kurs je 1e = 29 lira
Ne vidim razlog da lazu, prilicno se dobro poznajemo.
Ja samo kazem koliko je bila cijena ranije, kolika je sad. Ljudi idu godinama tamo da lete i pitao sam ih za cijene. I jos jedna zanimljiva stvar, desilo im se jednom prilikom da je na vrhu bila magla i nijesu mogli da lete, ucinjeli su im uslugu i uvazili te iste karte za sledeci dan.
Od kada su postavili cijenu da je 200 lira.
A ti je bilo 2009 ili 2010.
Đe si to našao, ili si se vozio? Na sajtu piše cijena za 2023.
Sent using Tapatalk
Kako god zlatila se Lira, pogotovo za PSN duplo i jače jeftnije igre nego na Uk ili Usa.
Samo neka nastavi tako [emoji23]
Sent from my Kinensko Mudovište
Ne znam čemu ova diskusija. Privatna firma uložila novac, formirala cijenu i ko voli neka izvoli [emoji846]
Nije to nešto što ljudi moraju da koriste, pa da se bune je li karta skupa ili nije. Ko želi da se vozi neka plati.
Fino je govorio jedan moj prijatelj "Nije to skupo sunce moje, nego ti nemaš dovoljno para" [emoji1787]
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ma jok nego se prave biznis planovi
https://www.google.com/amp/s/www.vij...oko-80-miliona
Ne umijem da uradim multi quote makar sa tela se ne mogu bakcat. Lako se moze procitat sta ko kaze ali kad neko oslijepljeno gleda samo sto zeli da vidi onda to je drugo. Makar sam se ja nalajao za sve redom jbg nisam lucke ili sin onog advokata odje sto je milione uzeo od dps zivota i sad da mijenjam pricu. Vazda isto, jedino ispravno a ne sjasi kirta da uzjase murta
Zasto kazem da ce ovi da nas pojedu, ambicija prijatelji. Mladi, lijepi, pametni a oce i da su bogati. Zato sto nam buduci premijer prica od 20k dolara plati u singapuru od koje je uspio da kupi stan u bg na vodi, kuca prva linija do mora i gajnc nov mercedes....mislim radilo je odje dostina za slicne sume pa nije bas toliko mogla u tako kratkom roku, jedan stan u vrh glave. Njegova desna ruka, takodje advokat je posebna prica uglavnom poznata svima makar u pg. Morate ljudi da kritikujete, jer ako cutimo 30 godina, pa nastavimo da cutimo desice se sve ovo sto se desava sad sa dritanom pa i istalim. Dakle pozicije su zamijenjene nista bolje nije. Jos jedna stvar 3 godine nije malo da se dese promjene, nismo mi kornjace pa da cemo 120 godina vec 3 godine su skoro pun mandat. Evo vidjecemo
Da kritikujem nekoga za sta tacno, za nesto sto ce se mozda desiti? Napravljena je pretpostavka da ce neko da nas peljesi tj da mu je cilj da dodje na vlasti da se obogati. Za razliku od vecine ljudi u CG ja imam strpljenja za nove ljude i znam da se nista ne desava preko noci. To sam iz svog zivota naucio. Konacno smo naucili da niko nije nedodirljiv. Samo jos i politicari da nauce tu lekciju.
Ne postoji Vlada na svijetu koja radi samo za narod. Elite su elite, i politicari moraju dijelom da rade i za njih a i za sebe. Nazalost tako je. Radi se o tome da se da obicnom covjeku pruzi prilika za normalan zivot, to je sve. Do sad to nije bio slucaj jer su i politicari kao i narod veoma, nerealno bahati i nemaju mjeru.
Tvoja prica je pesimisticka jer je baziras na predjasnjem iskustvu i to je tvoj izbor. Ja sam samo konstatovao kako to zvuci i inace kako dozivljavam ljude u CG. Crni da crnji ne mogu biti. Forum nije bolji.
Dje imam uzeti jastucice za slusalice? Ubazdjeli su mi se ovi kolko se znojim ne mogu stavit slusalice na glavu vise
Dje se moze zamijeniti guma na el.trotinet, ili zakrpit?