Od te 96-e, kad je sve Ferari imao ravnopravan tretman za oba vozača?
Printable View
Moga si je gledat od kad je sport nastao, od tih vozaca koji su u top 4-5 nadji mi ko je posten i ,,fer plej,, kao on, a posto pratis dobro znas kakav je sport i koliko se vozaci vole odnosmo ne vole. A sumaheru je jaca strana bila to postenje posto pomenu da pratis od ‘96 :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ako sjutra svi trojica prezive maxa onda ce biti vettel bottas kimi na kraj :)
maxu dajem max 6 krugova da ce izdrzat da se ne slomi u one zidine ili nedajboze u nekog
kimi ne moze da prezivi sjutra
Meni je Kimi jedan od omiljenih vozaca od kad je u F1, nemam nista protiv njega, najjaci lik od svih, ne kazem Ferari nije 100% iza njega, ali ne krivim ih, kad imas 2 vozaca, jednog koji iz svake situacije izvlaci maksimum i gladan je pobjeda i drugi koji svaki put kad mu se ukaze prilika on usere u najmanju ruku, evo kao danas, imao strasno vrijeme za pol on pogrijesi, spali jedan jedini set mekih guma, itd, itd.
Meni se čini da Raikonenu baš leži ova staza ( ima problem jedino sa onom krivinom posle dužeg pravca ) i moguće da bi za tim bilo bolje da je uzeo pol poziciju ali eto da sačekamo trku sjutra !!! U svakom slučaju dobra stvar za Ferari je da će se sjutra vidjet i koliko je bolid pouzdan za Monte Karlo što im je izuzetno bitno kako bi zadržali Mercedes iza sebe dok ne krene turneja po Evropi dje su baš jaki ...
danas se ocekivalo da budu dominantniji u baku pa nisu, ko garantuje da ce bit bolji i kad krenu te "njihove" staze?
Kimi ako se izvuče da ga niko ne zakači na startu, ima velike šanse.
0.2 je tukao Vettelov krug u prva dva sektora. I ona krivina na kraju, pih.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ocekujem Mercedes 390km :)
Kazna za ferari diskvalifikovat kimija pogledaj sto napravi.
Sto napravi vertapen nagrdi rikarda.
zasto ne US?
Zato što su kreteni. Mislim da će ih ovo koštat pobjede.
Hamilton se muci na meke, Kimi se muci na meke i oni ih stavljaju na Vettel-a...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toooooooooooo!
Greška Rikarda po meni jer ako ti je timski kolega brži onda ga nemoj zatvarat po svaku cijenu ...
Idemooo puni sad.
https://s14.postimg.cc/6x4oxe9dt/20180429_153101_0.jpg
poceo je bizbi da se raduje tudjoj nesreci :)