Drugo poluvrijeme praktično izjednačena igra.
Sramno, mislim da bi FK Zabjelo dobilo ove dok naša reprezentacija...
Printable View
Drugo poluvrijeme praktično izjednačena igra.
Sramno, mislim da bi FK Zabjelo dobilo ove dok naša reprezentacija...
danas svako igra fudbal hehehe bez nas kombinovani sastav :D. Bravo Brna !
Da će ovo barem potpisati Brninu ostavku, i to bi bila pobjeda veća nego tri boda.
Nije nam ni bod siguran.
Cist penal. :)
Za dlaku nam raniše
Pi kako me smori ovo, stvarno u q pracenje repke
Sent from my Nexus 4
Sraanje
Ne morate slusat izjavu Brne posle meca. Eo ja imam unaprijed. 'Nismo imali srece, srce na terenu, puno sansi, tezak teren/protivnik, nista ovaj x ne znaci, i dalje imamo dobre sanse bla, bla, bla'...
Nemoj ti Brna reći momcima da spuste loptu, da ne bunare protiv Lihtenštajna, nemoj ti ništa uraditi. Bitno je da širiš ruke 90 minuta, seljačino!
"Boze kakva utakmica" - Milutin G.
Tjesi me to sto imam osjecaj da im ga do ujutro ne bi dali..
Imali smo mi ovakvih meceva dosta ali inali i srece da uvalimo gol...
Opet skupo plaćamo Brnin pripravnički... Umjesto da stavi to što ima od početka i osigura 3 boda, pa da ih vadi iz igre po potrebi, on prosipa lake bodove. Kakvo blamiranje.
Sram ih bilo
E pa gospodo to je to bilo za ove kvalifikacije veliki trenerski mag Brna je opet briljirao ovaj put sa podcjenjivanjem protivnika i tako je skupina konobara, kuvara i metalostrugara odnijela 2 boda Crnoj Gori
Gasi.
ovo je sramota.
A ja danas platio dodatnih 400 dinara za kablovsku najenjenih da gledam pobjedu u HD
nadam se da ce poslije ovoga brna sam da ode
Majku im ***** raspalu retardiranu.Pascad ne umiju go da daju sram ih bilo.Protiv Lihtenstajna bunare smradovi jedni ,a Grgur sektas.
a meni neki smijeh krenuo ljudi ne mogu vam opisat. Ovo je malo je rec tuga od fudbala, ovo je sramota nevidjena ali dobro idemo dalje, uzima se bod u austriji i brna ostaje i dalje
Necemo ih podcijenit, a koje nije ih mogao vise podcijenit nego sa ovakvom igrom sram ga bilo. Sta je uradio, umorio je sve moguce igrace koji ista valjaju
Kranjčar se smije, i treba.
Bravo Brna majstore, ovoga puta nije uspjela taktika sa 4 spica.
skratise mi ovi njihovi golmani zivot jedno 150 godina majku im
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Grgur mi je sigurno najgora investicija do sad.
Da li je ovo moguće,ovakva igra prebačanja terena cijelu utakmicu manje više,ne znam što reći osim da je vrijeme da se dovede drugi selektor,dosta je vala više bilo
Nmg da vjerujem da ovaj u studio kaze da je Jovovic odigra izvanrednu utakmicu e blago nama.Pa niko osim Simona eto kakav je nije igra kako valja.
Mene je sramota.
Dosta je nezgodan protivnik,svi znaju tracat.SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA
Al jazzera,Kina,Iran,Sutjeska,tribina Fulama i prva srpaska liga je nasa realnost.Onaj poraz od Moldavije ih nije nista naucio.Mogli su nocas napravit 100sansi ali blam je da nisu dali gol.
Računajući da će Lihtenštajn da završi posljednji u grupi, bodovi iz tog dvomeča se na kraju brišu, zar ne? (zato što grupa u kojoj je Srbija ima samo pet ekipa)
Sa te strane olakšanje, ali to ne umanjuje činjenicu da je sve preko četvrte pozicije na kraju za nas naučna fantastika.
Izbaciš kombinovani sastav, pa histerišeš pored aut linije pa onda ubacaš Mirka i igraš sa tri špica...Sve napamet, sve bez kontrole, bez dublje analize i bez ičega.
Boli nas briga, Brna nam je dobar, idite bodrite ga opet Pod Goricom i pričajte kako nismo sreće imali večeras.
Šta imamo mi od toga ako su imali milion šansi? Zašto odma histerija među ekipom, zašto odma bunarenje od početka drugog poluvremena..? Pitajte Brnu. Otvoren novi hashtag na twiteru #askbrna.
Ja finoooo pricamm cio dan i odje istooo, sto kombinuje sastav, odje ste mi se sprdali. Eo rezultata. Brnovicu USTA ti se po*****!!!!!
Sent from my HTC M8
Kako ih je Brnja dotuka za ovo drugo. Veze sa vezom u drugo. I mi da se nadigravamo sa jačim reprezentacijama. Grbić u formi za 10 min napravi rusvaj,a njemu opet špic igra krilo. I Mirko prosu 2 gola iz čistog ubjedjenja kako je on ubermajstor. moralo je kad je onako izdusio nakon Moldavije kao da je Boga za muda dohvatio. Jovetica standardno niđe.
Rekoh ja dok je Brna tu ja se ner virat necu.
Vjerovatno da u svijetu ima budala od selektora, ali ka' Brnović nema da bi zemlja sagorela. Steta sto nema neko takmicenje u tome jer bi ubjedljivo bili sampioni.