Kakva neigra.
Printable View
Kakva neigra.
Ima li Delibasica na klupi.....dako nam zatreba u 92 min.
Kolko prduckate Boze Boze... Ko da je Lihtenstajn San Marino kog svi dobijaju 5 razlike... Svi ga dobijaju, ali gol, dva razlike... Mi ne uvalismo kad smo imali prilike, sad je sve par sansi koje ce se ukazati do kraja...
prvog je brnu frka ufatila cim je mirka odmah uveo jer jeopet krenuo sa bezbroj spiceva. Dacemo gol nadam se
Dzi rezervnog golmana sto bi ovo.....
ako ne izvadi jovovica ostasmo na 0-0
Ao, ovo je nerealno...
Hahaha ah sto se čini. Izgleda da ce nam trebat autogo.
Ih, Mirko ga ne dade a reseta mreze u Al Dzaziri... Sad ce mladjani Damjan, jer reseta mreze u Kini...
A taj Jovovic je najagilniji u nasu repku nocas.Evo je I Misi namjestio al kad nece necce.
Taman, ako ga ovi sami sebe ne daju mi necemo bez muke..
A ovoliko propustenih sansi bi Drezga kaznila da igra protiv Barselone....
Mater!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi$a se guzi 5 sekundi da je opali, a 2 igraca mu slobodna na penal.
jel moguce ovo, niko ga ne moze dat
Grbic je vidra
Sent from my Nexus 4
Grgur: ``Ajde Petre mozda pogodis bas ti...`` :D
https://s-media-cache-ec0.pinimg.com...25fc759674.jpg
Qq, ne umijemo 2 pasa svezat.
Jedino iz prekida neki autogo,evo kornera
Ajde iz kornera
PI
golman bicher ahahahahah a nema sanse:)
Brna se preznojava.... nije on slucajno upozoravao cijelo vrijeme da spustimo ocekivanja ka da igramo protiv njemacke...
Nema, mora bit neki jad kad ko od glavara ode da gleda :D
Jedna sansa od kad gledam, od 30. min, pa nek Grgur pjeni od 100% sansama... Bila je i onamo Beciraja na pripucavanje ali od onog debla niko ni ne ocekuje gol sem Prijeki...
Grgur zvani zlostavljanje mozga. Teze mi je njega slusat, nego 5 komaTa da primimo...
Ajde jedan u ovih 13 minuta. Samo jedan
Biće ovo bod zlata vrijedan.... NOT.
Milutine koliko smo mi zasluzili da ga damo toliko su i oni da ga ne prime..
Ja isključih ton, ne mogu da slušam onu budalu.
Fiče pizdo
Vucinicu prdnjavo
Ajmo glavom, ajde Lihtenstajneri
'Necete vjerovat. Stvorili smo 20 sansi, 8 sto-postotnih'. Sta gleda ovaj covjek, daj da se salje neka peticija da se ova budala ne pusta da vodi utakmicu, pa nek im slaze u arhivu nesto...
rekoh ja da je steta da se dobije moldavija e ce sve otic pod tepih. sad ce uzet dva boda iz dva meca i bice imamo sanse i ostade krmence okavo da nas unakazi do kraja.
Nikad nije igrao fudbal pa misli da je 100% sansa 3-4 suta iz mrtvog ugla Jovete i Mirka
horor