Ovaj Salanovic baš dobar igrač. Ostali bi mogli za drezgu, a da joj ne padne kvalitet
Printable View
Ovaj Salanovic baš dobar igrač. Ostali bi mogli za drezgu, a da joj ne padne kvalitet
Ubaci Vučinića !!!!!!
Prvo bez golova
MATER, GOLMAN NA ZEMLJI A NAŠI KA PILE U KUČINU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strah me od ovoliko promasenih sansi.
Ja ne vjerujem kako je Beciraj los. Ovo je kriminal ljudi.
Sent from my HTC M8
Savo 10000 puta ima više tehnike od Beqiraja, to svi znamo i vidimo, ali Brnaš ne. A Savo je desni bek.
Obavezno izbacit beciraja i jovovica.
Brna ovo takticki odigrava, nece sve karte bacit u prvo poluvrijeme.
Sto Jovovic, po meni on bas dobar od kako je presao desno na svoju prirodnu poziciju.
Sent from my HTC M8
Ako je neko na licu mjesta neka pokuša da dobaci nečim do njihovog golmana jer dok je on tu nema šansi
Trebalo je bit jedno 3-0, ako ne i vise..
Cus Jovovica, on je zlatan. No neka izbaci Beciraja, oce coek da prodje kroz igraca, e ne moze.. Nek ubaci Grbica, tesko da gori moze bit..
Jedna odlicna intervencija ovoga Kehlea, i ostalo sve nesposobnost nasih da realizuju zicer.
Grgur, ne znam, kakav kreten.
Hahaha, to je to, ne shvata narod ovdje negovo takticko nadmudrivanje.. :lolblue:
Sta ovaj golman sve odbrani to nije normalno
Opusteno, i Rusija je prvo dobila 1 0, i to autogolom u 4 minutu. Drugi gol je takodje bio autogol nedje oko 50tog. Tako da imamo vremena da im damo jos 5, samo ako uspijemo da promasimo golmana. Beciraj pod hitno van, a Vukcevic i Jovovic kriticni.
Od reprezentacije koja pod Kranjcarovim vodjstvom dobija mec iz jedne sanse , do reprezentacije koja Lihtenstajnu za 45 minuta nije u stanju da da gol iz 5-6 sansi. Nimalo mi se ovo ne svidja.
Evo ga ulazi Vučinić. Došlo je dotle
Serdar Mirko o.O
Leši nas golman LICHT.
Mirko ulazi
To je razlika izmedju Mirka i Jovete. Joveta je veliki igrac, ali rijetko kad uspije bas da prelomi. Mirko to radi vec godinama.
Nisu mi jasni Beciraj i Damjanovic sto sutiraju po zemlji kad krene 3 igraca da im se baca na sut, umjesto da dignu loptu po sredini visine gola.
Ne pamtim kad su igrali zajedno Mi$a, Joveta i Damjanovic :)
Sent from my HTC M8
izvodi vise Jovovica oci ti ispale
Kako ce nam upast neka frljoka ovih konobara iz Linhestajna tacno vidim....
Što maknu Simona
Povrijedio im se golman. Ruku isčašio da bog da, a poslije utakmice sve najbolje
ako znam sta da kazem za stevana jovetica, samo kad se mirko penzionise mozemo katanac udarit.
Ladno vadi ofanzivnijeg igraca a ulazi mu defanzivni vezni.Wau.
Yes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odlazi prokletinja. Sve mu najbolje želim
Vazno je da Brnovic taktizira i izvodi kombinovani sastav, ka da Spaniju vodi.
Jado, mi smo tolika "sila" da i protiv mjesovitog sastava ekipe mjesnih zajednica Buronji i Barutana moras sa najjacom postavom izac..
Oce li im uc pitam se?