Meni ne. U 159 sam zaljubljen odavno. Od kad je ujak dovezao novu u CG :)
A i auto je za moje potrebe i vise nego savrsen.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Printable View
Meni ne. U 159 sam zaljubljen odavno. Od kad je ujak dovezao novu u CG :)
A i auto je za moje potrebe i vise nego savrsen.
Ne ozb sta znaci to voze se dobro? Navlace dobro, drze u krivine, sta konkretno? Sta imaju sto nema neki slican auto?
p9lite
Pa nece isto držati na put, u krivine reno megan i alfa 159 npr....
Ok, a razlog je? I koje se auto vozi otprilike kao alfa?
p9lite
Sa prednjom vucom rijetko koji auto se vozi kao alfa, iz odgovarajuce klase.
Znaci 147 je za megana bolid, 159 je za lagunu bolid.
Vozio sam af166 i pug607 recimo, to je nebo i zemlja.
Opet ne moze da se poredi sa bmw-om jer je skroz druga filozofija u pitanju a i cjenovni rang.
Moze se reci nesto kao poredjenje bmw-merc.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...-team/6795450/
nema tu alfa veze ni sa cim
samo liveri i to je to
matketing jer ih niko ne kupuje
Ja mislim da se ne prica o sportskim verzijama, nego obicnim tj civilnim kakvih je 99% kod nas...
Sto mene interesuje kakav je rs6 i kako se vozi, kad 2 u cijelu CG imaju.... zanima me a6 2.0 il 3.0 tdi i to je to, mene i 95% ljudi
Pa ja npr govorim za ono sto sam ja vozio.
159 150hp prije 7-8g probao, i prosle godine i ove probao 2-3 ali samo po par km voznje.
Pa moju jednu 147 115hp pola godine, pa ovu sad isto 115hp godinu i 3mj, onda 147 150hp i gt sa istim motorom.
Ovo dje su 147 i gt nijesam vozio malo i to je to. Nego sam ja imao i brat od ujaka. Od svih se najbolje vozi gt. Ali male su nijanse.
Uporediti 147/gt sa 159 je kao da uporedjujes golf i pasat. Ne ide.
147 i gt su ostri ja gas i daju sigurnost i osjecaj da mozes uci u krivinu koliko vjerujes gumama npr.
A 159 je udobnija dosta koja se isto odlicno vozi ali je sto se tice svega visi level.
To je od mene i toga sto sam ja probao i vozio.
159ka je odlična ali je preteška, preko 200 kila je teža od 156ce... ali je zato dosta kvalitetnije urađena
Amfi natrca mi 159sa 2.0jtd motorom za export 6900e auto kuca napravila special ofer jel to ok?
To je neka 11-12 godiste?
Do 2011 se pravila 159. To je 2010g.
Ja bih uzeo da imam odmah. Motor 170hp?
76000km sa navi i kozom 6-2012god...
sw varijanta karavan je...
karavanka baš bruka izgleda, najbolje dizajniran karavan
Evo ti je Stefke odgovorio. A i od tebe se ocekuje malo kvalitetnije da sudjelujes ;)
Zato sto su u istom cjenovnom rangu. Zato sto su u odnosu na golfa 4 auta vrijedna neke diskusije makar.
Niko ovdje nema GTA tako da ne znam zasto bi je pominjali uopste.
Mozemo da pricamo i meganu RS no se bojim da sem onih par kroz grad mozemo na jutub da ih gledamo jedino.
Daj koju sliku :) nemam ja para, a i ne bih karavan. Nego cu ga tacno uzeti iako bjezim od karavana.
I taj 2.0 je imao dvije verzije... 136i170ks...i bas sam ih rijetko vidjao...
i focus je što se držanja tiče avion u odnosu na golfa i pored toga još kvalitetniji od alfe pa sam ga u CG prodao za bukvalno duplo manje pare nego što bih mogao četvorku
inače sam mjerkao onu 156 2.5 V6 sa sekventom što se prodavala skorije ali nemah kad ni da je pogledam, vidjeh da se prodala brzo pretp. da je bila dobra
147/156 kad neko oce da kupi, samo cim malo zahladi neka proba auto preko prvog lezec policajca.... Ako joj se ne cuju gornje viljuske onda je gazda pazio, nemas je sto gledat vise :)
Evo slike... motor je 100kw -136ks
Bas bruka. Uzimaj i uzivaj u voznji :) gledaj dje cu uzeti i ja karavana jbm ti zeno majku.
Bila je ona jedna TI, malo mi je falilo da je uzmem :)))
Je li ova cijena koju si rekao odje u CG da platis? Ako jeste dobra cijena. Ako nije onda u njemacku mozes TI da uzmes za te pare. Ali je ova bruka isto.
Ne nego 6900e da plati, plus da je dovede i odje pdv i carinu? (Ne znam vadi li se e1 za alfu)
Dobra je kilometraza i godina mora biti dobra jer je 2.0 motor.
Ali za te pare mozes i TI da nadjes. Mada je ova odlicna
Gore je ta cijena....za export i pise special ofer...
Prije godinu sam gleda 159 2.0jtd karavan na primacar, dobra bjese, 7000€
to je već cjenovni rank golfa 6 i pasata 6 sa cr motorima za koje mislim da su duplo bolja kupovina od alfe, lol.
Cetinje i macka u dzaku.
Jedino sto vidim da se ljudi zale na 159 jentaj mjenjac opelov izgorio od ognja, sad je drug ulozio u lezajeve iset kvacila 500-600e i opet Fandjo nije napravio dobro. Razbicu se radi mjenjaca opelovog.
Reno i Dacia samo daleko od moje kuce. Sto dalje ako kako moze.