to je i meni besmisleno...
Printable View
to je i meni besmisleno...
pale su mu akcije applea...
hahahah upravo, kompresor je naručen bukvalno prije pola godine, trebalo im je mjesec i kusur da ga izrade pa onda dok sam našao kako da ga transportujem do ovamo a da me ne oderu $1500 za shipping avionom stigao je tek skorije brodom u Bar i eto..nemam više para ka prije da ga ugradim i da ga vozim tako :D mada se to kod mene i ne zna možda ih budem i imao za 10-15 dana...u svakom slučaju ako prodam kompresor kupiću ga opet kasnije jer mi treba para sad, ako prodam auto uzeću restyling pa ću ugradit ovaj kompresor, za mjesec dva tri ili pet nebitno već...trošio sam ljetos i skita po Španiji Kipru itd. i sad mi se sve to fino vrnulo pa ću drugi put pametnije malo
Uglavnom lose zivis, zao mi te je :P
kakav sam sa planiranjem živim savršeno :)
imas li problema sa uljem?
E ako znam što će ti to nsx, nema đe da se vozi auto od 400 konja, sa 600 i nešto tek ne vidim nikakvu svrhu... Samo mi nemoj reć klasičnu Podgoričku priču, da bi stigao ferrarija (koji btw postoje dva u crnu goru) ili gtr (jednog) od semafora do semafora. To mi je ravno priči ko ima veći kuurac u grad/odeljenje/državu/forum.
ako misliš na potrošnju ulja troši ga isto kao kad je izašao iz fabrike, od pola litra do litar na 1000 km (tj. i manje ako putuješ na otvoreno)
e jbg sad, i ti si uzeo 740i kad si imao para a ne 728i ili 725tds :)
sve ima svoju svrhu a svakako nisam planirao da ga vozim samo po CG, a GTRu ne bih mogao ništa sa semafora sve i da M5 ima 6000 KS a ne 600 :)
ali zato rolling start od 80km/h bi ga izio :p
ne...fabrička tolerancija je do 1.5 litar, tako je motor napravljen i sigurno da postoji dobar razlog zašto je to tako :)
u svakom slučaju ko bude imao za gorivo imaće i 10 eura za ulje na 1000 km :)
m5 sa kompresorom
Pricas gluposti.
ne priča..i F10 je brži od GTRa na većim brzinama a kamoli jači i lakši i aerodinamičniji E39 :)
evo ti M3 sa otprilike istom snagom(OK laksi je mozda 100 kg od mog M5) i to ga nije saltao bas najbrze sto je moglo protiv GTRa koji je pojacan (auspuh drugi koliko vidim a vjerovatno i ECU)
http://www.youtube.com/watch?v=lMsPW09wbQk
jel imao neko sa foruma iskustva sa E90 serijom?
Ako ima zainteresovanih,prodaje se 325i e90.Kupljen u MP.Presao oko 40.000.
Koji motor? E90 je odlično auto u svakom pogledu, veoma udoban, zvučna izolacija odlična, za voznju i krivine savršen, ima više prostora od e46, dizeli su dosta ekonomični a idu više nego dobro. Naravno, sve ovo važi ako je auto dobro očuvano i kvalitetno održavano, i ako nije prešlo 300 hiljada :)
i ja prodajem M5 presao 125.000 :)
Ne, taj je npr. slabiji od tvog.
Dizel motor, 318, 320 to trazim... Ni meni se ne svidja zadnji dio, prednji mi je skroz ok, uzeo bih ga u solidnoj opremi ne bih golaca:) a to za izdrzljivost o cemu se radi?
a što ne može? Eto dajem ga extra povoljno ko hoće da ga vozi par mjeseci(eventualno do avgusta), tako da ulaganja ima 0, samo gorivo kojeg treba 150-200 eura mjesecno za nekih 1000 km od cega pretezno kroz grad. Pogledaj na kakve druge gluposti ljudi bacaju pare...
a jbg nije auto koji bi sluzio da se razvoze novine, ali eto napisao sam da je to za 1000 km voznje a vecina automobila u CG predje manje od toga mjesecno..to je svaki dan da podjes do Danilovgrada i nazad :)
Nikad ne bih rekao da moze auto sa tolikim motorom da trosi tako malo.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk II
e jbg eto novi M5 je deklarisan na 9.9 prosjecno :D
E u to ne vjerujem.
a jesi vidio novu e klasu? Benzinac sa 211 konja 5.8 litara, V8 turbo benzinac sa 400 KS prosjecno 8.5 litara...auto od 2 tone
ECE mjerenje potrosnje je samo mrtvo slovo na papiru, koje nema nikakve veze sa realnom potrosnjom. Nego, fora je sto sad svaki proizvodjac ide sa ciframa potrosnje dolje (marketing/jebanje budala), a svi znamo da nije tako. Slazem se da Hondin 1.8 sa 140 KS trosi manje od Hondinog starog 1.7 ali BMWov 4.4 sa dvije turbine i 565 konja ne moze da trosi manje od BMWovog 4.9 V8 sa 400 KS.
ajd neka i moze litar dva..al ne moze da trosi 5 litara manje
EMPET F10 moze da trosi manje od EMPET e39 jedino na otvorenom, pri 120-150 na sat, jer ima 8 gange.
Kroz grad? Social no no.
7...i tezi je nekih 150-200 kg :)
Uf, mislio sam da ima 8 gange.
Tezi da, ali ima manji friksen.