Idi na njihov sajt, promijeni datum telefona na 01 09 2014, klikni non jailbroken i instaliraj.
Printable View
Idi na njihov sajt, promijeni datum telefona na 01 09 2014, klikni non jailbroken i instaliraj.
ne bih to ubacivao, svakako fala.
Eo JB ne koristim skoro dvije godine... Crnjak mi je bilo citati i paziti sto smijem, a sto ne smijem da uradim sa tel... Najvise mi je valjao zbog par shortcuta... Ovo sa VShare ne razumijem... Mislim da nisam potrosio preko 30$ na aplikacije i igrice, a nikad nisam odustao od neke jer kosta, samo sto 2x razmislim treba li mi ili ne...
Moviebox nema na appstore
Sent from my LG-D855
Da gledam filmove preko torrenta?
Sad guglah i vidjeh da ta app moze da se instalira bez JB i bez Vshare -> http://lifehacker.com/moviebox-strea...-re-1641648542
Moze li mi neko screenovat settings tapatalka.
Zanima me npr new posts i tako te stvari... Ima li toga?!
Ima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šibni to kume.
Jesi li podesio Touch ID na petardu?
Sam, fakat (free sms). :mrgreen:
Moze li se dje u podesavanjima iskljucit zvuk slikanja?
I da li je stetno puniti (5s) preko racunara (na stand by) ono citave do noci do jutra?
Free sms ti je iMessage, Touch ID ti je da otkljucas telefon prstom.
Nema.
Nije.
A jes, pardon. Banja stvar Touch ID :mrgreen:
Hvala frende.
iPhone 5 uzet preko T-Coma je vjerovatno kodiran? Pitam jer nisam bio u prilici da sretnem nekog sa nano karticom da nije 067,kako bih provjerio.
Ukoliko jeste zna li neko koji je "najbezbolniji" nacin za dekodiranje? Cuo sam info da bi po isteku ugovora sami trebali iz T-Coma da skinu kod,ali sumnjam u to...
100% ti je istina, posle isteka ugovora, tj dvije godine odes u Moskovsku u T-com i duzni su da ti ga otkljucaju :) eto ti najbezbolniji nacin :D
Ok. Zahvaljujem :) Mozda mi izadju u susret i mjesec dana prije isteka,obzirom da pustaju da se uzmimaju i novi telefoni par mjeseci prije isteka..
To jes, 3 mjeseca pije isteka ugovora se moze uzet novi telefon :) Sto se tice provjere je li ti zakljucan imas topic na isrbija, posaljes momku na pm imei kod i on ti kaze je li zakljucan, na koju je mrezu zakljucan i tako to :) Saljem ti link na pm jer ne znam je li u skladu s pravilima stavljat linkove od drugih foruma ;)
U USA moj brat dva mieseca prije isteka uzeo novi 5s i poslao ga meni simfree crni 64gb.
Uzeo ga preko mreze a simfree?? Znam da su neki bili kodirani,vjerovatno sve zavisi od operatera...
Otkljucali mu ga za EU
Dje se moze zamijenit zadnji dio za iphone 4 malo je napuklo i koliko bi kostalo?Hitno mi treba.
Nadji edy ul na forum,mislim da ti je oko 10€ zadnji dio,a imas i kroz grad bilo gdje ali ne znam cijene tacno
Hvala
Telenor odradio Carrier update na Telenor 18.1. Automatski se podesavaju parametri, ali je ostavljena mogucnost da ih rucno editujete, tu je naravno i 2G/3G/LTE switch podrzan od ios 8.1. Misle li ovi iz Lelekoma konacno nesto na vrijeme odraditi (mislim na carrier update prilagodjen mogucnostima koje nudi ios 8.1):mad: Postoje li ljudi koji se manje mijesaju u svoj posao ?(Clanovi vlade CG se ne racunaju, oni su ipak bez konkurencije).
Poslali su update ali nije stigao na vrijeme za 8.1. Bice ili sa novim softverom ili kao zaseban update.
Treba li da ukljucim sto na 8.1
Ne koristim telenorov internet.
Vec je poslat meni na 8.1 jos prije 10 dana
Koja mreza?
Telenor
nema sanse da oce ovaj vshare da instalora :( promijenim datum i dzabe :(
Hakovan je izgleda,nece vec odavno,ne rade cak ni app sa njega
a za 8.1 nista od jb?:)
Ima kako nema,izasao jos prije par dana..braca kinezi cudo cine :D
moracu onda to sjitra odraditi ;) hvala!
imam pitanje u vezi sa kontaktima. Posto sam sinhronizovao sa gmail nalogom imam duple kontakte, tj po dva imena od svakog. Na androidu sam imao opciju merge kako ovdje to brisem :)
Skini sa Cydia-e OneByOne za kontakte i jedan po jedan :)
moze li mi neko objasniti kako ga podesim app store? iOS 8.1 .. ako izaberem United States trazi mi i state i zip i phone number aoo
Stavi neko ime bilo koje
Izaberi NY
Wall Street i bilo koji broj
fala ti, radi.
bas su ovo glupo napravili kad moras da ukucas a mozes bilo sto