Debeljko CrossClimate, na akciji su u MonteParts
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Printable View
I ja sam za CC.
Definitivno nije guma za nase puteve
Definitivno su vozaci bolesni. Daj meni tu gumu pa da vidimo hoce li se pojaviti kila. Vidis li kakav udarac je imala guma?
Pa e, ne postoji ultra niskoprofilna koja nece pucat izmedju felme i asfalta.
Brate guma je 205-55-r16, tako da nije bas niski profil...
Ovo auto ima 1100 kila, gume su montirane pozadi...
Zveknuo sam sa lijevom stranom u rupcagu, prednje gume kineske ziteks najeftinije nista, zadnja unirojalka isti sekund kilu izbacila...a masu je lakse auto pozadi...
Cini mi se da je Luka izbacao da je nekome pukla na pola, Oliver je par komada iscijepao...+ Ove sto Tico navodi...
Definitivno imaju problem, zid mora jaci da bude.
Moracu da ih mijenjam koliko je sledeci mjesec, ima tobos armiranu zakrpu na zid, a cini mi se svaki dan da je veca ova kila i da se siri...oci mi bode, a i strah me ne da mi ne eksplodira nedje
Mislio sam na Olivera, on ima niske...
Isto se desilo drugu na Grand Cherokee, koji bas i nema niskoprofilne, gajnc nova Talka. I sto sad?
Ma da su te gume tako opasne, povukli bi ih sa trazista.
Mislim svakako bolje guma nego slomljena felna ili trap...
Ali definitivno za nase puteve treba malo "robusniji" zid, ova guma je previse "njezna".
Jedina guma koja postoji za te pare a da icemu valja je onaj hankook ventus prime 3.
(unirojalka 16 je 55e u grinel)
Ma to guma ima tvrd zid macku o rep, bitna je mreza unutra.
novi kleber dynaxer hp4 ili fulda eco control hp?
59 i 60e r16
Koji vulkanizer radi nedeljom ?
Radulovic ?
Panonka ?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja sam sa tim gumama u toj dimenziji prošarao CG, BiH, Hrvatsku, Srbiju, Albaniju,... obično vozim kada je kiša ili uslovi takvi da se ne može voziti motocikl i u tim uslovima se pokazala bolje nego neke izvikanije gume. Što se tiče gume ,,nedodera" imao sam neke ruske (ne znam sada marku) te su bile neuništive, udarne rupe, pa prije bi slomio felnu i komplet trapove no uništio tu gumu... ali kočenje i ostale funkcije koje guma treba da obavlja, e to...
Sent from my Motorola 8400
je li neko imao Kumho Ecsta Hs51 gumu?
Kakve su inace Kumho gume ?
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Solidne. Bolje nego Barum.
A Kumho bez razmisljanja.
Kumho...
Sava ima dvije okej gume, intensa UHP2 i eskimo hp2, ostalo nije ni za saksiju
a da li je ova dimenzija 215/55R16 nestadardna kako kažu ?
Passat b6 je u pitanju.
Mnogo veći izbor i bolje cijenu su za dimenziju 205/55R16
215/55 R16 je potpuno normalna dimenzija. Imas je na 50 modela minimum.
Takoe
A što ne ideš na 205?
a svi kazu da je bolje 215.
Da li je bolje da ispostujem dimenziju guma koja je dosla sa autom (215) , a da idem na neki srednji kvalitet guma (Kumho) ili da uzmem uzu gumu (205) a da proizvodjac bude goodyear,continental
Je li na čeličnoj ili alu?
Ako nisi neki trkač i ne ulijećeš po krivinama, možeš i 205/55 recimo Continental CPC6 ili Goodyear F1 5 samo traži extra load tj. da im je 94 index nosivosti zbog ojačanog zida.
Imate li neku preporuku za gume dimenzije 245 45 18. Da je sto udobnija i tisa za voznju?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Fulda Sportcontrol 2.
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
na koje dimenzije je akcija 2+2
i jel akcija na sve gume ili samo na odredjene proizvodjace
dimenzija gume je 215/55R16, nude mi Kumho i Goodyear Efficientgrip performance , goodyear je skuplji po gumi 45eura . Šta uzeti ? je li velika razlika u kvalitetu ?
Imao sam te Gudjerke. Presao sam preko 50000 km, tiha i udobna, solidne performanse.
Mislim da je razlika prevelika, ja bih uzeo Kumho.
Ja sad navrnuh u kružni u DG drugom na maksimum bez ESPa ne mrda. Mogao je još malo.
Barum 3HM. Nije loša guma iskreno.
Vidim da je aktuelan 5HM.
Ali ipak sledeće ću uzeti GY F1 Asymmetric5. [emoji2]
ne znam kakve ce im bit cijene, mada kazu da su ok za normalnu voznju
trebalo bi da je u pitanju neki "srednji nizi" rang
nesto kao barum bravuris/general altimax/gisalved/viking :D
ono kako da ti recem, nije pogibija od gume, ali nije ni specijalno dobra guma...zlatna sredina
https://www.lassa.com/