Nije Vucinic vishe talenat ljudi... sad je igrach... ima 24godine... nema sta on da cheka u Romi... bar ja tako mislim... ne znam...
Printable View
Nije Vucinic vishe talenat ljudi... sad je igrach... ima 24godine... nema sta on da cheka u Romi... bar ja tako mislim... ne znam...
@denxho iz tvojih usta u bozje usi.
@Killy ma ja bih picila iz Rome da imam ponude naprimjer jUVEa,jer bi tamo igrao.U Realu bi grijao klupu,ali bi barem na posteni nacin.Gdje mjenja napadaca,a ne Tottia veznog koji igra na toj poziciji koji jer je tamo visio 15 godina i znao da ce za 15 godina moc manipulisat svakog iz kluba,pa igrat dje oce.
MIRKO OPAMETI SE!
i jos nesto...totti je bolji igrac od vucinica.vucinic vjerovatno nikad nece biti dobar kao totti.niti ce biti legenda u romi.ali TOTTI NIKADA NECE BITI BOLJI NAPADAC OD VUCINICA!!!jer ima 31 godinu i jer nije napadac.
Spaletti je lud,Totti je jako pametan i manipulativan(volim Tottija ali ovo stvarno prelazi granice razuma).Kako su drali ,Dinamo Kiev,pobijedili Sporting kad su svi igrali kao zabe sem vucinic,lazio...cim se totti vratio na poziciju napadaca ...1:1 protiv kaljarija.
Je l' zna neko kad ce se znati raspored?
Veceras smo gledali boks pa se opet obeznanismo (mjesec dana je proslo kao tren...) Uglavnom, mnogi ovdje vec vide CG kao putnika u baraz... Sve je to super, ali bi eventualni plasman na cetvrtom mjestu tokom prvog izlaska u kvalifikacije za nas predstavljao sasvim dobar rezultat... Doduse, Irci (inace, po kvalitetu - druga selekcija u grupi) umiju zakazati u gostima, ali ekipe iz posljednja dva sesira - tesko da cemo ih dobiti u Nikoziji i Tbilisiju...
Sto se tice rasporeda, on ce biti poznat u januaru...
U tunelu, u sred mraka... :)
Simon Vukcevic 2 gola za Sporting, Andrija Delibasic pogodak za Real Sosijedad.
Gledala sam tu utakmicu kad je igrao Simon Vukcevic.On je sjajan igrac,samo bi trebao vise da dobaca,ima cak i dobar udarac glavom.Prvi gol je ustvari bio autogol,al' nema veze.Sledece nedjeljeproglasavaju najboljeg cg fubalera,najboljeg cg fudbalera u prvenstvu i najboljeg trenera...:roll:,nagradu ce dobit Vucinic,a ne znam ko ce dobit u prvenstvu,a za trenera bit ce izabran Filipovic ili jedan od Vukicevica...
Mozda i ne bude tako to su moje predpostavke.Ja mislim da je Vucina zasluzio ili eventualno Simon Vukcevic zbog dobrih partija u Sportingu,a iz prvenstva svi su pateticni,trener...ni tu ne znam.
"Precijenjeni" Simon opet junak preokreta za Sporting sa izjednacujucim golom i izborenim penalom. Najbolji strijelac Sportinga sa 5 golova. :D
(Purovic takodje standardan u zadnje vrijeme, ali bez uspjeha)
Pa nije bas bez uspijeha.Imao je vise ispijeha od Janika Djala koji je standardni prvotimac,ali bez pogotka.
planiraju li da zavrse onu istocnu tribinu do 2012-e?
pa ne, pozeljno bi bilo poslije kvalifikacija za svEtsko da je naprave, kad budemo igrali prijateljsku utakmicu protiv Bocvane, sto ce nam za mec sa Italijom, ili Bugarskom recimo...
Ma Buducnost lepi.... Kad bude dolazio Real :)
cujem nesto o ovom paktu izmedju cg i italije...
u toj utakmici ocekujte rezultate 21:0 ne zato sto smo toliko losi nego jer mislim da ce nas potplatiti.
Da ce vise odrediti raspored pa cemo lako, zna li se tacan datum?
1. kolo, 6. 09. 2008.
Crna Gora – Bugarska
2. kolo, 10.09. 2008.
Crna Gora – Republika Irska
3. kolo, 15.10. 2008.
Italija – Crna Gora
4. kolo, 28. 03. 2009.
Crna Gora – Italija
5. kolo, 1.04. 2009.
Gruzija – Crna Gora
6. kolo, 6.6. 2009.
Kipar – Crna Gora
7. kolo, 5.09. 2009.
Bugarska – Crna Gora
8. kolo, 9.9. 2009.
Crna Gora – Kipar
9. kolo, 10.10 2009.
Crna Gora – Gruzija
10. kolo, 14.10. 2009.
Republika Irska – Crna Gora
Kompletan raspored utakmica u grupi 8
06.09.2008.
Kipar - Italija, Gruzija - R.Irska, Crna Gora - Bugarska
10.09.2008.
Italija - Gruzija, Crna Gora - R.Irska
11.10.2008.
Bugarska - Italija, Gruzija - Kipar
15.10.2008.
Italija - Crna Gora, R.Irska - Kipar, Gruzija - Bugarska
11.02.2009.
R.Irska - Gruzija
28.03.2009.
Crna Gora - Italija, Kipar - Gruzija, R.Irska - Bugarska
01.04.2009.
Italija - R.Irska, Bugarska - Kipar, Gruzija - Crna Gora
06.06.2009.
Kipar - Crna Gora, Bugarska - R.Irska
05.09.2009.
Gruzija - Italija, Kipar - R.Irska, Bugarska - Crna Gora
09.09.2009.
Italija - Bugarska, Crna Gora - Kipar
10.10.2009.
R.Irska - Italija, Kipar - Bugarska, Crna Gora - Gruzija
14.10.2009.
Italija - Kipar, R.Irska - Crna Gora, Bugarska - Gruzija
Prijateljski Mec
Crna Gora vs. Norveska
26.03.2008
dobro je sto Italijane 'odma skidamo sa vrata.Pobijedili ih ili izgubili,mzoemo se koncentrisat na druge utakmice bez pritiska...(barem ne tolikog)
Procitah da cemo igrati i protiv Rumuna prijateljsku ali ne znam kad.
Joj kako se bojim gostavanja Gruziji i Kipru sto je to,auuuu !
ja mislim da cemo protiv italijana odigrat za primjer(mislim da necemo pobijediti ali cemo igrat bas dobro)a onda cemo puknut od gruzije i kipra 3:0
Oce li Italijani, protiv nas, igrat catenaco zaboga :)
Crnogorska fudbalska reprezentacija, nakon okršaja sa Norveškom, odigraće još dvije prijateljske utakmice uoči starta predstojećih kvalifikacija za Mundijal 2010. 'Crvene sokole', naime, očekuje duel sa Rumunijom, a potom i sa Mađarskom.
Podsjetimo, 'crveni' će 23. marta na stadionu pod Goricom ugostiti Norvežane. Potom slijedi gostovanje u Bukureštu, gdje će Filipovićevi igrači 31. maja odmjeriti snage sa rumunskim 'trikolorima'.
Posljednji pripremni susret, zapravo će predstavljati 'revanš' protiv Mađara. Naime, kako su izabranici Petera Varhidija gostovali u Podgorici prošlog marta, FS Mađarske uzvratio je poziv, a meč će biti odigran 20. avgusta. Mjesto odigravanja susreta još nije određeno.
http://www.cafemontenegro.com/index....=17&news=20649
Odlican text, pozdrav iz Vojvodine...
Ljudi ovo je online kosarkaski menadzer, nesto poput fudbalskog hattricka!
Ajde prijavite se da nas bude sto vise, neki dan su napravili nasu ligu i reprezentaciju! Sto nas je vise to smo jaci! :grin:
http://www.buzzerbeater.org