ahahaahhaahahahhaahhaahhaahahahahahah
Printable View
sa 500e lagano se prolazi...ne sprdajte se...kako je cetvoroclanim porodicama sto im je prihod 300e?.......
taman tako kako glasaju :)
ima li neko da radi u lutriju crne gore? (kladionicu i loto) zanima me kolika je plata, ja kad sam radio tamo bila mi je 160e i dobio sam otkaz...
on je vjerovatno radio poodavno, sad vjerujem da su 250-300..sto je izuzetna evropska plata :)
Znam da je prije godinu dvije bila 100eura na salter :D
A kakve su im kvote i to je puno :)
i sad je plata 160-170eura, bas skor nedje čuh, jer ova sto tamo radi reče da ne jede i ne pije ništa 8 ura jer nema WC u sklopu kladionice.
Mada kakvih sam se radnika iz Lutrije nagleda nekima je i to mnogo,čast izuzecima...
Haha, i to shto velish.. Kvote su manje no u druge kladionice mada je meni Lutrija tradicionalno srecna bila, a i nalaze se u mojoj zgradi, tako da chesto odem i tamo odigram iako su kvote male..
mene od kako sam se ozenio svaki mjesec ispod 800e ne moze potkrpiti.. inace pisem uvjek koliko zaradim i koliko potrosim na mjesecnom nivou.. gorivo, net, tel, komunalije 250e plus hrana 200-250e, izlasci, garderoba i narawno svaki mjesec NEKA OBAVEZA, SVADBA, RODJENDAN, KRSTENJE i nakupi se bogami :)
dakle, ne zenit se niposto !
ako nemash 700-800 mjesecno za dvoje...odma da sam kupis malo kanapa da se objesish :)
A ne daj boze da si podstanar jos pa da placas 200-300 eura kiriju :)
Sve je to super dok ne stigne bebica e onda pare počinju da lete.
sto vise imam vise i trosim i zahtjevi samo rastu...
a ovo da se ne moze zeniti ispod 800eura malo je glupo...ja zivim s mojima i skoro potrosim mjesecno sam ovoliko ali to je samo zato jer nemas frke sta ces da jedes i pijes sjutra...ako bi se cekalo od 800eura pa i na vise mjesecno onda se ova omladina nikad ne bi uzimala jer realno plate su do 300eura jos ako radi samo jedno kako onda...jos ako dodje i bebica za zenu nema posla to je onda sigurno...nema srece uopste za vecinu omladine i srecne brakove u montenegro kad je ovakvo stanje..
e tebra, još je toliko, tj tačnije sad je 168e mada ni u ostale nije bolje, od 220e do 250e
One zene kukavne na kioske sto rade, vecinom ne prelaze preko 200.
3000 eura
ta žena ima 200, Kotoranin 3 iljade, prosječna plata u Kotor je 1600 :topsy_turvy:
30e, studentskog kredita :icon_frown:
270e :D
Ovdje sve parashi je*eeem ti... Pa vele da se loshe zivi...
Kad što dobijem, potrošim na hranu. Ako budem morao đe da volontiram godinu dana, naje*a' sam.