Roflmao kad dolazis ovamo ako Bog da?
Printable View
Roflmao kad dolazis ovamo ako Bog da?
A ne daje Bog djaole, samo uzima. :cry:
Necu skoro. MOZDA posle nove ili tako nesto. Sto?
kisa :(
10
Ne može da mi se digne...
Mis i tastatura :)
nedeljni mamurluk i glavobolja ... pff
Kladionicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mene nervira sto moram na zoru palit svijetlo
QQ juri me osa kroz kancelariju xaxxaxaxaxaxaxax
ova iznad te ne dolazi :)
Miloššššššššššššššššššššššššššššššš
oću doma da idemmmmmmm
Nedostatak koncentracije me poluđe u zadnje vrijeme.
Ljudi koji se okupaju svake prestupne godine, sa zavidnom kolicinom masti na sebi, za cije uklanjanje bi se pozabavile mnoge labaratorije i onda se voze bus-om do pg/nk, a ja po baksuzu sjedim pored njih.
dan bez povedilinog posta?!
sanjam.. :)
Nesanica...48 sati vec ne spavam :mad:
Kad komsija lupa cekicem u 7 ujutro, kad neko mljacka i smrdi, kad bijesne kuchkine laju po vaz dan za autima, ona djechina te bupaju s onim kuglicama da poludje nachisto, kad nekome bazdi iz usta ko poljski wc, kad pane kisha i vrisne kablovska. U kratkim crtama :)
Kad krenem liftom da se spuštam sa 13. sparata , a na 10 mi udje gospodja koja smrdi na znoj da ubija , i izadje na 7 sprat ostaveći lift da se gušim od smrada . A onda me na prizemlje docekaju ljudi sa čudnim pogledima :)
Ti reci: Nisam ja, no ona baba! :lol:
Kladionica!!!
Kakve kuglice? To ih nesto Kvarni i Sparco naucili?
http://www.duraci.de/upload/pomocne_...583550klik.jpg Za nerviranje nema sta bolje :D
takozvane japanske klik klak kugilcei te se umetnu u anus svakome tome djetetu sto lupeta i onda ih udarate jedno o drugo
p.s. osasavise me milovanovi postovi u stihu, ja ne znam iskreno cita li iko to ?
a pusti coeka, sta ces, star coek pa se smara po forumu i na medojevicev profil na facebooku :D
i ja sam alergican na njegove stihove i poredjenja kako je u dansku ili norvesku, ili ne znam vec dje...
Lunar, koji voli da priča u isto vrijeme kad neko drugi govori!!!
A mogu i forumaši da se navode kao stvari koje nerviraju? Pa što ne kažete...
E taman da pretražim spisak korisnika, izbacim nekoliko imena i ostalo postavim.
Nervira me što me svaki put na pješačkom prelazu, i to dok je zeleno svijetlo za pješake, pojedine budale zamalo kolima pokupe.
kisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad:
Momak je nezaustavljiv...
nervira me kad ljudi nemaju obzira, kad smaraju da im se zavrsi neka potreba. Pih
Kisa...
A kad vec mogu forumashi... Svi oni koji voze BMW-a,a to moraju ta napomenu u svakom postu.