84e iz Dubrovnika, u jednom pravcu.
Printable View
84e iz Dubrovnika, u jednom pravcu.
PG i Dubrovnik :)
Samo ako nije problem link da mi prosledis do sajta :)
Skroluj malo gore, pa ces naci link.
Evo od JAT-a za proljece
http://img841.imageshack.us/img841/8042/333hu.jpg
^ Imas Bg - Memmingen (uru vozom , od minhena) , 19 polazak , 22 povratak 71 euro ovo ti je bez wizz xcluziva (30eura platis, i godinu dana na sve njihove letove imas 5-10 eura popusta po pravcu, za tebe i svakog ko putuje sa tobom)
Oko 10 eura je 'izdavanje karte'. A ovo 203e je let preko Podgorice, Skoplja ili Sarajeva za neku drugu destinaciju u Evropi.
To izdavanje karte ne placate ako kupite kartu preko neta, to vazi i za turkish i mneairlines...
the_sorrow, preko kojeg sajta gledas karte za wizzair?
Hvala :)
Wizz Air direktno preko njihovog sajta. A takodje i Skyscanner pokazuje low cost kompanije u pretrazi.
www.wizzair.com
Prati cijene jer ih mjenjaju nekad i svakodnevno. Kako bi umanjila troskove karte, koristi uvijek web chek-in, i po mogucnosti bank transfer (raspitaj se za opciju web banking-a u tvojoj banci).
Ne znam zasto, ali meni na wizzairovom saju ne izbacuje pola destinacija... Puf.
Pa ako gledas polaske iz BG-a onda i nemas nesto puno...London,Rim,Ajndhoven,Geteborg,Memingem,Bris el,Dortmund,Malme i Stokholm...
pozdrav,moze li se sto povoljno naci za 15,ili 16 .6 a povratak 23.6 iz dubrovnika za djenovu..hvala
moze li se naci kakva povoljna karta(4)za djenovu datum 15 ili 16.6 a povratak 23.6.
moze li iz dubrovnika
Iz Tirane, za 156...
Iz Pg i DBv zaboravi za normalne pare, mozda do Milana pa vozom do Djenove, nije daleko...
a kako da rezervisem te karte?
Preko interneta, prelistaj malo temu...
London, Brisel , Milano...
Ryan air, od juna... samo 20ak evrica! ;)
Ja se iskreno nadam da će bit linija za Budimpeštu, jer je to ekonomski održiva ruta, naročito sad kad se Malev ugasio. Mislim da je to realno, plus što aerodrom u Budimpešti ima odlične konekcije.
Fala kurcu vise! I Milano ima vrhunske konekcije, tako da je ovo banja totalna...
Jos vize za Uk da ukinu, iii dalje ih necu glasat :p
Ponadacemo se pa ce poslije bit sa svim taksama i bakrachima da ispane 150-200e , mora malo i Milo uzet procenta a i ovi ostali glavashi + takse , ispasche to fino ka i sve odje :)
Nego aj cisto da sacekamo da vidimo da se nece zajebat to normalno da odrade, ovo bi mi za Milano valjalo namrtvo :)
^ Ne bi trebalo, Ryan je niskotarifna kompanija u pravom smislu te rijeci... Nije da su doveli Tuifly il nekoga slicnog.
Tz-ObeLiX zar i ti sine Brute? :) Podsjećaš me na one iz Vijesti što sami komentarišu svoj portal :)
Sačekaj da vidiš kako će MNE Airlines da prebaci krivicu za slabo poslovanje na njih pa onda nešto korisno da rečeš ;)
I nemoj da misliš da branim ikoga...
Nego da vidimo oće li bit tih karata i kad.
dolazi ryan air.:semi-twins:
Pa ove godine od juna do oktobra, a od sljedece godine ce letjeti osam mjeseci godisnje od marta do oktobra.
Mada ovi iz vlade kazu da ce pokusati poslije da ih ubijede da lete i citave godine.
nek daju neshto za nas gastarbajtere, cirih, basel, stuttgart... :D
povećaće oni takse da karta izađe ko sa njima.ovo je C.Gora.:02.47-tranquillity:
pocetak jula 1 ili drugi do 15 ili 16 berlin i bec?
15 eura je taxa za pg aerodrom.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
To bi baš bilo odlično, ali čisto sumnjam da naši neće podići takse na nekih 100 €...