Oce to tako. Onda se probudis i shvatis da penjanje nije drzanje 3 tastera i koriscenje 0% mozga kao u AC.
Printable View
Oce to tako. Onda se probudis i shvatis da penjanje nije drzanje 3 tastera i koriscenje 0% mozga kao u AC.
isti sam problem imao Probao sam update ali nije htio da se instalira.
zato skinuh ovaj update i crack i sad radi :)
http://depositfiles.com/files/wkgs39xl9
znaci prvo instalirash patch a onda kopiras ono skidrow itd..
WTB wow sa cryengine 3 grafikom.....u ***** kako je dobro na hardcore podeshavanja!!!!
Izgleda dobro, sto jes' jes'
Ali igra mi je dosadna namrtvo.
Zavrsih DA 2 na kraju kad se sve sabere i ne ispade toliko losa igra kao sto mi se ucinilo kad sam je prvi put upalio.Jeste da nije ni primac originalu,i da repetativnost mapa zna da smori,i milion drugih sitnih zamjerki,ali ipak vrijedi odigrati.
Brotherhood isto poceh, svijda mi se sto su nastavili pricu tacno tamo dje je stala i samo je jos dalje razradili.Soundtrack takodje inzvandredan pogotovo me nova chase tema odusevila.
ja upalih crysis 2 na taj max (ili extreme kako vec) ..
al sam se smorio brate.
kad na ekran od 23 incha jedva vidim one neprijatelje pored zgrada/drveca itd
...i kretanje (kao i nisanjenje) je nekako neprirodno.
Grafika je super zbilja ali gameplay 2/5.
pa **** ga...ocesh da kazesh da u stvarnom zivotu bolje vidish ljude???
ne znam...mrzim dokekle city setting kad su pucachine u pitanju(far cry 1 FTW) ali opet nije uopshte loshe....
Evo igra postade interesantna tek kad sam dosao do Marinaca. Znaci na pola price tek postaje vrijedno igranja. Ali opet mi je Crysis 1 mnogo bolji jer je zanimljiv od pocetka do kraja.
EDIT: 29-og izlazi novi DLC za Mass Effect 2 (Arrival) koji treba da poveze ME2 sa ME3. Ovo je valjda zadnje sto ce izbacit za ME2.
Zavrsih DA2. Kakvo razocarenje. Trebalo mi je samo 15 sati da obrnem o.O a proba sam vecinu side questova da zavrsim. Inace ja samo rekrutobah 4 lika, a vidim na DA wiki da ih ima jos.
pa uglavnom ih bolje vidim :D
igrah dosta fps-ova sa city settings, bio da je WW2 period, buducnost itd i ovo je prva igrica dje moram svako malo da stopiram i blenem u ekran, eventualno da palim onaj tactical display. Ocekivao sam da ce igra da bude BRZHA. Da ih gadjem kolima, razbijam zidove, air stomp-ujem svako malo... :)
A meni je Crysis 1 (i farcry) bio mnogo dosadan, kad sam isao po dzungli smorio sam se i izbrisao, dok mi se 2 mnogo svidjeo iz preview-ova i svega. Jos ne skidoh, uskoro cu al ocekujem da bude bolje :D
Jel zahtjevniji od prvog? Nadam se da moze near max :P recommended prolazim svakako.
ja ga zavrshih upravo i prilichno sam zadovoljan....nekako je EPIC,jbga trebalo je napraviti sve ovo...bilo je momenata da mi se chinjelo da je okolina i previshe realna za jednu igricu....ja sam se igrao stealth-a,volim da zurim :) da shto prije zavrshavam igru...nemam vishe vremena koliko bih htio :D moze li se ACB zavrsit za par dana?
edit :
jeste provalili da heraldi spominju montenegro i nekakvu bitku ???
Svaki put naletim kad pominju "the kingdom of Montenegro"
taze svjeze.... NFS shift2 ..izgleda perverzno...novi "feeling" tokom voznje,kamera je fiksirana za glavu vozaca kako bi se dobio osjecaj brzine i veci realizam tokom voznje....ne sumnjam da su odmakli daleko od arkadne igre ali zvuci prilichno zanimljivo...
evo kako to izgleda u igri :
http://www.youtube.com/watch?v=Pm5-LKcNSVM
-------------------------------
ja se malo razocharah sa ACB-om...ono shto mi se najvishe svidjalo u 2jci je zapravo bio taj dozivljaj kad se penjem na neku zgradurinu jedva nalazeci put da udjem unutra i roknem nekog lika....ovdje 4 core memorije prolazim i evo konachno neshto shto je bilo vrijedno paznje a bogami i malo muchenja..da ubijem "the banker-a" ... svidja mi se shto su ponekad one 100% sinhronizacije ubi boze teshke...npr nema shansi da uspijem da stignem za 8 minuta da se popnem u onaj temple dje uzimam prvi scroll za armor
Dakle,za svoga gamerskoga zivota,ne pamtim da me ubio jad ka oko crysis2.
Konacno image koji skidoh,uspjeh da instaliram,ali ga ne mogu pokrenut,nema sile.
Ima li ko ideju,dok nisam uzeo motornu i udrobio i sto i kuciste i monitor?
jel ovo vista ili sam oslijepio....ako jes michi je iz istija stopa....
shto se tiche problema...beats me, probaj ovo...valjda ne shkodi ^^
http://www.restoreguard.com/p/0x-0XC...FQMu3wodSBUmcQ
Nije sedmica je :)
Cu probam
Nadam se da ste primjetili da postoji multiplayer crack za Crysis 2. Dobar je multiplayer. Igrao sam ga jos kad je Demo izasao. Jedini problem je sto igra ponekad kickuje ali nije do cracka no do igre. Valjda ce izbacit neki patch za to kickovanje.
Završih ja Krizu 2 dobra igra grafika dobri protivnici teži nego u prvi dio, priča nikakva.Ima malo onog Splinter Cell šunjačkog jer ima masa borbi đe ne možeš otvoreno da se boriš nego moraš zaobići neprijatelja.Mene je lično bolji prvi dio ali ni ovaj nije za bačiti.
sa ovoga klipa za shift dva sam primijetio da zbilja malo je bolji 'osjecaj brzine' ...ali zato auta kao da klize po stazi...tj kao da su po shinama, a pri tom ova pagani huayra se u kabini chuje kao mlazni avion a i na djelove mi se ucinje kao da proklizava preko nosa (zadnja vucha? )
lijepa grafika i sve to, ali nfs nikad nece biti ni S od simulacije.
Meni je npr veci merak bilo igrat GRID od prvog shift-a
sto se tiche crysis 2, slazem se sa zlatnoprstim. Pricha losha. Soundtrack skoro pa nepostojeci a glasovi 'glumaca' preloshi (zlatio se assasins creed po tom pitanju makar). Engine odlichan, meni na solidan kompjuter (quad core + hd5770) ide na max grafiku bez 'kapi' shtekanja. Protivnici preteshki. Upgrade nanosuit-a je ogranichen i bash losh (sto ce mi koji qjac mogucnost da vidim korake protivnika)... Ocekivao sam da ce se skupljanjem onih 'poena' imat mogucnost da pojacas npr skok, melee napad, brzinu sprinta itd... stupid.
Ocekivao sam da cu dosta vremena da provodim tako sto cu da stavim c4 na bure pa da gadjem grupicu vanzemaljaca .. a okle. Svi stalno trckaraju, skachu, i nikad nisu na gomilu :D
^
isti djavo. ajde kretanje moze proc. nisanjenje je bozemesabrani. kretanje onih tandrkeca je kashtig, za jednoga treba tonu dzebane, smorih se pucajuci. "revolucionarni" nanosuit 2... my ass. isto tako prica trt, muzika losha (ne ne mislim losha iz plavog orkestra).
sve u svemu, nisam zadovoljan...
Igra je kao CoD i vidi se da je "dumbed down" za konzolase. Nanosuit je pojednostavljen i nije vise zabavno koristit nanosuit zahvaljujuci linearnim nivoima i retardiranom A.I.-u
A da ne pricam o tome kako me igra drzi za ruku svo vrijeme. Samo sto ne puca umjesto mene. Nikakav osjecaj uspjeha nemas sta god da uradis u igri. A sjecam se u prvi Crysis kako sam ponosan bio kad predjem nivo bez alarma il ikad roknem nekog velikog vanzemaljca. Nista od toga u Crysis 2 cak ni na najvecu tezinu. Igra kreirana za casual gamere i za retarde. A Crytek treba da bude sramota sto i dalje tvrde da je Crysis 2 prvenstveno PC igra.
Doduse, kraj nije bio potpuno los. Nadam se da se nece zajebat sledeci put. PC gameri>konzolasi. Cisto da se zna hijerarhija.
Ne slazem se sa vama sto se tice soundtracka. Mnogo je bolji od Crysis 1 i Warhead. Ima cak i dobrih tema. Kao na primjer
ako se ne varam, to je onaj dje prvo trcis kroz katakombe pa kroz neku veliku sobu dje moras okolo po gredama da skaces i na kraj kroz sobu dje je centralno neka skalamerija po kojoj se veres dok te napadaju oni divljaci.
ako je to taj, katakombe su lagane, kad naidjes na racvanje ti pici onim putem dje se vidi baklja na zid i nema greske. sledeca soba je laka, dok u onu sobu dje te napadaju divljaci, nemoj se tuc s njima, zaumini ih uz pomoc dimnih i to je to. meni je minut i kusur preko ostalo (doduse uz put nisam kupio dijamante).
nemam ja gresaka sto se tiche trchanja i igledanja dje cu...zavrshio sam ga ponovo preko anonym desktopa...samo je trebalo da ne idem okolo i kupim kovcege ^^
Skoro sam pri kraju,komplet oslobodio rim,100% obnovljen,uzeo odijelo od vukova :) i digao sve momke na assasino lvl. 8 chapter, valjda nije josh puno ostalo.Jedino nisam one borgia zastave skupljao kao ni pera u prosli dio...dusa mi je da se bakcem oko toga...za jedan "medju dio" je poprilichno ogroman...ali me pizdi nedostatak ubistava dje se penjem uz neko chudo od gradjevine.uglavnom su toliko lagani da bar iz 2gog puta uspijem one mini misje da rijesim ako je neka komplikovanija...nadam se da cu se bar malo po vatikanu pentrat sad...
najljepse nesto je pentranje na onaj zamak i na sami jarbol dje je vel'ka crvena zastava skroz na sjever, pa onda skok s padobranom :D
mos izdimit kutiju duvana dok sleti :)
ja sam se oapko navukao na nofi dawn of war 2 , retribution, uh ajme mene, konacno neshto sto je hvalilo prvom dawn of waru 2 , sve klae i kampanje sa njima, wicked ;p
ja nemam osjecaj da igram crysis...ovo je neki mix svega.pravi crysis je jungle i to je to.ali za poslije posla vrh,super mi legne.cak mi je i grafika super i ne baguje uopste na moj raspad od kompa koji treba da crkne svaki cas.odlicno je optimizovana.
http://uman.square-enix-europe.com/t...DEO&anchor=V#V
zashto kad vec daju pegi 18 rejting se ne potrude toliko da naprave jebene rupe od metaka.....to je toliko jednostavno a toliko me nervira kad nekoga izbushish sa 50 metaka a on se kao nov novcijat strovali na pod....
Ma koga boli uvo za to (osim tebe :D). Pazi gameplay. Toboz imas vise nacina da zavrsis misiju a svaki nacin ti je osvijetljen da znas tacno kuda da ides. Nemas ni o cemu da razmisljas. Vidis vrata ili merdevine osvjetljene i odma znas da je to jedan od mogucih puteva za ostvarenje cilja. Uzas! Sjecate li se kako u Half-Life i u stari Deus Ex nisi nikakve osvjetljene objekte imao nego si sam morao da provalis sta da radis. A sad svaka igra kao za debile da je pravljena. Da se slucajno mozak ne umori sto ce alternativni put sam da nadje. Pi!
sve do chega je meni je realizam....ako pravish igru za punoljetne ljude....onda je napravi realnom....chemu 18+ ako nije realna....
http://www.youtube.com/watch?v=ROCOdsttILI
ovo je ono o chemu ja pricham...kad nekog opalish shotkom u facu ili stomak...znas shto dobijesh...ova igra je 2002e pravljena i chini mi se da je jedina sa ovolikom kolichinom gore-a
BTW
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...ls%3Btitle%3B1
teazer je uzasan,ruzan i ne bash shvatljiv...Leon u raccoon citiju..AGAIN??? u nechemu shto na prvi pogled izgleda kao pucachina....
Jedina stvar shto me tjeshi je mashta naravno....Ovo jebeno moze da bude remake RE2 koju sanjam od ko zna kad....al vidjecemo...
Mortal Kombat - Kratos gameplay
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...os%3Btitle%3B1
jeste li gledali novi ue3 sta radi? ..onaj samaritan demo je fenomenalan ..usput, kad su promijenili izgled sajta?
Batica Kratos je PS3 ekskluziva.
A ovaj RE ako bude kao 5-ica necu ni pogledati.
Jedino me tesi novi Silent Hill jer ce gameplay biti osti kao gameplay sa Wii-a a gameplay u Silent Hill: Shattered Memories je nesto najbolje sto sam video do sada sto se ovoga zanra tice a da je novije produkcije.
Ja sam jako dosta ocekivao od ovog NFS, jer mi je dosadio GTR. Ne mogu da se naviknem na kameru koja ide lijevo desno, kretanje kola koja, neko je dobro rekao, kao da su na sine. Jedino mi je zao staze Nordschleife, koja izgleda perverzno.
Cuo sam da je Test Drive Unlimited 2 dobar. Mozda ce ti vise odgovarat.