jos lakse pare nego protiv sunsa. ne znam samo sto nisam malo vise uplatio na +10 pred kraj. gomila imbecila.
Printable View
jos lakse pare nego protiv sunsa. ne znam samo sto nisam malo vise uplatio na +10 pred kraj. gomila imbecila.
Iznenadjujuce malo poena za Jokaru. Ali bolje, nego da izgube sa njegovih 40+.
Čim on prebaci 40 poena znaš da ima samo 5-6 asistencija jer Marej i ekipa ne mogu da pogode tablu a ne da ubace loptu kroz obruč.
A i tada tih nekoliko asistencija je vjerovatno prema Gordonu koji je to zakucao. ;)
Nego, Detroit i Toronto polako ali sigurno gaze sve na istoku. Raptorsi su krenuli sa skorom od 1-4, a u poslednjih 13 utakmica su 12-1. Očigledno je Rajaković uspio da uigra ekipu.
Joker droppin' dimes. [emoji6]
https://www.facebook.com/share/r/17mXeb8gwe/
Ne radi link.
p.s. Ako je u pitanju asistencija od sinoć, evo je broj 1 na "Top 10".
https://www.youtube.com/watch?v=Za7pR0WfawQ
To to.
Ima je Embiid jedared slicnu. Nikog nije zanimalo, a ne da zavrsi za potez veceri. Generalno vecina sjajnih asista drugih igraca ne zavrsavaju u top 3 veceri.
Glejzing Jokica iz sezone u sezonu, evo sad vec narativ da mu niko nije primac u MVP trci, a Luka ima prakticno istu statistiku uz 4-5 poena po mecu vise, isti timski ucinak.
SGA ide ka istorijskoj sezoni sa ispovredjivanim timom, ko zna koliko ce vise pobjeda imat na kraju sezone, Kanigemov tim ima vise pobjeda iako ispovredjivani bili.
Pa sto je opravdanje ove godine bajo liče sto Jokic s najboljim timom u ligi nece biti prvi na kraju regularne sezone i osvojiti prsten?
Sto je opravdanje bajo liče sto ne moze sa Srbijom osminu finala proc?
Vidjeh ostavio jedan da se ne disrespektuje Kari s Jokicem, kad se pomamise bajo likovi, vele bolji Jokic od Karija hahahahabnanananananansnsnnsnansna
Kanigem je top 5 defanzivac lige na svojoj poziciji.
Jokic je top 5 od pozadi.
Eto sam vam rijesio zasto Kanigenov ucinak donosi vise pobjeda slabijeđ timu od najboljeg ucinka ikad.
Dzejlen je zadnja dva minuta silovan, DzejLo :D
eeee, ali jokic ima veci defanzivni box +/-. ili bjese najveci?
i gobert je imao najveci ofanzivni rejting u istoriji lige donedavno.
Kako lagano Kejd blokira kontru, doduse izgubio je tu loptu, ali kako je mocan i pametan u odbrani...
Ma ja znam da Jokic ostvaruje neki stats padding kakav istorija ne pamti, ali ludilo da ide toliko daleko da ljudi pricaju da je bolji od Šefa, i to karijerno.
Šef ode da 35 godina na OI i viđe da nema zlata ako on svaku ne ubači, ubači svaku i uzese zlato.
Joka posjedovan od Embida po ko zna koji put.
Šef 4 prstena, predvodnik ekipe koja je uzela 73 pobjede, Jokin najbolji ucinak oko 60 pobjeda.
A ne moze bajo liče da se pljuje na ono najvaznije u sportu, a to je na pobjedu.
Nikad mirnije se nijesam pomirio sa Bostonovom pobjedom no kada je Kaningem puca 3 slobodna, zadnji minut je bio prekriminalan
Knicks nocas u Charlotte home game. Ludilo. [emoji23]
Kakav mentalni kolaps Minne u zadnja 2 minuta.
Citas postove Roberta Perisa mislis neki akademac pise o kosarci.
Citas ove danas mislis narkomani.
https://x.com/RobertParish00/status/...243184862?s=20
Nego šta, nego narkomani.
Ova tema ne prestaje da se konzumira.
Sto ce da čini ova Oklahoma kad se Vilijams vrati kad sad ovako izgledaju?
Odavno nije vidjena ovakva dominacija.
imali su do sad bas lagan raspored. i tu jednu sto su izgubili, izgubili su 2 razlike u drugoj noci B2B utakmica, igrali bez 4 od top 6 igraca.
plus im se smesi 1-3 pika u prvih 15, a ovogodisnji i proslogodisnji pikovi iz prve runde nisu ni debitovali.
Black bas mnogo dobar. Ne bi pogrijesili da mu daju suteve ostalih.
Mnogo bolji ove sezone od Sagsa.
Svašta pišu...i na svašta se palimo...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8dbee823af.jpg
Prognoza za nocasnji rani mec?
Dobro su poceli mec Soćani.
Za sad zakljucali glavnog igraca Bostona, Pricarda. Njega pazi MekDi, ne da mu da dise.
Svjesno Braun slobodan za sut, to je rizik koji je ukalkulisan.
Dilingem preko Brauna.
Svima ove godine procenti u nebo.
Ili su svi se ubili od treninga ljetos ili novi nacin sudjenja hrabri igrace da uzimaju suteve sa treninga sa svijescu da nema tu pravog kontestinga.
Nije dozvoljem high five, da budes blize igracu kad se digne na sut, da stavis ruku na njega...
Dali su sve napadu a oduzeli sve odbrani.
Na kraju dana, sve je ta komfort zona, a dali su je napadacima.
Braun je dao kilo poena u 1/4 jer je prvih 5-6 suteva uzeo nebranjen.
Pa je onda usao u ritam i ubacio krs preko odlicne odbrane, pa nijedno udvajanje da ga malo zamisle...
Mislim da treba igrace pustat same da sutiraju. Tad im se stvori veci pritisak nego tobos ovo skakanje da se izblokira.
Jer si saban ako masis slobodan, a ovako kad kao neko skace ispred tebe imas alibi dobre odbrane, koja u sustini nije dobra jer igrac skace metar ipo od sutera.
Ovaj komentator Arene bas ima problem sto zena sudi 🤣
Mislio sam da sam jedini koji je to primijetio
+12 na 3 do kraja je naopasniji rezultat u kosarci za minnesotu. srecom ant ubaci onu frnjoku za 3.
Jednu ukradenu loptu Denver ima i 15 izgubljenih ali sut za tri ih drzi u vodjstu.
Ne vjerujem da to moze trajati jos dugo.
E nikako mi nije jasno kako su u dosadašnjem dijelu sezone Golden Stejt, Milvoki i Dalas odigrali 21 utakmicu, a Hjuston samo 16.
Nisam neki ljubitelj Stiva Kera, ali je čovjek potpuno u pravu kad o tome kuka na pres konferencijama.
Na kraju svi dodju na 82 utakmice i oni ce odmarat kad se ovi budu odirali. Ne znam u cemu je problem
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Jeste, doći će svi na 82 utakmice, ali mislim da nije svejedno kako će doći do tog broja, jer neke već na početku imaju vezane po 3 ili 4 "back to back" utakmice dok druge nemaju nijednu i lagano ulaze u ritam na početku sezone.
Nijesam navijač nijedne ekipe što sam spomenuo, nego mi samo interesantno kako uvijek neko na*ebe sa rasporedom, iako čelnici NBA uvijek seru oko smanjenja takvih utakmica i čuvenog problema sa "load management".
Da bi se osvojila titula ekipa treba da se driluje u toku sezone.
Tako da ne priznajem retardiranost pod pravdanjem da je tek regularna sezona.
Minesota pocela utakmicu tako sto je u tri ipo minuta imala gomilu defanzivnih gresaka.
OK je da te ne ide sut.
Nije ok da skupljas na posranom Senpeniju da najbolji protivnicki igrac ostane sam. U prvom napadu.
Rijetka gospostina od ove organizacije. Skoro dva minuta do kraja i prazni klupu kod 15.
Niko to danas ne radi, kao vjeruju u pobjedu.
A ne vjeruju u pobjedu no u statistiku igraca.
Mora se neki Harper pronac za Minesotu.
I neki pristojni centar.
Neka daju Gobera i pika prve runde za Dzeksona Hejza.
B2B-ovi su samo jedan od parametara za odredjivanje tezine rasporeda.
broj vezanih utakmica kod kuce ili u gostima, kilometraza, logican raspored ili nedostatak istog... posto wolvese najvise pratim, cesto izbace neki podatak na tu temu.
npr, ove sezone su prvi put od mislim 2009-e imali knickse i netse na istoj turneji na istoku. prije par sezona su imali 20% vecu predjenu kilometrazu od druge ekipe na listi. ili 13 uzastopnih utakmica sa naizmjenicnim utakmicama kuci i u gostima, gdje ti ni domaci nije teren nije neka prednost ako doletis u 4 ujutru sa gostovanja u miamiju, pa odmah po zavrsetku utakmice produzis u portland.
sezona je produzena za oko 2 nedjelje, igranje 4 meceva u 5 dana je potpuno eliminisano, imaju nedjelju dana odmora oko all star weekenda, medicina i propratne nauke su napreduju iz dana u dan... ne mogu da procijenim koliko to sve kompenzuje dodatno habanje tijela tokom 82 utakmice + PO, ali neki napredak se napravio u odnosu vec na 2010-e, a kamoli na kerrove igracke dane.