Zvanično je zasebna firma, nezvanično Honor i Huawei dijele dosta toga.
Printable View
Zvanično je zasebna firma, nezvanično Honor i Huawei dijele dosta toga.
U pravu si za navedeno. Ali u suštini, RND program Huawei je na usluzi i Honoru, sto se i vidi po svim modelima i to je difnisano ugovorom u trajanju od 5 godina tj do kraja ove godine.
Sa mogućnošću obnavljanja [emoji6]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Da da. Zato sam i napomenuo u prvom postu da ćemo videti šta će se desiti. Inače, plan Huawei je da se do 2026 vrati na trece mjesto u svijetu mobilnih telefona, sto je praktično nemoguće bez neke velike akvizicije, na primer sa Xiaomi. Sve je moguće, Kinezi su to...
Teško...
Evo kako to izgleda trenutno... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67c4e375e0.jpg
Slazem se da je tesko. Ali evo jedne slike sa info o rastu YoY. Ovo je iz decembra 2024 gdje su saopštili taj cilj. U suštini, imaju dobru logiku da to ostvare kod azijsko tržište. Insajderska fotka za H1 u 2024.
[IMG]https://i.ibb.co/HphSHZ2p/20241206-092525.jpg[/IMG]
Njima je kinesko trziste dovoljno da ne budu u minusu naprotiv a dosta ljudi medju njima i ja bi se vratili na huawei da srede google servise ili makar srede placanje jer je i meni to konkretno veliki minus s obzirom da ga koristim 2 3 puta dnevno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auh, ovaj Flip 7 me svrbi opasno, ove godine su ga baš skockali onako kako treba, eto još da je 45w punjenje tu.
I mene ali mi se ostaje sad na ios kad sam se vratio na njega posle 10 godina
Brzo će i iPhone fold. Možda ne ove godine, ali do kraja 2026. bi svakako trebalo.
Nikad fold kupio ne bih
Sto manje telefone trazim, dosta mi je cigli
To sam i ja pričao Kaemse, ali kad sam prvi put presao na Foldable telefon, nema trika da se vratim na obican. Pogotovu sto u zadnje vrijeme primjecujem da mi vid slabi, vjerovatno sa godinama....
Bann ja uzeh iphone 13 mini evo tri mjeseca
Kakav telefon, kakva gospostina
Sad na more u dzep ga stavis brate gospodski nema ono pistolj nosis i slicno
Ozbiljno se lomim za flip ali ovaj uzeh nov sto znaci da moze koju godinu a ne bacaju mi se pare i to ne male za flip 7
Sve je to do potreba korisnika . Ja sam nosio fold skoro dva mjeseca , bas mu nisam nasao primjenu i ako sam mislio da hocu . Prvo sto je ekran kad se otvori van svih standarda , bukvalno ni drustvene mreze , ni YT ni nista nije preko cijelog ekrana . Uz to je fold 4/5 bas cigla za nosenje , ajde velicinu bih mu oprostio ali debljina brateee , ne moze u dzep da se nosi
Zato sad mislim da su dimenzije rijesili sa Fold 7 ali opet ostaje taj ekran koji je skoro pa kocka kad se otvori
Ps. Da se razumijemo strasan telefon bas strasan svaki pa i stariji modeli i ko mu nadje primjenu ne moze bolje . Lik kojem sam ja prodao ovaj moj koristi autocad na njega i otvara projekte i on ga nebi mijenjao nizasto. Ja sam mislio da cu na njega malo komfornije koristiti teamviwer i anydesk ali sam skapirao da zrtvovanje svega sto koristim u 90% vremena nije vrijedno zbog dvije aplikacije koje koristim po nekad.
Flip4 sam kratko koristio ali mi se bas grijao , baterija kratko trajala i kamera nije ni priblizna premium modelima . A flip bih bas rado opet nosio posebno sad ljeti
Pps. Volim da promijenim tel i da prodackam nesto novo , trudim se da nisam pristrasan ni jednom brendu ali kad god uzmem neki android i kad se vratim ponovo na iphone osjecam se kao da sam dosao kuci [emoji1] ali sve je to stvar navike i jednostavnosti
Ne znam za vas, sve je stvar ukusa i navike ali ona izbocina gdje se preklapa ekran me odbija i da pomislim da kupim telefon na preklop. Jednostavno mi bode oci sto nije ravno.
Koristio sam ja i Fold 3 i Fold 5, i Flip 2 i Flip 4 i Motorolu Razr nekoliko generacija, čak i Huawei Pocket.
U suštini na Flip me najviše nervira kod Samsunga što mi za 80% stvari traži da otvorim telefon + nemam SwiftKey na malom ekranu. To nijesu riješili ni na Flip 7.
Motorola to ima odavno, ali Motorola kamere su kršina. Huawei pocket sve ima, i kameru i ekran, ali nema Google servise.
Što se tiče Folda, 3x sam mijenjao ekran na Fold 3 i na kraj dobio zamjenu uređaja. 2x sam mijenjao na Fold 5 i na kraju ga prodao. Nevjerovatno je da ne mogu da naprave foliju kako treba.
to je stvar koju primjetis jedino ako posmatras nesto sa strane....tj telefon u necijim drugim rukama...ja i ne znam da postoji
mene nervira sto i dalje gomila apliakcija nije predvidjena za fold...sto se gomila restartuje prilikom otvaranja ili jednostavno ne moze da odradi primjenu rezulucije...
baterija je druga stvar koja mi nikad nije kod folda odgovarala....ali sto jes, to je da ga volim kad odem na odmor pa se uvalim nedje da gledam kakvu seriju i sl...
nakon 6ice pitanje je sto ce biti naredni telefon....mnogo su vece su sanse da to bude ultra
Pazi, to što se tiče aplikacija, unfold koristim uglavnom kada gledam izvjestaje, tsbele, ppt, pdf, slike i Move TV. Aplikacije relano tesko možeš koristitiu unfold rezimu. Realno, nije ni predvidjeno za to.
u kojem god rezimu ga koristis prikaz nije dobar... kad je sklopljen onda sa krajeva okine dio
Sta rekosmo
Moze li se na ovaj flip 7 javit covjek a da ga ne otvara?
Može na 3,4, 5 i 6.
Valjda će moći na 7.
https://youtu.be/bsb9WZxuZ6k?si=vBLzZKKq-FcICCkO
Zna li neko da li ovaj trade in kod Samsunga ima neko u Evropi?
Uzeh Flip 7
Da vidimo kako ce to da ide sad
Ne znam kako se moze zastitit ovakav tel
Moram to procackat, imam osjecaj da ce se brzo izgrebat
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Latercase ili Pitaka.
Ako ga budem uzimao ima da uzmem crveni, greota ga je u masku stavljat u PM, ja bi radije ovako nešto, vjerujem da je protiv ogrebotina efikasno ?
https://moutfitters.rs/
Jeli moguće da preko Tcom-a Fold 7 na 24 rate izađe 2200€??
Izađe 2277e ako ćeš na rate. Tj. 94.90e mjesečno na 24 mjeseca. Naravno moraš da imaš neki paket, makar onaj od 5e.
Ako ćeš bez ugovora na keš onda 2500e.
Vidiš kako je logično to kod njih [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Recimo u Tehnoplus je 2210 uzeo na rate ili sa kešom. Znaci 91.60e mjesecno na 24 mjeseca.
Zašto bi iko ikad kupio u Telekom [emoji1787]
Evo recimo uz ugovor na Telekom
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8eafdf3909.jpg
Osim preko 2000e daješ još preko 650e za paket [emoji1787]
Bolje na kamatu uzet pare [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Strpite se mjesec dana pa ga kupite za 1300e [emoji1]
Ja svakako imam 3 postpaid broja, oko 70€ mesečno plaćam, i gledam opet cijenu, i ne vjerujem....2000€ košta tel....Što kaže Stivi za par mjeseci će biti duplo jeftiniji.....
Za te pare vrhunski Android/iPhone telefon i M4 macbook AIR :)
Prodaja je krenula
https://benchmark.rs/vesti/uredaji/s...upni-u-srbiji/
Ako je suditi po preprodaji, pun pogodak..
Pa ja ga imam evo nedelju dana
Cak se i kod nas mogao uzet
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E zbilja što se zaleće na Flip 7, Flip 6 djeluje kao identično rješenje za 30%.manje para [emoji3]