slusao sam ovu himnu od perpera i nije nesto
Printable View
slusao sam ovu himnu od perpera i nije nesto
himna je skroz bzw....da ne bude zabune uz NASU sam reprezentaciju naravno :)
Napravite vi bolju himnu, pa cemo nju da pjevamo! :wink:
juce je jedan drug trazio 4 karte za zapad, i zena mu ladno dala sedam, zbunila se:) e, sta se radi...
e njemu 7 nama iz bara ni jednu.Sto je ta bruka?Organizacija im je ka i drzava. ULTRAS NO POLITICA
One zene nisu znale ni dje su, a ne sto drugo!!!!
Na zadnjem albumu niksicke rok grupe DST postoji jedna navijacka pjesma sa mnogo dobrim tekstom... pocetak pjesme ide nesto ovako
Ajmo sada svi u boj podignimo barjak svoj
za pobjedu moramo hrabro da se borimo.......itd
kada bi se ova pjesma malo doradila i na par mjesta ubacila rijec
Montenegro ili Crna Gora bolje himne sigurno nebi smo mogli imat
a mogli su na ovaj spot bez ovih djevojaka i antena...respect za perper svakako
Ma meni je pjesma simpaticna masu. Ne kazem ja sad da je ona nesto vrhunska, ali polako ljudi. Tek je pocela da nam igra reprezentacija. Ne mozemo sve odmah ocekivati. Polako ce, uz vrijeme, i vise pjesama da nastane...
Molio bih nekog ako moze da mi izbaci link ka slici ili samu sliku dresa crnogorske reprezentacije! Procitah da Didi nije bas najzadovoljniji njegovim trenutnim izgledom. Ok, ali ja bih isto da ga vidim, ako je ikako moguce prije utakmice. :D Grazie!
Meni je takodje pjesma "simpaticna". Dobro ce doci za pustanje pred pocetke utakmica.
Pjesma jest dobra, a i spot isto, steta sta nisu pricekili koji dan da ubace u spot atmosferu sa stadiona, ali stvar jest u tome sta ova pjesma tesko moze da bude neka navijacka himna, trebalo bi neku malo "zescu" i "nabrijaniju" stvar napravit, da publiku prodju trnci kad je cuje, da se moze pjevat na stadionu, eh da je napravit nesto kao sta rade navijaci Panatinaikosa ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yURx9vDiv2Y
Ovo se zove navijanje i luda pjesma
Evo postavio sam spot pjesme za download za sve one koji zele da je imaju u svojoj video kolekciji.
http://w12.easy-share.com/931610.html
Pjesma nije losa, ali spot:confused: , bolje bi im bilo da su spot snimali na terenu stadiona, imalo bi nekog smisla ovako ...
ja ne mogu da zamislim sebe da pjevam ovu pjesmu, mogli su dati out da smisli pjesmu, jer je ona njihova za buducnost bila bolja od ove
Ada ljudi nije owo pjesma na koju cemo da ustajemo,drzhimo ruku na srce i da pjewamo swi u glas kao na nacionalnu himnu... Pjesma kao swojewrstna reklama,da se zna da postoji ta reprezentacija,da ima nawijache,ljude koji je bodre... Bolje owakwa(btw meni se swidja:D ) nego da nema nijedne... :D Fali joj 'zhestine' ali bice prilike i za nowe pjesme... :D Swaki pochetak je tezhak! :D :D :D
Oce li bit semafora na stadionu ?
hrabri sokolovi...a kako je gadno ljudiiii..ajde da je sokolovi,ali hrabri ? da mi je znat ko je odlucio tako
Bruka i sramota da semafor nemamo...tj da nije predvidjen u fazi renoviranja
Mozemo li sto je prije moguce objavit taj spisak za nas iz inostranstva koji nijesmo u mogucnosti pratit press konf.
postaviće onaj stari, samo da nadju nekog dečkića da se penje i mijenja rezultat :lol:
Ewo Shofro sad izdiktira spisak ... :D Dako bude to brzo na sajtu ... :)
Ne mogu da wjerujem da nije pozwan Ivan Charapic?!?!?!?! Pffffff....
bez radonjica, andrije i nikezica, klasican spic samo puro... jako tanki po bokovima, vjerovatno ce burzo malo vise lijevo, risto maksimalno ofanzivno.
andrija delibasic, nikola nikezic, bivsi omladinski jugoslavije i scg, napadac sutjeske, najbolji strijelac slovenacke lige..:)
i napadac buducnosti, ako mislimo na nikezica, mislio sam da mislis na nekog drugog, a delibasic, dje je on, posto za njega nisam cuo odavno dje je
ja ne mogu da vjerujem da su vujovica iz buducnosti pozvali, ako je gledao ko utakmicu sutjeska - buducnost, onda zna zbog cega ovo govorim, mada i prosle utakmice je ocajan bio
Protiw Sutjeske niko iz Buducnosti nije igrao da walja ako cemo prawo... :D
No ne mozhe se gledati samo jedna utakmica,eto npr. protiw Mladosti je odigrao fenomenalno! :D
Njemu forma mnogo warira iz utakmice u utakmicu,tako da je po tome problematichan masu... :D