Između 13-15 gradske, 8-10 otvoreno, štedljiv je to motor ali ipak je QSADAM teško vozilo
Printable View
vjerovatno je to dobar auto, ali ja mislim da je Q7 kvalitetno ruzan auto
zato sto je tako rekao jeremija?
meni se djasvi, novi model sa ledovima i koza im je - bruka koliko dobra.. barem u w12, jer je to jedini u koji sam se vozio i koji sam vozio
(ako Bog da opet da se ponovi) :)
prosvijetli me...
U S modu trosi mozda litar vise.
Phenix, 14-15 kroz grad, 8-9 na otvoreni.
nemam neko vece iskustvo u voznji istog..vozio sam par puta nk-pg i nk-kl i nazad naravno..vozio sam u d modu i to je sasvim ok..pristojna potrosnja na otvoreno..u S na otvoreno trosi lijepo..nebih se slozio da je u pitanju 1/2 l vise.. (na osnovu mog "iskustva" potrosnja je bila malo visa) a po gradu kad se u S vozi sve kovnice od 50 centi ispadaju iz auspuha..toliko o potrosnji istog.. ;)
Znas li sto se dogadja kad saltas u S a opet vozis normalno?
Nista, drzi ga u 3000rpm...
ja na corsu 1.2 imam S, bez zajebancije.
hahahah :) :) .. ako bude bilo prilike javicu ti :p
svi mi koji vozimo neke "tranje" od 100 do 150 konja kad predjes u 250 a jos u S sigurno ne vozis normalno..bar ja ne..licno nemam priliku da svaki dan vozim dobra kola pa da sam navikao na jake motore i da lagano kruziram gradom ili od grada do grada nego kad $edem u nekog "zmaja" ne zalim ga bogami taman ka da je moj. ;)
meni je na turbo benzinca minimalna razlika bila izmedju S i D mode-a ako vozim priblizno isto... Ubacis u S kad oces da pretices par kola ili da ga poklopis nedje... malo brze salta i duze drzi obrtaje.
ali poklopi ga u D - isti **** :D
zato sad nemas "S" opciju, i ne mozes brzo pretec ka prije
sad se moze brze i slupat no prije , s obzirom da je kupi brze no sve sto je imao do sad ; )
S mode kao sto trile kaze samo drzo obrtaje,i salta na vecim obrtajima,i brze salta,nista drugo
litar vise
Trile udesis li i ovoga, pravac u onu prodavnicu bicikala u lepu katu...
Srecna trgovina i da te dobro sluzi ;)
btw nikad mi se nije svidjao TT...
dje tek sa biciklom ce napravit pizdariju, ajmo kvote i kladjenje kolko ce mu trajat
Ozbiljno si kupio zuti TT? Koliko god da je zut nije Imolla Yellow :)
skoro imolla (osim branika) :p
Neka je srećan Trile i nemoj šteđet na gume ;)