ovaj step = fresh step protiv vonja nogu
kakav otrov..
ahahahaahaha, i cuveni PEZ.. :)
Printable View
ovaj step = fresh step protiv vonja nogu
kakav otrov..
ahahahaahaha, i cuveni PEZ.. :)
Ao... čoko moko, najjači sladoled :(
Kapri najjaci :mrgreen:
A jel se neko igrao balvana??? :lol:
to neka beranska igra? :mrgreen:
nije ga to u masline dolazilo :D
ahahahahahahhaah kakvih balvana hahahhahah e sislo je dosta Beranaca u Podgoricu ali nam igru balvana jos ne pokazase..
Ahahahahhaha………koja je to sprdnja bila, skupi se nas desetoro na veliki francuski krevet od roditelja, najveci i najjaci igra balvana i valja se po krevetu dok ostali skacu……..ahhahahahahah suze mi krenu kad samo pomislim kako bjese :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zmurke na loptu,pa samo li se ovaj malo odalji od lopte,neko uzme loptu,pa mu je opali u picku materinu pa dok je ovaj nadje mi se sakrijemo bog te pita dje..znala je jedna partija da nam traje sat-dva
$eca li se ko jezero-more,prije partije fudbala :D
Tooooo :) :) :)
Играње рата, а пиштољи су нам били руке, па удри рататататататтата...А ја сам први пуца, ниси но ја итд :d
ja i drug smo pravili auto od dreveta :D znaci slicno je bilo reno-u 4, ali nam tockovi bili od kolica za bebe, uski pa nam propalo u livadu :) eeee, lijepo li je bilo...
a kilikeri, kako mi je bilo krivo kad izgubim poruculanca, ima sam iz koze iskocit... :D
ja sam odrasto na ulici i uz ritam turbo folka
i mi smo pisale leksikone ispred zgrade, pa se kikotale na pomen simpatije, a oči prevrtale na omiljenog glumca ŠvaJcenegera :lolblue: Još uvijek imam tu svesku.
Moji su, da ne bi vikali sa šestog sprata, kupili pištaljku i dovoljno je bilo samo jednom da se čuje, nema onoga još 15min nego trk kući. Igrali smo i lastike :) joj, kad se sjetim da sam mogla dosta da skočim, sad više i ne skačem...na lastiku :) sjećam se da smo upadali oko Doma vojske, pa su nas vojnici sa puškama jurili. Klošarčići maleni :D Jedne nove godine se u istom tom Domu okupilo puno djece i roditelja, jer su se dijelili paketići (koje su roditelji kupili svojoj djeci). Prozivali su po imenima sve dok u jednom momentu nije cijela sala krenula da trči i da se grabi za kese. Strašno. Jedna komšinica je stalno htjela da se igra sudija :D kao mi smo advokati i sudije hahahaha uff, kako je njenaq baba pravila kremić, njam. Eee, kakav sam šamar jednom dobila, jer sam petljom od kaiša otključala zastavu na parkingu i ostavila je tako, klošar!
Igrom slučaja (ili je to sudbina) često sam u istoj zgradi, gledam većinu te "djece" koji su ostali tu da žive. Neki su bolji nego što su bili, neke su slomile devedesete, a neki više nisu među nama...
Kako god, pomjerila bi momenat kad sam odrasla za jedno 10god. da mi može bit'...
ja nisam imao djetinstvo nego sam morao sa 10 godina da idem u sumu drva da segam cijepam i vucem
mi smo ispred zgrade , gdje sam zivjela do '99, imali mačku i psa ja mislim... hranili smo ih, i posle nekog vremena su uginuli. zvali su se tom i džeri :) naravno, igrali smo i lastike :)
nemoj jednu,pusti dvije :)
hahahahahahaha :)
Eh. Izaći 90-ih ispred zgrade sa ogromnim parčetom domaćeg hljeba namazanim kremićem, ljepota! :mrgreen:
bande koje su se skupljali da igraju klikera dok sam ja uvjek igrao protiv svih (nisam imao konkurencije :D) neopisivo...
fatalice na cijevni cim bi pao mrak...
a tek sto se na Zabjelo cinjelo hahahahh kad se sjetim...lijepa su to vremena bila...a onda u centar,kod stare vatrogasne...ihaaaaa :)