Originally Posted by
alien
uf, evo jednog loseg iskustva sa ckb vizom i google checkout servisom. naime prije 12 dana sam platio nesto za forwardit, i javilo i meni i njemu da je transakcija uspjesno izvrsena. medjutim poslije 7 dana (10.05) stize mail od gugla da poslije vise uzastopnih pokusaja nisu supjeli da skinu sredstva sa kartice i da kontaktiram moju banku. u banci su mi objasnili da nije problem do njih vec do gugla(nisu im poslali clearing). kontaktiram gugl-odgovaraju da nije do njih vec do moje banke-ne odobravaju transakciju... i tako redom, pravi ping pong.
ne bi bio to problem nego su mi sredstva blokirana, stoje na rezervaciji. ovi iz banke nece nista da urade dok im google ne posalje mail da nece obaviti transakciju a gugl boli dupe. tako da ja sad moram da cekam 2 mjeseca da mi ckb oslobodi 200e. prelijepo.
naravno, ugasio sam google checkout, a ovih dana cu i vizu od ckb, cim dodjem do mog novca. a morace mi odblokirati ukoliko misle da zive od mojih poziva i mailova, jer to je moj novac! a proslijedio sam im odgovore od gugla, kao i screenshot moje otkazane porudzbine, ali njih to ne tangira.
bas me zanima da li im je danas sve jedno kad zbog ovakve gluposti izgube dugogodisnjeg klijenta
a inace sam vec izgubio oko 11e na padu eura, prije 14 dana je to bilo 194e, a danas je 205