Ma cim su ih pustili u Srbiju pustice ih i kod nas,jos su u Srbiji ostavili prazna mjesta za nove kanala,znace rade na ubacivanju novih kanala,sto je najvaznije,ja licno najvise cekam MGM i ES2...
Printable View
Ma cim su ih pustili u Srbiju pustice ih i kod nas,jos su u Srbiji ostavili prazna mjesta za nove kanala,znace rade na ubacivanju novih kanala,sto je najvaznije,ja licno najvise cekam MGM i ES2...
Ma ne, oni ih ubace,gdje im volja,vidis i sam gdje se nalazi Fox life,a gdje je Fox Crime,ti ne treba nista da radis,kad ih puste na nase kartice,resiver ce ti ih ocitati :)
Update-om posalju novu listu kanala sa novim rasporedom.Ne mora biti novi kanal na kraju.
Probaj da ga ostavis desetak minuta na RTS1 kanal,jer se na toj frekvenciji i radi update.Mozda se pojave novi kanali.
Evo sad tek dodjose reality i romantica,ali ispreturali kanale dobro :)
br 1. Pink M :joint: :) nema eurosport2 jos :mad:
Ostavljen je prostor za ubacivanje novih kanala,novi raspored mi je mnogo bolji,cekamo nove kanale,stize i Disney i ESPN America
Koliko sam primjetio ostavljeno je 7 slobodnih mjesta... Eurosport2, ESPN America, Disney, Discovery ID, MGM, i vjerovatno ostali novi pinkovi kanali... Nadam se da ce es2 ubrzo :)
zone reality dobar kanal, romantica raspad.
Svaki dokumentarni je dobar, dok su se ovi kanali sa sapunicama mogli i zaobici.... Takodje mogli bi da skinu i Golf Klub, a ubace sad ovaj novi Arena Sport :)
Kazu da ce danas stici Discovery ID,nadam se da ce biti tako...
edit: http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=934
Stigao Discovery ID umjesto Super Nove TV
Samo sto ga ukljucise, otac zadavi cerku :) kakve bolestine ima po svijetu :P
Koji kanal na totalu prenosi kosarku srbija-spanija, pa su rts2 skrembovali ? :) degeni
Rts 2 ,ali na Digi ili CS.
izgleda je rtcg2 zakupila pravo prenosa za crnu goru pa gase rts2 u vrijeme kad rtcg prenosi pff
Dobro je da jos neko postuje prava, a ne samo T-Com da bude babaroga i narodu uskracuje zabavu.
Iskreno bolje da se trajno ugasi drzavna televizija, nego da zbog njih potamne bilo kakve kanale
edit: Zna li neko kad konacno krece eurosport2 ?
Ljudi, znate li hoce li Total zamracivati RTS1 danas zbog utakmice Srbija-Francuska?
samo potamne na kosarku. na fudbal ne bi trebalo, jer nijedan kanal iz cg nema prava prenosa te utakmice
Ja sam cuo da "ekskluzivna prava" za ovu utakmicu ima PinkM. Pitanje je da li je to istina
Prenosi Pink m,ali do sad nisu skremblovali,u svakom slucaju vjerovatno ce prenos ici i na RTS SAT,a njega niko ne moze da skrembluje...
Znam ali na Totalu nema RTS SAT a evo sam zvao Total i rekli mi da hoce da ga zatamne tako da mi ostaje da trazim nedje Mkabl