Juventus kao sto vidimo 3:0, pa i Roma bi mogla nesto ako bog dade[emoji23]
Printable View
Juventus kao sto vidimo 3:0, pa i Roma bi mogla nesto ako bog dade[emoji23]
Sto prozivljava Milan, prvo protiv Koma koji ih je rasarafio od igre i sansi, a sad i od Rome. A kad se mnogo promasi, vazda stigne kazna [emoji2] Alegri se klasicno userava u fudbal, najsramniji trener ikad, samo misli kako da se odbrani a naprijed sta napravi
Fabregas je car
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Mozebit a i ne mora
E zamislite da ovo bude sampion italije ili napoli koga juventus prosipa 3-0,leleee.
I koji ne moze dobit kopenhagen sa igracem vise
Znalo se da ce ih juventus prosut nakon meca iz danske
Prognozirah iks,samo pogrijesih da će da “grizu”. Sramotni Milan,zamalo se iščupaše kao protiv koma,kolko sreće imaju jbt…
Ali ali,plus 5 već sad,nije lose 🙂
Moze rezultat sto se mene tice
.
Mene samo interesuje kakva ce prica biti Sofru, znam da je nade polagao u Parmu [emoji23]
Koga više briga šta onaj bolesni orangutan kaže. Ionako nikad ništa lijepo nije rekao za Inter. Može samo da cmizdri kao pickkica.
Parma nije loše igrala.
Rezultat ne predstavlja pravo stanje na terenu.
Ali idemo dalje jbg.
Sad Buventus doma.
Biće zeznuto.
Parmi vjerovatno samo ta fiorentina može da napravi problem,realno fiorentina ima ekipu za gornji dio tabele,mislio sam da će dosad već i proradit,ali ima još dosta do kraja.
Nije ni taj lece loš mislim,a i sam si rekao čini mi se,pa ni ova Piza,iako je prelose odigrala protiv intera ne računajući ove golove sto su postigli,mada onaj prvi im je bio poklonjen…
Fiorentina ima ekipu za sredinu tabele ali nešto im ne štima.
Po meni je kandidat za ispadanje i Torino baš su trube.
Ali što čini Paladino, jako dobar trener, šteta što ga Parma ne uze.
Nije da pomno pratim ove slabije rangirane ekipe vec eto samo usput pogledam ali stvarno Fiorentina izgleda kao da se istice..
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a21865..._share_counter
"Moj san je da se vratim u Inter. Navijam za Inter i volim klub. Nadam se da će se to jednog dana desiti", rekao je srpski vezista za Skaj Sport.
"Svaki navijač Intera može da me razume - ili imate Inter u sebi ili ga nemate. Inter je jedinstvena ljubav, ne mogu to da sakrijem. Ja sam navijač Intera i dobar je osećaj što me Inter prati. Ali trenutno igram za Briž i poštujem Briž. Moja glava je fokusirana samo na ovaj klub i ove navijače. Sanjam o povratku u Inter - to je san koji čuvam u sebi, možda će se jednog dana ostvariti. Samo Bog zna budućnost. Ali gde god me budućnost odvede, želim da je živim kao protagonista", rekao je mladi fudbaler.
Ako ga ne dovedu posle ovih rijeci onda su debili parekselans, a mali je bolji i od Barele i od Calhanoglua
Unistio sudija meč
[emoji170][emoji1665]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Misliš na crveni karton juventusa ili na neregularni drugi gol juventusa(faul nad lautarom prije gola,a i prije toga bio još jedan faul koji nije sviran)?
Auh,kakav meč,imao sam osjecaj da će bit ovako nešto posle 1-1.
Prvih pola sata bas loš Inter,iako je bilo 1-0,onda do kraja poluvremena bolji…
Drugo poluvrijeme nema sto komentarisati,jer su ga igrali sa igračem više,ali se juventus odlično držao,kako ne može Inter s njima pa to je čudo.
Zalosno bi bilo da se ovo nije iskoristilo,ali jedno samo mogu reci,vratilo se juventusu,tj. Interu za onaj prvi meč kad je bio bolji.
Sad još da se tresne taj Milan i da se počne slavit skudeto🙂
I sto se još vratilo juventusu(morao sam da pogledam snimak opet jer sam zaboravio na to) je gol za pobjedu Adžića u prvom meču,kad je prije gola bio očigledan faul nad turamom. Slobodno otkucajte na YT da se prisjetite,koga god peče ovo isključenje kaluluA nocas 😉
A sjetimo se prosle sezone kad se odlucio Skudeto na stetu Intera kad je Bolonja ukrala aut za 40+ metara kod gola + nedosudjen penal nad Bisekom protiv Rome. Mora se neka greska i u nasu korist omaci. Mada ono od prosle godine se moglo VARom ispravit ali nije bilo volje
Pretpostavio sam da će komo otkinuti makar bod milanu,realno su i u proslom meču zaslužili više.
Bliži nam se još jedan skudeto🤗 ⚫️🔵🤗
Inter pred scudettom, neozbiljan Milan sa masu prosutih bodova protiv manjih ekipa..
Ne može Milan osvojit ligu kad kiksa svaki drugi,treći meč.
Inter je preozbiljan ove godine za ovu ligu,valjda su to ljudi trebali da shvate i ranije. Uz sve dodatne meceve koje su odigrali u ligu sampiona i kup italije,oni su na +7… laganoo
ne vidim ni neko interovo kiksanje da moze ugroziti scudetto jer evidetno da ostali ne mogu svezati seriju pobjeda.. Allegri ima alibi jer cijele godine prica cilj je top4
Ja se samo bojim Kivua da se ne usere sad kad je svjestan da ima ozbiljnu prednost jer je neiskusan. I plus je kesa cim forsira 352. I ne sumnjam da ce se vadit na povrede ako kiksa sledece kolo, kao da su Tiram i Boni kese pa ne mogu da mihenjaju Lautara. No srecom italijansko prvenstvi nije sto je nekad bilo pa se sa ovim rosterom moze uzet titula. Da je Konte ozbiljan, tj. Da nije mijenjao formaciju od prosle godine kad je igrao sa 4 pozadi, opet bi uzeo titulu. Ali i on je vagina kao alegri cim je posadio 5 defanzivaca u zadnjoj liniji kad se brani. Isto to i Kivu radi. Zato se Italija raspada.