zadnja loza, ali svejedno. gotova sezona, pisipropalo. juti srecan top 5 pik.
Printable View
zadnja loza, ali svejedno. gotova sezona, pisipropalo. juti srecan top 5 pik.
ugh, malo li je sto ant ne igra, nego ocekujem da u dresu denvera po ko zna koji put zablista scott foster.
tony bro i scott foster back to back... sta je sledece, marc davis protiv lakersa?
Mozda ce se Denver konačno radovati jer odavno nije pobijedio Minesotu.
Sad i imaju neke sanse kad nema Edvardsa.
minott 15+9 i +42 na terenu, bosanska magija 16+6 za 19 minuta. eeeee, time connellyju, krtice nijedna.
scott foster. kakva sujetna pizduljina.
Svaku noc po 50-piece neko
Ne sviđa mi se to uopšte iskreno.
Jbg, 82 utakmice, nije ni realno da sve budu maksimalno profi.
A ovaj Rivs oar mjeseci prije ovoga nije nista moga ubost u PO i posle vadjenje na povredu.
E takve su to pedesetice.
Rivs 22 slobodna, cijela ekipa Kingsa 18.
https://www.youtube.com/watch?v=MRmZqzYTkZA
utakmica je bila izjednacena, a onda su scott foster i jamal murray dodali gas.
medju onim nepisanim pravilima treba da se doda i da se scott foster ne salje da provjerava svoje odluke, jer ce poceti da izmislja pravila samo da ne bi ispalo da je pogrijesio.
Knicks v. Bucks nocas. Nadam se da ce se gledat lijepa kosarka potencijalnih EC finalista. Let's go Knicks!
And 1!!
E pa....
https://x.com/BadSportsRefs/status/1...CLLoe3-lA&s=19
glupo gather step pravilo koje se iskrivilo do praga pucanja.
vjerovatno najgora townsova utakmica u dosadasnjem dijelu karijere. negdje sam i ocekivao da ce da se ovako nesto desi kad ne dobije svojih par suteva u prvom poluvremenu. sto je negdje i do trenera, uspori i odigraj dvije akcije, jednu da ostane da sutne sam za 3, jednu na niskom postu nesto da izrilja, nema veze i da promasi, samo da je angazovan na neki nacin na obije strane terena... a pogotovo na kojoj je bolji.
al ne sviraš ovo kao korake i automatski nedje daješ prednost giannisu i onda odsviraš neki minimalni kontakt kao faul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakva je ovo paljba u bostonu, staeovo? 19 trojki u 1/4.
Pocnes da koristis dobrog centra kog imas na klupi i odjednom vise nema da klupa pravi minus, a glavni igrac ima najveci CARRYING job in HistOrY
Kakvo otkrice, jbt.
Kenjanje u kontaktni sport.
Napadu das nosene, trokorake, stepbekove od cetiri koraka, ruku da odguruju, a odbrani sviras kad igrac u tebe udje tijelom.
Ili onk najretardiranije kad na pump fake defanzivac skoci, pa iako to uradi vertikalno, suter ce dobiti faul i ako nema kontakta, i ako se baci u igraca...
On u svom cilindru ima da skace kad god hoce, koliko mu drago, a retardi od organizacije treba vise da batale taj retardirani kriterij.
Bio Janis ispod kosa i uze na silu da gura branica, gura, odguruje, zakuca. Ono sto stalno radi kad se potkopa i uspijeva svaki put.
Ali uspijeva jer realno radi nogama na sve strane. I onda vidim sudija svira korake, ja se prenerazio.
Naravno da gotovo uvijek pomjeri pivot nogu, gotovo nemoguce je odgurnut velikog covjeka bez rada obje noge, ali kako nikad to ne sviraju, ja ono u cudu.
Ali sto se ono veli, toliko su oni skilled da i kad bi se dala sansa odbrani i postovala pravila, ovi najbolji igraci bi se isto prilagodili istim.
Imam teoriju da je Memfis morao da otpusti Lareviju jer im je s njim IQ makar da budu treci od pozadi po IQ umjesto poslednji.
Decko je ozbiljan, skroman, tricas, pametan u odbrani, zna da spusti loptu na parket, ali sto ce im to.
Ostali su oni mrcovi Aldama i Wels da se koprcaju, ali mislim da im se sprema metla.
Nekako kvare svojom pametnom igrom sve one gluposti sto rade drugi.
nevjerovatno. stativa bila.
Na parketu Rivs sa Vandom i Hejzom i nema udvajanja za Rivsa da oduzmu kreaciju i flow, jos se Naz sve povlaci tacno ga zove da se zaleti u njega...
Srecom nisu kaznjeni, ali valjda je bejzik da se rezultat stize ako pustis da lopta ide do Vanda i Hejza.
Svi ovi oko Rivsa su sad malena damu.
Svi oni ce gledat njemu loptu da bace.
I Sota svoje krpelje drzi podalje od njega dok ne primi loptu.
Pa valjda mu udjes u dres da je ni ne dobije, pa neka Dominejton rjesava.
Cekaj, zar nisu koraci ovo Ejtona bili???