Vakat je bio da se dobije kući,posle tri remija,jake ekipe djenova,kaljari.roma,sad ova nezgodna parma :)
Nikakvo kmecanje makar sto se mene tiče,naveli smo situacije koje se mogu provjeriti. A bilo ih je koliko pratim Milan pofino ove godine
Printable View
Vakat je bio da se dobije kući,posle tri remija,jake ekipe djenova,kaljari.roma,sad ova nezgodna parma :)
Nikakvo kmecanje makar sto se mene tiče,naveli smo situacije koje se mogu provjeriti. A bilo ih je koliko pratim Milan pofino ove godine
Gubiš do 92-og od davljenika i uz poklonjen penal.
Ovome se pošten navijač Milana ne može radovat.
U trenutnoj situacije jedino Parma moze biti davljenik nikako Milan
Pa na Parmu sam i mislio.
U ovom meču je Milan bio davljenik do 92-og.
Koliko je Inter srecan klub sto ima Tirama. Masa x ubrzanje x tehnika. Nema cijenu trenutno.
Ono sto je Tiram za spica, to je Dumfries za svoju poziciju, samo da ih zdravlje posluzi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Fala Interu što dobija ove Parmine konkurente :)
Dajte nam ovog Taremija :)
Jel moguce da je Inter doveo Zalevskog? [emoji33] Pa ovaj mali ima ofanzivne karakteristike top za beka, mnogo bolje rjesenje od Bjukenena kojeg su poslali u Viljareal. Sad i Damfris ima dostojnu zamjenu jer je lijeva strana betonirana sa Dimarkom i Brazilcem. Moze se reci da Inter ima 2 top tima, ko god da igra ne moze pogrijesit. Samo fali regista umjesto Calhanoglua, Aslani nije dorastao. Cim Gvardiola trazi Rovelu iz Lacija, znaci da vrijedi, a to je ta pozicija sto skripi kad nema Calhe. A Calha je taman kesa, tako da Rovela moze igrat i u prve.
Mora Inzagi osvojit sve sa ovakvim timom. Tripleta numero due.
Meni se taj mali nesto nije dojmio koloko sam ga gledao u romi (ne mnogo)... Ali u ovom polu opicenom inzagijevom sistemu gdje se odmrambeni igraci stalno ubacuju u liniju napadaca i cesto igraju prvu liniju presinga nad protivnickim igracima, moze da bidne svasta...
Zalewski je prečudan karakter, dosta labav, kao Pellegrini nešto, boje se sopstvene sijenke.
Jedino kad igra za Polsku, tada se oslobodi.
A u romi ga trenutno nije lako ni najjacem karakteru realno (pricam nezavisno od zalevskog)... Mnogo su ljuti navijaci na sve i svakoga, cak i na pelegrinija sto nije branio de rosija... Treba neki reset tamo da se desi, do tad samo presija i histerija
Bilo je vremena i prije toga, pa ga nije zažimao brat.
Haha. Pa da vidimo sto su Marota, Inzagi i Zaneti tu vidjeli
Dovoljno je sto sam ja vidio brzinu i solidnu tehniku. Idealan je za ful beka, jer nije ni klasican bek ni krilo. Odlicno pojacanje za ovaj sistem
Himenez novi igrač Milana.
Konačno dovedoše dobrog napadača.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da vidimo danas ovaj prvi derbi,da li će Inter probiti led ove sezone,potencijalno bi moglo bit još nekoliko mečeva izmedju njih u kupu i ligi sampiona.
Zadnjih 20 mečeva Intera i milana 13 pobjeda intera,5 poraza i 2 neriješena,kakva dominacija. Idemo,Forza Inter :)
Vala kad vidim PavarDa u startnu postavu…aj dako me demantuje nocas
Sve sem pobjede Intera bi bilo senzacija.
I jeste da je derbi priča za sebe , ali ja ne vidim kako bi ovakav Milan u ovakvom stanju mogao i bod izvući.
Eto ga taj Calhanoglu koji gubi loptu dje ne treba. I dalje mi nisu jasni ljudi kojima on lici na pristojnog igraca
Drogira li se ovaj komentator sa arene? Veli Inter i Milan osvojili po jedan skudeto u zadnjih 7,8 godina,ja kolko znam da brojim Inter ima dva… veli prije toga za ono u rijad da je Milan izjednačio u 92,93 minut,a oni ga dali nedje u 80i…
kolko sreće ima Inzaghi u životu. da mi je samo 2% njegove fortune sad bih pio koktele i uživa sa nekim lijepom ženskom osobom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za ovakvo "iznošenje" lopte kao ovo prije gola Intera bih momentalno išuturao iz kluba.
Ovo je nestvarno kolko je milan nocas imao sreće,očekivao sam tezak meč. Odbrana im je bila bas na nivou,ajde da kažem da je najrealniji bio nerijesen ishod,ali tri poništena gola(da,opravdano) i tri stative… šteta
Zalevski vec poceo da se isplacuje, strasna asistencija grudima. Ima da se gusla jos do kraja, samo je greota sto ovo nisu dobili