Pa nije Srbin nego Bosanac :)
Printable View
Odgledah sinoć na N1 pressing, bio gost Stanivuković.
Prvi put da slušam što priča, to je sve korektno i neuporedivo u odnosu na Dodika. Pohvao sve građane da se vrate u BL, dok je Dodik govorio da je BL samo srpska. Zdrava neka priča, bap sam se pozitivno iznenadio.
Bila anketa po ulicama SA i BL, ovi iz SA svi podržavaju promjene u RS i u BiH. Računam da su obavješteniji od mene i tebe šta im se u državi dešava.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ma i Dodik je nekad pricao da se u Srebrenici dogodio genocid, a vidji ga sad.
Pazi ovog bisera Stanivukovica: https://m.cdm.me/svijet/region/stani...posten-covjek/
Tvrdim da u tom dijelu BiH nema jednog covjeka gradjanski orjentisanog. [emoji3] Nema sanse da bi u tkzv RS mogao neki musliman pobijediti, kao sto je Srbin u Sarajevu [emoji3] Po onom sto sam vidio o Drasku, ispade da je Dodikov kandidat Radojicic demokrata za ovog
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Tripleta on pravoslavac? Covjek je dobio zlatni Ljiljan sto znaci da je bio vrlo dobar u ubijanju pravoslavaca u toku rata. Eto ako i nakon toga moze biti pravoslavac onda je to isto kao sto si i ti mozda od pravoslavaca pa se za vrijeme Turaka tvoja porodica poturcila???
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Jeste li se našli, jeste.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nismo se nasli, ne volim nacionaliste ni sa koje strane, a pogotovo nacionalisticke ekstremiste kao sto je tripleta. Ali dok je covjek glup ne mozes mu objasniti neke stvari :-)
Kako da se ponisti ovaj lajk mutavi, bas sam ga slučajno upro?
Ovu bih treba žalit, baš smo se posrali u istu sve ove "tri strane" koje su izašle iz istog lijevog testisa, nego neka nam. Doće iz glave u guzica kad tad.
Poslato je nadam se :D
Ti si samo izasao iz ormara, dugo si se krio [emoji16] Ne zamjeram ti ja nista, niti sam iznenadjen, jer znam da su skoro svi prosrpski orjentisani ljudi poput tebe. Samo je pitanje koliko dugo mozete da se folirate i glumite demokrate [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tripko, ne mozes ti mene spustiti na tvoj nivo :-)
Emir Kusturica, Nele Karajlić pobjegli kod Srba zbog para jer su znali da je JNA bila sila. Bilo im bezbjednije :)
Bogić Bogićević, Mandić, Dragan Vikić, Jovan Divjak — stali na stranu vojske ARBiH bez oružja i golorukih civila i 3 godine izbjegavali snajpere i mine po Sarajevu od "braće" sa Trebevića.
Pametnom dosta.
Ali treba dosta mozga za pamet.
@el_ Nele Karajlic? Mislis Nenad Jankovic?
E taj kurcoban.
Uporedite ove dve numere, i jasan vam je rat u BiH.
https://youtu.be/07mOwLi5xL0
https://youtu.be/VyJY_i_fcoM
Pa poenta je tvoga posta bila da su muslimani pobjegli kod srba jer im je tamo bilo bolje a ono ispade da nisu muslimani? :-) tj bar jedan od njih
par zadnjih postova na ovoj temi su pokazatelj zašto je Balkan rupa, a u to ime, citat čovjeka kojem nisu dozvolili da od ovog smetlišta napravi nešto
Ante Marković: Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije Evrope
Skitnica je danas Tifa, koji je ostao u Sarajevu za vreme rata, pa nekoliko puta popio batine...Pričao je o tome nedavno kad ga je "raja" osudila zbog tri prsta i što se preselio u Beograd
A Kusta i Nele su pametni ljudi i na vreme su zbrisali iz tamnog vilajeta.
Ruku na srce, nije im bio težak izbor. Nastaviti karijeru u Beogradu ili rizikovati neku u jamu na Kazanima.
Što je Čola otišao? Što je Bregović otišao?
Masa njih je otišla jer ih je bolelo uvo da ratuju za Alijinu BiH i izigravaju halal Srbe.
A Beograd je pravo mjesto danas za karijeru, nema šta. Možda karijera rijalitija, prostitutki, narko bosova, otimača, klanova, vođa navijača, nacista iz Amerike, ubica advokata, tajkuna, velikosrpskih projektanata, gatara...
Znaš ima ona izreka: Na mrtvog vuka i zec ***** oštri
Pa tako i Dobrica Cosić sljedbenici koji su sravnili BiH i napravili svoju ispostavu bosanskohercegovački entitet PC na (č)etničkom čišćenju, genocidu, silovanjima i protjerivanjima kakve Evropa nije zapamtila od 2. Svjetskog rata.
A što se tiče ovih izbornih rezultata, treba reći da je kriza usled korone mnogo uticala na rezultate, pogotovo u Federaciji BiH.
Generalno su jako loše bile reakcije vlasti na krizu, nikakve mere ekonomske pomoći realnom sektoru, mnogo je bilo otpuštanja, a na sve su se nadovezale i one afere oko nabavke respiratora, za koje se baš pred izbore ispostavilo da su još i neuspravni.
Svaka promena je dobrodošla. I njima je vreme bilo da uzdrmaju malo vlast. Od kad pratim politiku, u Sarajevu stoluju neki Izetbegovići.
A što se tiče ove šatro gradjanske opcije koja je dozivela uspeh, ne bih se ja mnogo kladio na njih. I Dodik je u svoje vreme bio gradjanska avangarda u odnosu na SDS-ovce, pa se pretvorio u nacionalistu.
Mogao bi i Dodik isturiti u prvi plan nekog Dzevada Galijaševića i postaviti ga za načelnika neke opštine, pa reći eto kako smo mi Srbi liberalni i multietnični.