to su dvije opcije ne znam sta te zanima.
ckb uveo 5e fisno za koristenje strane kartice. I dalje imaju najbolji kurz sto se tice payoneer dolarske kartice kad podizes eure.
Printable View
Bogami nije vise 5e eo od proslog mjeseca 10% uzimaju proviziju, provjerih erste, 20%.
Zna li ko ima li koja banka da ovo nije uvela? Pretpostavljam isto da bi mi bilo i sa srpskom nekom karticom, jesu ovo uveli da bi strance drali plus freelancere
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Netacno za 10% skroz. Petkom su isplate sa upworka, naceraces me da slikam ekran :D
Nijesam mogao editovat post, nesto drugo je 10% zanemari post
Pozdrav svima!
Kakva je situacija sa bankomatima, čitam da je CKB banka uvela 5e fiksno za stranu karticu, a da je Addiko banka uvela limit od 400€. Da li je to tačno i koji ATM ima najveći limit?
Poz!
To dvoje je istina, mislim erste da ima 2000 limit, ckb 4000 tako nesto
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Pa koji je bankomat na kraju najeftiniji za podizanje, zna li neko?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kako naručiti payoneer u CG, za airbnb mi treba prvenstveno?
Moze li neko da mi pomogne, imam novac na skrillu i ne znam kako da ga podignem jer ne podrzavaju CG kao zemlju za isplatu na bankovni racun, malo sam se informisao i hocu da pitam da li mogu da prebacim novac sa skrilla na BINANCE pa na COX.IO i posle na bankovni racun Hippotekarne banke, koliko je to po vama sigurno i da li ce raditi taj nacin ili da li postoji neki drugi nacin da uzmem pare sa SKRILLA.
Ljudi, imam problem sa Payoneer karticom... Na njoj imam sredstava ali ne mogu da ih podignem na bankomatu, svaki put pise neuspjela transakcija i skida po 0,80 eura. Tehnicka podrska im je ravna nuli, vec nekoliko dana ne dobijam odgovor sta moze biti problem.
Je li neko imao slican problem?
Suport im je katastrofa, vec 3 dana nikako da mi aktiviraju blokiranu karticu
Zasto su je blokirali?
Pogresan password... moja greska
Ali ne mogu da vjerujem da im je suport takav.
Jedna kaze u 24h ce biti rijesen, drugi isto nakon 24h, treci ne radi mu sistem...
Nakon 20 agenata i otvorenih tiketa nema nikakve rakcije, samo iste copy/past recenice...
Uglavnom zadnjih 10 komunikacija sam im pisao u prvom obracanju sve tikete koje imam sa njima, odgovore koje ce mi traziti ali i njihove odgovore koje ce mi pisati
Izgleda da su i meni zamrzli sredstva zbog pogresnog pina, ali naravno ti niko to ne javi i ti se dozivas pet dana sa njima.
Moze li se Payoneer koristiti bez kartice?
Da otvorim nalog i da mi lijezu uplate i povucem na banku.
Ili mora debitna kartica za povlacenje para? Znaci pricam o klasicnoj Visa/Master kartici, ne ovo sto Payoneer izdaje. (razumio sam da generisu svoju karticu)
I kakvo je slanje medju payoneer nalozima? Moze lagano da se posalje na drugi payoneer nalog?
Unaprijed zahvalan svakom ko odvoji malo vremena da mi odgovori. Da sad ne ulazim u svu pricu oko toga ako ima nekih zavrzlama po gore postavljenim pitanjima.
Payoneer možeš da koristiš bez kartice (ona se svakako posebno naručuje). Dodaš svoj bankovni račun (devizni) i na njega možeš da povlačiš pare.
Slanje medju nalozima su malo zakomplikovali, nije kao ranije. Zavisi od toga šta si odabrao pri registraciji naloga: zašto otvaraš nalog, djelatnost itd. To ranije nisu tražili. Iz prve ruke mogu da ti kažem da su ukinuli primanje novca za ljude koji su nalog otvorili za Airbnb. Više ne mogu ni da šaljem ni da primam novac od ostalih korisnika. Nekad je moglo.
Kolega je nedavno otvorio nalog, podesio je da je freelancer preko neke platforme i može lagano da šalje naloge za plaćanje ljudima na email.
Pozz, zna li neko da li payoneer nalog/kartica mo\e da se linkuje sa postojećim ebay nalogom ili mora da se kreira novi ebay nalog kako bi se povezali ?
Preporučujete li korišćenje "payoneer" naloga ili smatrate da ima nešto bolje i praktičnije na tržištu?
Hvala unaprijed na odgovoru
https://youtu.be/X522jyKl1fw?si=g6mHYoXsPYsDWb39
Evo podataka koje sam tražio
pozdrav, nov sam sa Payoneerom , dobio sam karticu, legla su sredstva u dolarima, međutim ne uspijevam da odradim top up kartice kako bih podigao pare na bankomatu.
Aktivirao sam opciju automatic top up gdje bi u rasponu od sat do 3 sata sredstva trebala automatski da se prenesu na karticu ( tako piše ) međutim od juče se to nije desilo, stanje na kartici je i dalje 0,00.
Ima li neko ideju o čemu se radi ?