Originally Posted by
groovy
Obracam se obojici za zadnje postove, gledajte, za 40 eur dolazi preko 80 kanala ako ne i vise, dodje ti internet 3mbps i upload 768kbps onda dodje ti telefon, sto su razgovori na fiksne linije besplatne u odredjene drzave koje odredim ja naravno, samo da vidim dje se najvise zove itd...ali vremnsko ogranicenje ce postojati od 60min, posle mozes opet razgovor da nastavis isto toliko, ali ko ce pricat 60min na tel...kad ce se moc svaki dan cut. ali eto i to da ima. sto se tice svega ovoga potegnuh ja pricu za hd televiziju moji planovi su
Mobilna Telefonija
Fiksna Telefonija
HD Televizija, sa nasim kanalima i okolnih drzava
Internet brzina do 60/mbps ali da bude razmjera 2:1 a ne ka sto poneki daju 100:1
mislim da bi ovo uspjelo sobzirom na postojece provajdere da ce cijene mnogo biti jeftinije imam mogucnosti da realizujem ovo do kraja 2010 godine...vasi predlozi i komentari su mi dobrodosli, i ovo mi je u planu vec odavno na ovome radim evo vec godinu dana da dobijem izvore, jer nikako svoj izvor nemogu napravit moram pocet od nekoga, sto se tice kvaliteta paketa i slanje signala to bi bilo 100% zagarantovano....