vidjoh da vas igra(lo) dosta fifu 22 pa da ve pitam ceka li se ova nova?
ja bacim 15e na onaj ea play pro pa ako ide ide :)
Printable View
vidjoh da vas igra(lo) dosta fifu 22 pa da ve pitam ceka li se ova nova?
ja bacim 15e na onaj ea play pro pa ako ide ide :)
A vala ne no ću ove godine dati šansu ovom efootball-u, prevelika ***** su počeli da jedu ovi iz EA.
Kad sam vidio kartice u UT Serhija Ramosa, Pepe-a i tako tih poznatijih starih CB-a kao strikere, i to overall 93+ a maxe reko... Šta je sledeće čega će da se sjete, superšut možda da ubace, magije i slično....
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Previse vremena se trosilo na fifu, sto se mene tice vise ne :)
I Mario Gomez CB i to strasan [emoji1787]
Bek Mendy iz reala na MC je pobijedio,kakva kidalica i Marcelo sa špica gdje god da se spusti u vezni ili u spic,ubijaju. Ove ostale nisam probao. Igrao sam i protiv Ramosa i Pepea,bzv su bili.
Ostaviću ovu 22 sad kad sam kompletirao tim ne bih imao života sve over again. Dosta mi se igara nagomilalo zbog fife i sad one dolaze na red :)
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Aooo. Nije zar
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Fifa je nikakva a eFootball još grđi.
Ne znam igra li iko to na svijetu.
Konami je fijasko doživio s njim.
Fifa živi od stare slave.
A strucnjaci iskljucili servere za Pes 2021... Pakao.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
ma pes je pay2win
fifa je slicno ali moze i bez para lagano da se napravi tim samo mora da se igra :D
pes probah i ja prije neki dan nidje veze s vezom imas 1 mod i to ti je to :D
Meni je bitna igrivost na pes?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nije problem tim, dobio sam ja Levandovskog 99 lagano, 94 mislim da mi je prosjek overall i još imam 300k keša, prelagano se pravi beton tim bez eura uloženog, problem je što su toliko pretjerali sa karticama da je igrivost nikakva, gameplay je obesmišljen.
Mene je 197 overall, sve zive imam, ali bas se gubi masu vremena na igru
Ja odigrah par utakmica eFootball 2023 online, čak i ovakav kakav je je daleko zanimljivije iskustvo nego sa Fifom.
Mnoogo je teži, teže se daju golovi, nema pretrčavanja i igrača sa nitro ubrzavanjima, akcenat je na timskoj igri sa dosta dodavanja.
Animacije šuta i generalno animacije su mnogo bolje nego kod fife, o fizici da i ne pričamo, tu je oduvjek bio u prednosti PES.
Ono što mi se jako dopada što ima mnogo nekih situacija koje se dese u pravom fudbalu što u Fifi ne može da vam se desi što zbog fizike što zbog skeiptovanog gameplaya.
Čak mi i grafički mnogo primamimljivije djeluje nego Fifa (na PS5), definitivno ću dati šansu igri.
Kao minus bih naveo malo trom gameplay, ne bih rekao ni spor nego jednostavno vidim da tu ima prostora za peglanje, srediće to. Takođe sudija je preoštar, gotovo svaki tackle na kocku je gotovo faul i to žuti, mada stvarno na usporeni djeluje kao faul, izgleda se baš mora paziti da bude na loptu što je kod fife uglavnom bilo automatizovano :)
eFootball 2023 je isto sto i 22 da se ne lazemo :D generalno igrica je radjena kao da je napravio tim od 10 ljudi ne zajebavajte...
a fifa je takva kakva je preceruju u dosta stvari ali barem ima raznih mogucnosti... npr moj drug prije koju god na ps4 je igrao i njemu je fokus bio na FUT market pravio lik koinse i kad mu je vise dojadilo prodao acc za 350e :)
Probajte koju utakmicu online, nikako offline protiv računara. Na fifu se više ne vraćam, dojadili su mi 7-3, 6-6 itd rezultati. Ostaje nada što je ovo poslednja fifa u režiji EA, interesantno bi bilo vidjeti fifu u 2k izvjedbi.
probao brate ja kao ta 9-ta divizija prva utkmica protiv lika iz prve div :D prosuo me odma ne mogu sutnut na go itd itd bjeeez..
Ja sam probao stvarno of line, to je komedija.
Ada popljuvali su ga svi recezenti.
Ne znam jel prodato 100 000 kopija igre.
Igra je besplatna, mada mi nije jasno oće li bit više klubova i reprezentacija posle ili je to ovih 20-30 i to je to.
btw mozda cak i najgora fifa do sad :D
Pogledah par review-a, katastrofa. U trailerima prije mjesec dana sam bio donekle optimističan kad vidjeh da su radili na fizici tipa, odbijene/skrenute lopte i tako to ali oni su ladno napravili još veću arkadu užas. Bitno je da su ubacili hypermotion kod ripleja...
Lose bas,ja je uzeh cim je izasla bolja mi je 22.
Sent from my iPhone using Tapatalk