Originally Posted by
Maja
Mislim da ce u 22. drzavljani CG poceti da se pitaju zasto im se nametalo citav zivot sve i svasta i to sve za "njihovo dobro i sigurnost", a da ih niko nije ni pitao da li jesu ili nisu za to nametnuto "dusebriznistvo"..
Pitace se zasto im se u njihovo ime odlucuje/valo nesto sa cim se ni u snu ne bi saglasili, Posebno da im je transparentno navedena namjera i cilj.
To stanje ima veze sa opisanim u mojoj temi (Prognoze za 2020.)
Sve ce to izazvati kolektivnu pozitivnost i osjecaj oslobodjenja od izvitoperenih i neprirodnih normi koje su im se nametale kao "normalnost"..
Realnije ce posmatrati isfrazirane folirante koji uz dusebriznistvo nametanja pravila i porobljavanja a sve kao fol "za opste dobro".. "Preporucio neko", "tako treba", tako se mora", "tako citav svijet sem u CG",i njihove slicne psiho manipulativne mantre...
Transparentno, ogoljeno.. jasno. :) 20-20
Itd itd..
Pa ce se pitati za doprinose, akcize, poreze, za svaki cent pdv-a koje opet neko dusebriznicki presipa gdje sam hoce a uz frazu "za opste dobro".. i uz "drzavna tajna" - opet radi sta hoce..
Sve u tom smislu.
To razmisljanje ce dovesti do katarziranja u pozitivnom oslobodjenju bogom dane jedinke - sa slobodnom voljom..
Pozitivno, ne?;)
Ljudi ce u 22. biti nasmijani, optimisticni, prijatni, tolerantniji, i bez straha od Slobode date od Boga, bice mnogo progresivniji, angazovaniji i produktivniji nego ikada do tada.
Mislim da ce narod vecinski biti socijalno aktivniji, realniji, i oslobodjenjem uma od nametnutog "elitistickog" skarta - biti definitivno zadovoljniji i sobom, porodicom, drustvom u cjelini, vrlinama i manama svih slobodnih ljudi.
Ljubav, u svakom smislu. :)
Hvala Lepo