Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A neki odje metak ne odbijaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
... Avionska preporuka za clana: MadMax94 ... :cool:
Kupljen je od clana ni manje ni vise: HP Elitebook 840 G7 i prezadovoljan sam kako je skockan laptop za prodaju ...
Mnogo ocuvani laptopovi,...
-
Ja imam Vgate Vlinker BM+ (za bmw kao, ali radi i na ostala kola)
Najbolje potrosenih 40 eura do sad.
Radi sve od kodiranja malo dubljeg, do dijagnostike, samo je softver bitan, a toga ne...
-
Ja sam sa ddt4all i jeftini elm sa aliexpressa pogasio pojaseve i start stop na vise renoa. Samo iscitaj komentare, ne radi na svaki ddt.
Sent from my phone
-
-
I sa ELM357 i paid apps moze.
-
ko god ima dijagnostiku malo ozbiljniju od one od 6 eura s aliexpresa ti moze zavrsit to
-
Valja registrovati akumulator (najveca glupost ikad ali sta je tu je) i valja stavljati akumulator sa 5 ampera vise.
-
-
068861605 Peđa vidi kod njega
-
Kabinet Spajića: Crna Gora neće prihvatati migrante iz Velike Britanije, Milatović širi lažne vijesti i paniku...
-
Zabrinjavajuce je sto bi dobar dio gradjana cg uvijek stao na stranu stanovnika druge drzave ili na stranu druge drzave u koju mozda nikad nijesu bili, samo zato sto su povezani vjerom ili ne znam...
-
Свима памет у главу. Памет чопора. Тада смо најпаметнији.показали толико пута.
-
Samo zapamtite da je Gagarin napisao da izbodeni nije zrtva vec da je samo najsporije bjezao. Toliko.
-
Tako je, i ti iz kosica kujave da se isele ako su zlocin napravili...
nijedan starosjedioc nije otisao od cigana...
Ti opravdavas zlocin jer se nije tebi desio!
Sent from my SM-A546B using...
-
Naša, da se trsi problema jer su duboko zasrali. Btw, izleće mi ovo na instagram, sponzorisano. Neko je izgleda prepoznao situaciju na terenu pa odlučio da zaradi, show... :)
...
-
Zabjelčani se potukli međusobno a hirurg i astronaut iz turske se zalećeli da ih razdvoje.
-
Znači ti si veći Turčin od nje [emoji16][emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Tripi moram da ti odam jednu tajnu
Ti brate nisi Turcin[emoji3]
On topic:
Mnogo je lose ovo skandiranje i paljenje
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Uporedjujes medjusobna ubistva krimi klanova sa turskim drzavljanima vs. normalan narod?
Vidis li da su momka od 25 godina isprovocirali i uboli 7 puta?
-
У свој овој мучној ситуацији, Љубо Филиповић је (опет?) успио да буде најјаднији.
https://x.com/ljubofil/status/1982570233895522473?t=sM_4yzhOqGGSaUkV2AypcA&s=19
-
Znaci moramo biti spremni da se branimo od turaka. OK, neka dodju.
-
E ne znam pravo da ti kazem ni odakle oni ovdje ? Ja da tragam za nekim boljim zivotom sigurno bih gledao da podjem u neku drzavu sa dobrim standardom i dje se dobro zivi . Kao sto nasi koji idu vani...
-
Još jedna podjela u Crnoj Gori.Dijelimo se na Kurde,Turke i Alavite
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk