Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://www.youtube.com/watch?v=0nO8oPH__Ww
-
Svakako plaćam taj bandwidth, greota da se ne iskoristi. ;)
-
Hvala za info, potpuno zaboravih na tu igru, evo upravo skidam Digital Deluxe Edition sa Fitgirl sajta. ;)
p.s. A usput pokupih i RE: Requiem (Deluxe Edition).
-
Kada za nekoga kažete da je odvratan ili antipatičan, ne zaboravite da dodate "meni", jer je to krajnje subjektivan doživljaj. Ovi momci su najbolji na svijetu u onome što rade, a mi svi treba da se...
-
Mi ne znamo pozadinu tog rata u Ukrajini. Sadasnjeg rata. Sto se Rusije tice to joj je ko zna koji put u istoriji da ratuje u tim stepama. I neko je tamo na strani Moskve, a neko protiv. Ratni...
-
Klupa Nugetsa - 9 poena
Klupa Bullsa - 66 poena
Nema tu šta dalje da se priča.
-
Rekoh ja da mozes i pasos. Banke jedna fina usluzna industrija na koju se cesto sa razlogom sipa drvlje i kamenje.
A od sjutra krece borba za saltere banka. Let the games begin.
-
Ima gore i clanak iz Vijesti gdje pise da moze i pasos. A sa pasosem mozes i da glasas sto znaci da je validan identifikacioni dokument.
-
A ako nisi dobio nikakvu poruku od banke onda si lagan. A ako si dobio idi sa pasosem. Pa javi kako prodje.
-
To na licnoj nisi vise ti od kraja ovog mjeseca a na pasosu to i dalje jesi ti i nakon ovog mjeseca. A oba su javna dokumenta koji ti je izdala drzava. Zamisli neku drugu drzavu da se tako sprda sa...
-
I to sto ti radis je isto krajnost, samo u drugom smjeru, ali ako volis, uzivaj.
Sent from my phone
-
Ima li zivota izvan NATO saveza?
-
Primaka sam ga,phantom pain je mnogo bolje za moj ukus al svakako je vrijedjelo
-
-
Teze je ocuvati imanje nego ga steci. Te pruge i taj Roskosmos i taj Gasprom, pa i one nuklearke poput cernobiljske mogli su od 1999 jedno hiljadu puta da propanu. A nisu. Nego idu novi vozovi i...
-
Igrace Djokash bolje no shto iko moze da ochekuje,ubijedjen sam u to.
Da li ce uspjeti,ajde da vidimo...
-
Ja samo kazem da on sve sto je uradio za Srbiju,i promociju iste nije to zasluzio. Eto toliko.
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
-
Novak je odigrao nestvaran mec za svoje godine. Statisticki on je bolje odigrao nego polufinale 2021. kad je pobijedio Nadala. Nazalost po njega Siner je vjerovatno vec sad na nivou velike trojke iz...
-
Ko bi normalan ono poništio...
-
Pročitah citat da je izjavio :"Van balansa sam zadnjih 15 godina"
Ne bi me čudilo da ga je neko pita za ovaj šut 'kako kad si bio van balansa?"
[emoji1787]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Svako ko se ovako ponasa za mene je kreten.
Dobacivati covjeku kroz ogradu je dzukačko ponašanje i potpuno je nevazno kome se dobacuje.
Kad svi budu kvalifikovali ovakvo ponasanje tako onda Srbija...
-
Ovizi je vazda bio za DPS. Troluje vas covjek [emoji847]
-
Opasniji su oni kojima je IQ u debeli plus. ;)
-
Vazda sam govorio da je ovizi najveci depesovac na forumu a niste mi vjerovali [emoji847]
-
Umirem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250320/5a2d51545ea4bab3854f0d6d024394b4.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk