Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kolege primorci rekoše da ovaj Cogimar nije nešto ja sam uzimala u Voli od njih.Ne znam od koga uzima ona Aja u Masline ali njih neki hvale.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
Ja gledam uvijek da se pomjerim udesno kako bi motorista mogao da me zaobiđe jer realno nema potrebe da kaska za mnom kad može da prođe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
napadnes ga, pustis ga da ti ostavi koji trag, onda ga izlomis i otrcis prvi da ga prijavis.
nemoj samo da ga pustis po licu jer ce ti sav botox ispomijerat
-
Nema ti od toga ništa čim pitaš što i kako
-
Hahahahahahahahaha to ti mislis, evo su se vec integrisali po drugim stvarima, ne divljaju u saobracaju nista manje od nas, malo po malo kraduckaju i bave se sitnim kriminalom. Daj jos koju godinu i...
-
Bez panorame dabome, crni krov, dual-color. Stigao doma ima i 7-8 dana, vozi se pomalo na polisu čekajući tablice... :)
https://i.ibb.co/7dMpzfcT/IMG-20250417-122455.jpg
...
-
Hvala ti puno !
Ni sami ne znate koliko su vase pohvale i pozitivne recenzije uticale i koliko to znaci meni i RIU.
Jer nema bolje reklame od dobrog glasa. :)
A potrudit' cemo se i ja i...
-
U potpunosti podrzavam. Stvarno smo postali Kambodza sa voznjom, kao da pravila ne postoje se vozi. Jedino jakim kaznama i kaznjavanjem ce se uvesti u red.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
-
I nikad ali za nikad vi pojedinima neću zaboraviti što ste se radovali kad su neka tri Nikšićana bacili u kosovski kazamat jer su imali nešto ka Kosovo je Srbija na tablice dok se Ibrahimović šetka...
-
Kumara je pitao koju šljivu imaju, Kraljica, daj dvije [emoji16][emoji16]
-
Ludaaaaci,sad me podsjetiste,čeka me drug 10dana da mu zamijenim dvije led plafonjere u kuhinju i trpezariju(ne umije blento sam).Dođoh napokon,zamijenih,śedoh u dnevnu,on kuva kafu,ja ga gledam iz...
-
Sviđa mi se što vazda držiš isti standard - ni imena jela, ni cijena, ni valja li ili ne valja, ni đe si pojeo.... samo slika i ništa više u temi koja se zove "Mjesta gdje se dobro jede". :joy:
-
E ovih dana obidjoh sa motorom i kolegamasa foruma po Cg par objekata.
U Bd u Lastvu grbaljsku u jedan fast food 5 cevapa, 2 hamburgera i gurmanska - 31€. KRIMINAL.
U Parapet hrana standardno dobra...
-
Namjenski pođosmo u Čikago konobicu na Korita (Kučka) na teletinu. Čista 10 i teletina i krtola, prije toga kod Martina na Zatrijebač standardno na domaći pršut/sir i odličnu šljivu....
-
Iz tvojih postova izbija takva ogorčenost koja ubija razum. Ne znam zašto, ali nekako si uletio na ovu temu s anekim teorijama i LUkama Bojovićima. Možda bolje da se zadržoš na politici jer ovjde su...
-
Upravo sam jeo kuci domaci hljeb i tri kuvana domaca jaja i malo mladog domaceg sira + sok od sipka…
Zgadili su mi se restorani, njihove cijene a i hrana raspala.
-
Kad s već pominje jeftinije/skuplje CG vs Skadar jednom sam naletjela kroz ona prigradska naselja na neko domaćinstvo što prodaju dimljeni tvrdi sir kao kod nas ti sirevi koji idu uz meze uz vino i...
-
"Lagani" doručak za dvoje, Vidikovac (put Nk-Plužine).
Lagano troje gladnih da se najedu, a četvoro normalnih.
Uvati me konobar na prepad, mislio sam nešto laganije, sad sam ostatak dana gotov....
-
Treba đecu tamo vodit,pokazat im kolko košta.Možda ga s voljom počnu jesti kući.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Vise srece neki drugi put
-
Konoba Korzo na Cetinju po mom mišljenju najbolji raštan na svijet :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250218/5cc189d829129d1f172d8cb10411f643.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Reče Ratko, attention whore, Knežević.
Da ima pravde, družio bi se sa rođakom u Spuž. Dok ga kum nije otkačio drugačije je mislio.
Biće da je išao na oprost grijeha pa je sad bolji čovjek.
...
-
Nekoliko puta sam jeo raštan u ,,Katunskoj trpezi" (autobuska) u Budvi i ,,pravi je". Preporuka.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250213/7476d7ce76dc45217572d3fefd5dc112.jpg
Sent from my...
-
Izgleda kao kobasica sa raštanom a ne obratno :)
-
Meni je realno prilicno glupa prica o tome ko je najskuplji a ko najpovoljniji posto to zavisi od toga sto pojedinac kupuje i u kojem trenutku.
Apsolutno niko nije uzeo neki prosjek cijena svih...